insomnia![]()
Iako su neke od gore navedenih slika ustvari renderi a ne realtime renderi, ovo malo demoa sto sam vidio po netu (realtime rendera) me odusevilo i u isto vrijeme zaprepastilo...
Sta nas samo ceka za nekih desetak godina sa novom generacijom enginea i VR-a (oculus rift?)?
Imagination is everything.
insomnia![]()
Engine za pravljenje video igara. S tim sto su ga napravili dostupnim siroj javnosti. Ako imas dovoljno dobar PC mozes za 20e mjesecno da imas pristup citavom enginu i da se igras malo i mozda napravis svoju igru ili sta ti vec padne na pamet. Naravno za neke ozbiljnije stvari valjalo bi da znas po malo da programiras u C++
Pogledaj ovaj klip. Bice ti jasnije o cemu se radi.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
danas naletim na klip od 54 min. novog Wolfenstein-a - oduševih se svega mi, brutalno odrađen (makar prvi nivo do one ludnice kad se konačno probudio)
prije svega masu zabavna igra, ogromna kombinacija oružja, masu svega a tu je i ovaj lik:
B R U T A L N O
a mislim da će i kroz dalju igru dosta (za neke) jezivih stvari biti još
sve u svemu željno se očekuje :mrgreen:
Igra li ko euro truck simulator 2
skinuo sam je s neta,instalirao ali mi traži kod i nikako da nadjem ispravni tj pravi kod,kucao sam ih nekoliko koje sam nasao na internetu ali ni jedan nece da pokrene igricu,molim za pomoć![]()
Novi Call of Duty je Call of Spacey!
vidi brataaajel ovo na foru Black Ops-a?
koji marketinški vapaj.
Sta je ocajan? akciona igrica...trejler napakovan akcijom...ne vidim nista lose.Nisam fan CoD-a ali ovo izgleda interesantno.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Problem je u tome što je sve od ovoga već viđeno. Kao da gledam Crysis trailer.
Ali ne brinem se ja za njih, prodaće ga, i to bolje nego prethodni, barem zbog Kevina.
franšiza COD-a ima jaku markentišku mašineriju, samo vidite koga su sve u reklamama ubacili: od K. Brajanta pa nadalje..
što znam, meni se prošli COD svidio zbog igre, tj. poboljšanije interakcije s okruženjem, priča mi bila zanimljiva jer su se konačno okanuli Rusa i co. a okrenuli alternativnoj ''budućnosti''..
na kraju krajeva svako bira šta igra, ovo mi izgleda solidno za sad..
zanima me jel ovo nastavak prošlog Black Ops-a ili sasvim nova priča?
na bencmarku objavljeno za Wolfenstein da ce kao biti potrebna i7 konfa ali oni misle da je to za recommended a inače će biti dovoljno 4gb i oko50gb hdd prostora
paralelopipak digital machine
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
znači opet je ne mogu igrat.. GAD DEMET!!
a moći ćeš ako imaš neki i5 a msm da je ovo i7 premnogo
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
nemam ni toliko![]()
hahhahah e pa vrijeme je da se nešto novo nabavi![]()
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
ada, ima vremena
Ma bilo koji Quad Core ce moc da progura Wolfenstein.
Ovo je moglo zanimljivo bit...
http://www.ign.com/articles/2014/05/...l-of-duty-demo
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
u trećem licu? ne znam..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks