View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 82 of 185 FirstFirst ... 327278798081828384858692132182 ... LastLast
Results 2,026 to 2,050 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Nijesu jedina ali su definitivno prva i osnovna stavka. Kako neko ko ne postuje drzavu i Ustav te drzave moze da vodi grad/drzavu da bude ministar/gradonacelnik/menadzer opstine? To je kompletni paradoks.
    Predsjednik Crne Gore je Filip Vujanović.

Glupo je ustav spominjat. Pročitajte ga, ljudi. Ja ne mogu stić ni do člana 1. Stignem do uvjerenja i ne mogu dalje. Nijesu ustav i zakon problem. Problem je što ne može neko očekivat da ga shvatimo ozbiljno kada traži da mu damo glas i "legitimitet" da postane dio jedne od institucija države, a istovremeno njih (i ne samo njih) pljuje i ismijava. Nijesu u pitanju ljudi koji tako bojkotuju sistem, traže reforme i sl, naprotiv. Cijela stvar je farsa od početka. Za razliku od njih, ovi ostali se pretvaraju. Toliko su ispoštovali.

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Do demokratskih promjena dolazi glasanjem na izborima.
    A do promjene godišnjih doba dolazi tako što se Persefona vraća Demetri od Hada ili obratno.

izbori su 25. - ŠTO DA URADI GLASAČ SA SVOJIM LISTIĆEM?
    Nacrta na njega jednu šemu za preferans. Može i koji X/O odigrat.
    Last edited by RoNN|3; 02-05-14 at 16:05.

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Sve je tako jednostavno, samo treba logicki pristupiti...

Jesu li puna usta svima price da se smijeni DPS? Jeste. OK.
    Je li neprimjereno da ovakav DF dodje na vlast? Jeste.
    Jesu li DF-u puna usta price da ce podrzati svakoga samo da se smijeni DPS? Itekako.

Imamo li opciju? Naravno da imamo. Imamo najcistiju i najbolju ponudu u skorijoj istoriji CG politicke scene.

Ja vjerujem da Podgorica ima i dovoljan % zdravorazumskih biraca koji ce podrsku dati Koaliciji SDP PCG, a ne "Pari Sen Zermen" drugarima i ostalim.

Koalicije se inace prave poslije izbora i taj presing vam je apsurdan.

Eto, ukratko, Bogojevic gradonacelnik i prijatno. Ako ne, novi izbori i tako.

p.s. I nemam ja ovdje nikakva zaduzenja, nego komentarisem kao svi ostali.

Sent by iPhone using Tapatalk
    Bitno je da si ti zaključio da je 'neprimjereno' da ovakav DF dođe na vlast i da je koalicija SDP-PCG 'najčistija i najbolja ponuda' i da svako ko ne glasa za njih nije zdravorazuman, fašizam u stilu Krivokapića.
    Ima li sigurnih garancija da neće ući u koaliciju sa DPSom (osim ove prdnjave Bogojevića), znajući šta je SDP i kakvi ih ljudi čine i ko će garantovati da se u Pozitivnoj neće pojaviti novi Drago Đurović?

Najčistija ponuda
    kuku nama onda
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Bitno je da si ti zaključio da je 'neprimjereno' da ovakav DF dođe na vlast i da je koalicija SDP-PCG 'najčistija i najbolja ponuda' i da svako ko ne glasa za njih nije zdravorazuman, fašizam u stilu Krivokapića.
    Ima li sigurnih garancija da neće ući u koaliciju sa DPSom (osim ove prdnjave Bogojevića), znajući šta je SDP i kakvi ih ljudi čine i ko će garantovati da se u Pozitivnoj neće pojaviti novi Drago Đurović?

Najčistija ponuda
    kuku nama onda
    Zanimljivo je gledati kako alergiju dobijete čim neko pomene poštovanje države i njenih simbola... Pomene se poštovanje navedenog, a vi odmah vrištite kako je to fašizam.

Neka, kenneth, samo ti nemoj komentarisati partije i ljude u SDP-u... Mali je Bar, znaju se svačiji stavovi i mišljenja... Uz to, sjećamo se i tema koje si ovdje otvarao, tako da...

Neko može pomisliti da si kao ono za građansku varijantu, samo ti ova nije čista, heheheheeh, a neka...

Nemoj više da ideš u off, kvarimo temu. Udri po konkretnim stvarima.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

http://www.cdm.me/politika/lekic-pos...cu-nego-drzavi

Lekic je IN

http://www.cdm.me/politika/becic-izg...en-u-podgorici

Eo ga i ovaj klinja in.

Nema vise srpske demagogije. Vidjeli su u kom grmu lezi zec
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

daj te teme što sam ja otvarao

Pušti me sad sa simbolima, ja ih nisam spomenuo na ovoj temi

Nešto sam drugo ja spomenuo i to je konkretno, može li odgovor na pitanje?

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Ima li sigurnih garancija da ces se probuditi ujutro ?

Ovo je ona vrsta pitanja kao kada je Seselj pitao sudiju : "Znaju li vam kuci da ste gej?"

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

1. Niđe veze sa temom
    2. Niđe veze sa temom (drmaju li tebe velikosrpski kompleksi)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije meni upućeno, ali nije zgoreg da se reaguje na ovakve zablude...

STAROPGANIN možeš biti jedino ako se zoveš Alija, Mehmed, Ajša... Znaš već na šta mislim. A te zablude ''moj otac je ovdje došao prije 20 godina i ja sam sada STAROPGANIN, i sve ostale koji dođu ću da mrzim, jer me podsjećaju na ono odakle sam došao, a ja bih to da zaboravim'' su preloše...
    Moze, zasto ne moze? Odakle ti to?
    Ne bih reagova da se ne provlači ova laž da u PG nema pravoslavnih st.pg. Ima. I dosta njih sebe smatraju Srbima. Braća su nam i komšije iako su pravoslavci.
    To je ono što što vi autsajderi ne možete shvatit.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

1. Niđe veze sa temom
    2. Niđe veze sa temom (drmaju li tebe velikosrpski kompleksi)
    Mene ne drmaju nego si postavio pitanje da li ima garancija OSIM ovih "prdnjava" Bogojevica. Posto ne znam sta vise mozes pod garancijama podrazumijevati, osim to sto je nosilac liste rekao baj baj DPS-u, tako ja tebe upitah ima li garancija da ces se ti probuditi ujutro, garancija naravno osim tvoje "prdnjave". Tako da je veze sa temom jer raspravljamo o garanciji koju SDP daje da nece u koaliciju sa DPS-om.

Quote Originally Posted by Edza View Post
    Moze, zasto ne moze? Odakle ti to?
    Ne bih reagova da se ne provlači ova laž da u PG nema pravoslavnih st.pg. Ima. I dosta njih sebe smatraju Srbima. Braća su nam i komšije iako su pravoslavci.
    To je ono što što vi autsajderi ne možete shvatit.
    Insajderu !

Hajde nam daj 2 pravoslavna imena/prezimena da su zivjeli u staroj varosi ( da su jos zivi potomci, da nije iskopana kuca), a da se nijesu doselili poslije oslobodjenja...

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Nije meni upućeno, ali nije zgoreg da se reaguje na ovakve zablude...

STAROPGANIN možeš biti jedino ako se zoveš Alija, Mehmed, Ajša... Znaš već na šta mislim.
    Tek sad viđeh ovo aaaaaahahahahhahaahahahhaahahahha :lolblue:
    Prvo ono, ne znam je li od tebe ili onaj nickname, nebitno, oni su nam donijeli kulturu i običaje (nismo ni ratovali sa njima u suštini) a prije toga smo bili niko i ništa, a sad i ovo kukuuuu

Nego odoh sa teme...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

daj te teme što sam ja otvarao

Pušti me sad sa simbolima, ja ih nisam spomenuo na ovoj temi

Nešto sam drugo ja spomenuo i to je konkretno, može li odgovor na pitanje?
    Nije politika tako lagana, jer da jeste, svi bi se njom bavili. Da bi bio sagovornik kod političkih tema, moraš mnogo da čitaš, da budeš u toku, da budeš INFORMISAN, da kapiraš, da predviđaš... Nije to laka rabota. A ne ka' padobranac da uskačeš sa pitanjima na koja je 15 puta dat odgovor.

Poslušaj opet Bogojevića - tj. njegov intervju na TV Vijesti. Lijepo je rekao. Da bi neko bio razmatran za koalicionog partnera, mora poštovati državu i simbole. Ne mora voljeti, ali poštovati mora.

Jer nije vam mrsko kada primate plate i beneficije od ove države koju bi najradije urnisali. Odredite se već jednom. Evo je već Lekić nešto mlatarao, oni pokloniti nešto Crnoj Gori, ovo-ono...

Lijepo je Leka, ono lukavo, bacio rukavicu u lice KOALICIJI SDPCG... Evo mu je sinoć Bogojević vratio sa mašnicom, da vidimo ključa li mu Mandić, ili će progutati.
    Last edited by 11/11/11; 02-05-14 at 19:13. Reason: generalizacija

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Mene ne drmaju nego si postavio pitanje da li ima garancija OSIM ovih "prdnjava" Bogojevica. Posto ne znam sta vise mozes pod garancijama podrazumijevati, osim to sto je nosilac liste rekao baj baj DPS-u, tako ja tebe upitah ima li garancija da ces se ti probuditi ujutro, garancija naravno osim tvoje "prdnjave". Tako da je veze sa temom jer raspravljamo o garanciji koju SDP daje da nece u koaliciju sa DPS-om.
    PCG je rekla baj baj DPSu, pa smo viđeli
    SDP govori baj baj DPSu evo već par godina pa nikako da se oproste...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je već debeli off, tako da ajte na PM, tamo sam, ako vam treba kakvih pojašnjenja.

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Nije politika tako lagana, jer da jeste, svi bi se njom bavili. Da bi bio sagovornik kod političkih tema, moraš mnogo da čitaš, da budeš u toku, da budeš INFORMISAN, da kapiraš, da predviđaš... Nije to laka rabota. A ne ka' padobranac da uskačeš sa pitanjima na koja je 15 puta dat odgovor.

Poslušaj opet Bogojevića - tj. njegov intervju na TV Vijesti. Lijepo je rekao. Da bi neko bio razmatran za koalicionog partnera, mora poštovati državu i simbole. Ne mora voljeti, ali poštovati mora.

Jer nije vam mrsko kada primate plate i beneficije od ove države koju bi najradije urnisali. Odredite se već jednom. Evo je već Lekić nešto mlatarao, oni pokloniti nešto Crnoj Gori, ovo-ono...

Lijepo je Leka, ono lukavo, bacio rukavicu u lice KOALICIJI SDPCG... Evo mu je sinoć Bogojević vratio sa mašnicom, da vidimo ključa li mu Mandić, ili će progutati.
    Klasična DPS uzriječica. Vrlo kreativno. Nije bilo mrsko SDP-u da primaju mnogo više od beneficija i plata (da ne spominjemo sodomu i gomoru sada) a u isto vrijeme nisu 'ni malo urnisali' državu, nego su se 'navodno' ocijepili od DPSa tek pošto su zajedno sa njima napravili opšti haos u zemlji po pitanju ekonomije, turizma, ekologije, prava i kulture.

Na koji način je DF urnisao / će urnisati ovu zemlju?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Klasična DPS uzriječica. Vrlo kreativno. Nije bilo mrsko SDP-u da primaju mnogo više od beneficija i plata (da ne spominjemo sodomu i gomoru sada) a u isto vrijeme nisu 'ni malo urnisali' državu, nego su se 'navodno' ocijepili od DPSa tek pošto su zajedno sa njima napravili opšti haos u zemlji po pitanju ekonomije, turizma, ekologije, prava i kulture.

Na koji način je DF urnisao / će urnisati ovu zemlju?
    Umjesto što konstantno ponavljaš kao papagaj jednu te istu priču i postavljaš pitanja na koja je 15 puta dat odgovor, i tebe pozivam da uzmeš učešće, daš rješenja, predloge, predložiš opciju, varijantu, ponudiš odgovore...

Lako je mlatarati i piskarati ka' kokoš bez glave.

Predloži bolje, daj nam opciju, odbrani je argumentima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ček ček, vi mislite da Srbi ne primaju plate, ovi koji glasaju DPS, a ima ih kolko voliš ? Danas, u 2014. godini i dalje postoje ljudi koji misle da DPS briga jesi li Srbin ili Crnogorac ? Druže, mogu sa sve slikom Miloševića da šetam kroz grad, ako oni znaju da sam pouzdan birač, nikakvih prepreka nema da me udome kroz razne "socijalne programe" kako ih opisuje Firer. Jer kao što reče vožd, "DPS nema dva biračka tijela, već jedno biračko tijelo". A to tijelo je šarenoliko, i ima jedan jedini identiet - koru ljeba.
    You can kill a player, but you can't kill the game

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Hajde nam daj 2 pravoslavna imena/prezimena da su zivjeli u staroj varosi ( da su jos zivi potomci, da nije iskopana kuca), a da se nijesu doselili poslije oslobodjenja...
    Šutulovići, Lainovići, Pavićevići, Markuši, Đurići, Bolevići.....

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Šutulovići, Lainovići, Pavićevići, Markuši, Đurići, Bolevići.....
    Ja napisah da su iz stare varosi
    Sigurno bolje poznajes pg bratsva od mene. Ali odje vidim bratstva iz Ljeskopolja iz Pjesivaca, iz Kucha. I nijesam siguran jesu li ovo prije ili poslije rata...

Ali kako bilo, poenta je da tih "staropodgoricana" nema puno i da je potpuno idiotski i spominjati to

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne postoji bratstvo Staopogdoricani ili Starovarosani, a ta prezimena koje sam naveo su iz Bogišićevog arhiva Cavtat, XVI, 3. - a podaci su iz 1894.godine. Ako se oni ne mogu ubrojati u Staropovarosane onda ne znam ko moze. Da ih nema mnogo istina ziva, a kako će ih i biti kad od Stare Varosi skoro nije ostao ni kamen na kamen od silnog bombardovanja

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam kakve izvore ima Gandalf, ali moji preci su uveliko živjeli u PG prije i za vrijeme rata, a pravoslavne sam vjere, tako da ne znam koliko su ti izvori potpuni. Iskoristiću diskreciono pravo da ne otkrivam identitet (iako bih imala da iznesem neke podatke kojima bih potvrdila ovu priču), ali činjenica je da nas ima.

Ovo drugo da su ovi odavde, oni odande ne pije vodu, s obzirom da je migracija stanovništva uvijek bilo i biće, sem da tu granicu pomjerimo za dva-tri vijeka unazad, umjesto da stoji na drugom svjetskom ratu.

Izvinjavam se na off-u.

Sent from my  9790

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

^

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ove staro-staro-staro-neznamnijašta, što se osjećaju ugroženim*, treba Zakonom zaštititi i zabraniti im miješanje i razmnožavanje sa ostalima. Ovo je nacionalno blago, treba ih posebno tretirati, i čuvati.

Treba im osnovati partiju, a cenzus smanjiti na 0,002%, samo za njih.

Ozbiljan sam.

*Samo ove što mlatinjaju o tome. Znam ih dosta što su potpuno OK, a imaju se čime kuuuurčit'.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Aquaria View Post
    Ne znam kakve izvore ima Gandalf, ali moji preci su uveliko živjeli u PG prije i za vrijeme rata, a pravoslavne sam vjere, tako da ne znam koliko su ti izvori potpuni. Iskoristiću diskreciono pravo da ne otkrivam identitet (iako bih imala da iznesem neke podatke kojima bih potvrdila ovu priču), ali činjenica je da nas ima.

Ovo drugo da su ovi odavde, oni odande ne pije vodu, s obzirom da je migracija stanovništva uvijek bilo i biće, sem da tu granicu pomjerimo za dva-tri vijeka unazad, umjesto da stoji na drugom svjetskom ratu.

Izvinjavam se na off-u.

Sent from my  9790

Nemam ja izvore, ja sam trazio od tipa da mi navede pravoslavna bratstva prije oslobodjenja. Boze zdravlja ako si ti starpodgoricanka svaka cast. Ali kao sto navedoh jutros,meni je presmijesno da je danas svaki cjuk staropodgoricanin i da neko to potencira ka' da je PG London
    Sam se upleo u glupu pricu. Nesto mi je muka od starokotorana, starobudvana i staropodgoricana. Kao da su plemstvo pa da je vazno da li su ili nijesu.

Ovi harijevi podaci su iz 1894 :
    http://www.montenegro.org.au/rodoslovlje_prav_podg.html

Od oslobodjenja do 894 bilo je 16 godina pa su naselili isto kao i Niksicani. S' tim sto je Niksic manji pa mi znamo ko su bili starosjedioci i ne ulazimo u to. Znamo da nas je vecina sisla iz Brda i time se ponosimo. Nego je sad problem sto ovaj ili onaj kandidat nijesu rodjeni u PG i prica sta vi znate mi "staropodgoricani" bolje znamo.

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

teška vam je priča i ne idite u off
    Goran69 ođe

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Umjesto što konstantno ponavljaš kao papagaj jednu te istu priču i postavljaš pitanja na koja je 15 puta dat odgovor, i tebe pozivam da uzmeš učešće, daš rješenja, predloge, predložiš opciju, varijantu, ponudiš odgovore...

Lako je mlatarati i piskarati ka' kokoš bez glave.

Predloži bolje, daj nam opciju, odbrani je argumentima.
    Ti si našao to meni da pričaš o tome poslije onih izjava o vojsci SRJ i NATO a sada u DFu...
    Nijedan simpatizer koalicije SDPPCG nema pravo da priča o nekakvom moralu, diplomatiji, prijedlozima, opcijama itd...
    Može tek poslije izbora i to ako stanu na pravu stranu, do tada ne želim ni da ih čujem, još imaju obraza da kritikuju Df i nazivaju ih ljigavcima itd...
    Ja sam svoje rekao i postavio pitanja na koje mi niko nije dao odgovor, niti očekujem, kad nisu ni hop-u dali odgovore

Page 82 of 185 FirstFirst ... 327278798081828384858692132182 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)