View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 74 of 185 FirstFirst ... 246470717273747576777884124174 ... LastLast
Results 1,826 to 1,850 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    posto kazes da si Crnogorac smatram da bi ti smetalo da ti je na svadbi trobojka ili da ti himna bude Boze pravde.
    Smetalo bi mi. Na mojoj svadbi nije bilo te zastave, niti te himne, ali nije bilo nikakvih zastava na mojoj svadbi. Nisam vidio potrebu za zastavom. To je bila svadba, a ne utakmica reprezentacije, pa da ističem ljubav prema domovini. Zastava je simbol države, a ja svoju svadbu nisam povezivao sa državnošću.

Bijase li ti onaj sto se ne zanima za politiku?
    Može pojašnjenje? Nešto konkretno, neki citat? Čisto kao pomoć, da se podsjetim.

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ispade po vašoj priči da ja recimo ako sam rođen ođe, živim ođe i smeta mi ona limena lakrdija na Rumiju ne smijem ništa reći, jer je Crnogorstvo neprihvatljiva opcija? jesam li ja nacionalista ako volim postojeću himnu i zastavu? generalizujete mnogo...
    kad već pomenuh postojeći objekat (koji je podignut nelegalno) isti se ne smije pominjat jel tako, jer ja onda napadam ovaj dio populacije koji se nazivaju Srbima iz Cg?
    ovo da je iole država, takve stvari se ne bi radile i bili bi kažnjavani svi bez izuzetaka, pitanje himne i zastave se takođe ne bi dovodilo u pitanje..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Diskutabilno je. To su zastava i grb dinastije Petrović, čiji potomci, uzgred budi rečeno, imaju specijalni status u ovoj "građanskoj državi ravnopravnih". Kao i vazda, neki vole predstavit kako postoje samo dvije mogućnosti: Petrovići i Karađorđevići.
    Last edited by RoNN|3; 29-04-14 at 15:59.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by hop View Post
    Ne radi se ovđe o tome koja je alternativa koaliciji SDPCG, nego o alternativi DPS-u. A ja SDP doživljavam kao dio vlasti, a ne nikako kao buduću alternativu. To što neko drži vreću, a najavljuje da će biti dobar, pa ja treba da zaboravim na držanje vreće (i na mnoge druge stvari) ...neka hvala...

Što ima ja da ti govorim koga da glasaš. Ti najbolje znaš za koga treba da glasaš.
    ja cu ove izbore preskociti , nemam prebivaliste u PG iako sam gore rodjen.
    ali sa obzirom da kazes da svak ima pravo da glasa koga god hoce ti se ovdje ubi zapitkivajuci zasto glasas SDP Pozitivna. kako ne treba njih glasati i sl. mogu ti reci da ti dobro ide kampanja protiv njih a sve u stilu da se ne glasa ta koalicija jer je to glas za DPS, obicna izmisljotina DF.
    eto ja kazem ne treba ziv glasati DF jer im je cilj da uruse drzavu Crnu Goru, i ko njih glasa radi protiv Crne Gore
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by RoNN|3 View Post
    Diskutabilno je. To su zastava i grb dinastije Petrović, čiji potomci, uzgred budi rečeno, imaju specijalni status u ovoj "građanskoj državi ravnopravnih". Kao i vazda, neki vole predstavit kako postoje samo dvije mogućnosti: Petrovići i Karađorđevići.
    iskreno, ima nas koje te podjele ne zanimaju - one pripadaju istoriji, smatram da je postojeća himna i zastava među najljepšim na svijetu ako ne i najljepše

ljudi ovo je smijurija oko čega pojedini vode diskusiju ođe..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zaista neki imaju lukavu priču... A glavni cilj i zadatak im je degradirati SDP i Koaliciju Evropsko Lice. Sve nešto muljaju i podmeću, a glasači DF-a. Ne vidim svrhu.

