http://www.phonearena.com/news/Samsu...n-June_id55585
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
note 3 je i dalje bolji :nevreness:
http://www.phonearena.com/news/Samsu...n-June_id55585
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
http://www.gsmarena.com/samsung_ship...-news-8418.php
Sta reci?? Ima li konkurencije?![]()
Ja sam mislio da nema više zajedljivosti, pa opet..
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ihaaa koliko ima....😄
Sent from my LG G2 white 32gb
Da li da ga okinem?
Kakvi su vasa iskustva generalno sa rootovanjem uredjaja?
![]()
Last edited by Sidewinder; 05-05-14 at 17:31.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Za sad baterija sampionski...dan i po a ne ladi se
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Koristio ga prošli vikend.
Nema potrebe preći ni sa s4 ni sa S3 LTE na njega. Za sve ostale koji žele telefon koji će da im traje makar 3 godine kako treba je ovo best buy
Ja sam medju tima koji bi da uzmu tel i da im traje minimum 2g. Ali s5 ne bih uzeo nikad. Koristih jedan dan njega i M8. malo uporedjivao brzinu. Pa na oko (meni ne prezahtjevnom korisniku) je brzi M8... A onda izrada, ekran. I ono sto je ostavilo najjaci utisak. Ulazak u blinkfeed ili my magazine kod s5. Skrolujes na s5 i cekas i cekas. A na M8 skrol i vec si tamo.
Brzina u lutanju aplikacija je više nebitna. Ubaciš neki lancher i sve leti :-)
BlinkFeed je baš dobra stvar
A zasto da ubacas ista u model koji kosta 600€ i koji je kako kazu savrsenstvo i ostalo marketingsko blebetanje. On je dobar model. Ali pogledaj malo sa strane. Pa LG G2 koji je 2 puta jeftiniji je brzi u osnovnom stvarima. A zamisli samo kad dodje sad G3 sa 805 snapdragon procesorom i 3gb rama. Zamisli samo brzinu xperie Z2.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Zato tako i ubijaju sa prodajom i M8 I Z2 I G2 I ostali. Znam sta ces da kazes marketing... ali da ne valja I pored marketinga niko kupovao ne bi.
Ljudima NIJE bitno da li ce neka aplikacija da se otvori par milisekundi brze.
Samsung I dalje nudi najvise I zato se prodaje 5 puta bolje od konkurencije.
Zato što MOŽEŠ. Niko ne kaže da TREBA.
Samsung ima najbolju kameru od Android najbolji display najbolji support od developera, jedini pravi telefone sa olovčicom, jedini ima fizičko home dugme...
To da li su mu leđa plastična ili ne mi je nebitno jer kožna leđa koštaju 10e. Svaki Android je od naprijed staklo a tu je opet Samsung najbolji.
Dodaću samo nevjerovatnu podršku sa Samsung televizori, to HTC nema i ne može nikad imati :-)
Htc hd2 TROLOLOLO
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Nevjerovatno mi je da opet u imenik ulazi po nekoliko sekundi, jbt telefon od 600e i trilion mb rama, katastrofa...
Vjerovatno poslije dva mjeseca koristenja ce i u galeriju ulazit 5 sekundi poslje klika.
Jebes telefon koji platis 600e, a moras ubacat romove i gubit garanciju da bi ti radio da valja.
Inace, ja sam na moj s3 ubacio cm 10.1, i bolje radi duplo od s5.
Tako da, ocekujem da ce ovaj oneplus one, bit najbolji telefon sto se androida tice.
Ne znam u cemu je prob...otvara mi se taj imenik bas brzo.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks