Moze li mi ko reci vrijedi li SsangYong Rexton II 10.000e? Znam da ima motor i mjenjac od merca. Oko 180hp i 5stepeni prenosa. Jel se ko vozio u njemu, vozio ga itd..?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Da imam para, drogirao bih se.
Meni je sorento restajl bolja kupovina nekako...mozda i santa fe, ne onaj buljavi
Sent from my Samsung Galaxy Duos
I to mnogo bolja. Ajde sorento i ne toliko jer ima problem sa pogonom ali Santa Fe je vec dosta bolja opcija ali skuplja 2000
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Vidi, on lijepo izgleda. Meni licno ljepsi nego sorento i santa fe od 150hp koji ne moze uz malo brdo. Nego ne znam vrijedi li on te pare, kakav mu je kvalitet. Stari mercov mjenjac sa 5brzina..ne znam...
Koja godina? Koliko km? Oprema?
TAKUMI
Njegov full. Oko 40k je nov kostao. 160k presao, servisna.
Vrijedi 7.
TAKUMI
Hvala ti. A kakav je rexton uopste? Valja li cemu taj kinez?
nista rexton kad u kramar imas volvo xc90 za 9000e ....
Rexton je rodjen 2008/9
Ima moj drug rexton iz 2008, kupio ga je novog, sa full opremom auto je ekstra i on ga odrzava u nekom servisu u ct(mislim da im je tamo ovlasceni nisam siguran), nije imao nikakvih problema sa njim, presao do sad preko 60k
Da nije bijeli?
Ima par tih dzipova u zetatrans,dio dje je terminal.2 godine stoje tamo vjerovatno cekaju novog vlasnika da se pojavi pa ne bi bilo lose i tamo se raspitat.Kolko sam cuo nije placena lezarina auta u zetatrans i zato ih nisu preuzeli
Taj motor, mjenjac?
Znaci mi sve sto kazes![]()
Nista mi se ne svidja kod tog auta.
TAKUMI
izgled prednje strane :burp:
Moze li neko da pretpostavi sta je problem. Naime, renault megane 1.9 dci mi je nesto promijenio zvuk u radu motora (ili se tripujem) , takodje sam primjetio da mi zadnjih dana , ne mnogo osjetno ali slabije vuce (ili se opet tripujem). Sto moze bit, da cujem misljenje prije nego me srce okine kod majstora
![]()
Uh. Remenica radilice, tj nadam se da nije
Sent from my Samsung Galaxy Duos
There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)
Bookmarks