Quote Originally Posted by BAR View Post
Ево да ја будем мало пристрасан, иако сам до сад балансирао између објективног и благо про-руског.

У предвечерје анексије Крима на интернету су се појавиле мапе, које су показивале развој Украјине и све територијалне добитке, које је освајало Руско Царство/СССР, а касније су придодати Украјинској републици у СССР-у, и о њима се говорило као о поклону Руса Украјинцима, као да Украјинци нису били војници Руске Империје па и СССР-а.

Чекао сам и чекао да браћа почну да праве сличне мапе са ово мало територије Црне Горе...али прц!

Bar, nemoj sad i ti, tema je Ukrajina, a oni koje prozivas su nam se najbolje predstavili sa mapom od 27 novembra 1918.

Pojavljuju se neke sumnje da je u zgradi Doma Sindikata u Odesi bilo vise zrtava, te da su neki ubijeni pa potom zapaljeni da bi se prikrili zlocini.
U Slavjansku se vode borbe, artiljerija djeluje po gradskom jezgru, ima zrtava, ima zarobljenih pripadnika desnog sektora. Gradjanski rat se zahuktava, Rusija upozorava na humanitarnu katastrofu koja predstoji.