Neki ljudi su me citirali, dugujem im odgovor, ali kada se vratim doma. Odoh malo vani, imam obaveze u 18h.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Ne želim ovđe ulaziti u detaljnu analizu simbola. Sve što želim reći je da se diskusija o njima sa svih strana pokušava ograničiti na pitanje "Hoćete li petrovićevskoga orla ili srbsku trobojku?" što je za mene nenormalno. Ako neko potegne bilo koje pitanje vezano za simbole taj je ili četnik ili dukljanin jer u diskusiji postoji samo jedno pitanje. Primjera radi, niko ne spominje činjenicu da nam zakon o simbolima izgleda kao da su ga pisala đeca koja nijesu čula za pojmove heraldika i veksilologija. Niko ne spominje da živimo u zemlji u kojoj je ovo normalno itd.
    Last edited by RoNN|3; 29-04-14 at 16:21.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    ali sa obzirom da kazes da svak ima pravo da glasa koga god hoce ti se ovdje ubi zapitkivajuci zasto glasas SDP Pozitivna. kako ne treba njih glasati i sl. mogu ti reci da ti dobro ide kampanja protiv njih a sve u stilu da se ne glasa ta koalicija jer je to glas za DPS, obicna izmisljotina DF.
    Malo da te ispravim u vezi ovog podebljanog, već kad si navalio. Ne gledam ja na to da je glas SDPCG-u glas dat DPS-u, nego prije svega smatram i znam da je to glas dat SDP-u (i Pozitivnoj), a ja ne želim da dam glas SDP-u kao takvom. Smeta mi SDP, pa makar i ne bio nikad više zajedno sa DPS-om, makar izašli iz vlasti sa DPS-om. Smeta mi zbog onoga što su do sad uradili (ono držanje vreće), što su dozvolili da se uradi i što su propuštili da bude urađeno. Branioci SDP-a će da pomenu "odbranu" Tare, Pljevalja i slično, ali neće pomenuti izjave SDP-a da su protiv privatizacije Telekoma, pa smo viđeli kako su bili "protiv" kad se glasalo ... i milion drugih stvari. Ne idealizujte SDP. Kao i svaka partija i oni imaju i pozitivne i negativne strane. Meni lično ta njihova negativna strana eliminiše pomisao na bilo kakvu mogućnost moje podrške. A SDP nije 12 godina u vlasti, što neko pomenu, nego više (a i 12 godina je previše). Podsjetiću nedovoljne poznavaoce njihove omiljene partije, da je ona 1998. godine bila u vlasti sa DPS-om, formirajući koalicionu vladu. I na usput ću pomenuti da SDP-u tada nije smetalo što je sa njima u koalicionoj vladi bila Narodna stranka koja je baštinila prosrpsku politiku (da ne upotrijebim teže riječi za ono što je NS propagirala od svog osnivanja). Tada SDP-u nije smetalo što se u vladi zajedno sa njihova dva (nepravoslavna) predstavnika (Jusuf Kalamperović i Ramo Bralić) nalaze i Srbende Predrag Popović, Vojin Lazarević i Budimir Dubak. Naravno, iz SDP-a bi rekli da su tada smatrali da svako, pa time i Narodna stranka, ima pravo da koriguje svoje političke nastupe, pa ih ne treba unaprijed osuđivati i odbačiti mogućnost koalicije sa njima ...nego ih uključiti i dati im šansu, ali izgleda da to ne važi kada je na primjer u pitanju NOVA koja je itekako korigovala svoj imidž (kao i Narodna stranka nekada). Nego, ništa neobično za našu političku scenu. Puna je licemjerstva, dvostrukih aršina, krivotvorenja i svega i svačega, samo dok su fotelje tu ...i to one fotelje iz kojih mogu da se kroje druge fotelje. Narodna stranka im je bila prihvatljiva jer je bila dio zajedničke vlasti, pa nije ugrožavala zajednički kolač i privilegije (prethodno, dok je NS bila u opoziciji, SDP nije htio da im se priključi u Narodnoj slozi). NOVA im nije prihvatljiva jer je sa suprotne strane vlasti. Prosto.
    Ja nemam problema da napadam i SDP i sve druge partije, koja god to zaslužuje. A to što ti kažeš da se ubih zapitkivajući zašto glasate SDPCG, to je jednostavno iz razloga što govorite hvalospjeve o toj partiji koja je dio režima koji ne možete smisliti i oćete prikazujući se opozicionarima da date glas partiji koja je dio vlasti. Licemjerstvo, licemjerstvo, licemjerstvo. Na kvadrat.

I još da ti dodam, u vezi onoga što kažeš da je izmišljotina DF-a da je glas SDP-u ustvari glas za DPS: ja SDP ne mogu smisliti još od vremena prije nego što se formirao DF. Ne mogu ih smisliti od vremena kad su se udružili sa DPS-om. Do tada sam ih simpatisao. Ne vodim ja nikakvu kampanju protiv SDPCG koalicije, samo iznosim svoje mišljenje. Isto kao što ti iznosiš svoje mišljenje (protiv nekih drugih). Ne vodim kampanje ni za koga. Tu istu PCG, koja je dio koalicije, ja sam glasao na izborima, ali su izgubili moju naklonost čim su počeli da vuku poteze koji otežavaju svrgavanje DPS-a (poznata nikšićka priča), zatim su počeli da umanjuju tu moju naklonost djelovanjem partije suprotno najavljivanom prije izbora (ima tu i nekih detalja o borbi za ukidanje povlastica, službenih automobila i slično, pa ne čuh ni riječ) i utapanjem u farsični CG sistem funkcionisanja parlamenta (uključujući njegova tijela, delegacije i slično), a potpuno je pokopali odlukom o udruživanju sa SDP-om.

Same lokalne izbore još mnogo ne komentarišem. Gledao sam TV nastupe svo četvoro nosioca lista za PG, pa se nameću neki utisci i zaključci, a još više se otvara pitanja, ali otom potom...

eto ja kazem ne treba ziv glasati DF jer im je cilj da uruse drzavu Crnu Goru, i ko njih glasa radi protiv Crne Gore
    OK. I u čemu je problem...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

znaci nema problema ako DF hoce da urusi Cg, ok sada shvatam tvoj stav o SDP Pozitivnoj sto ne rece odmah.
    sto se Niksicke price tice mada je vec ispricana, ko je kriv onaj sto nije htio da ispostuje neke elementarne stvari kao npr SNP ili onaj ko je rekao da su elementarne stvari osnova u formiranju vlasti.
    i jos me zanima ako ti nije tesko da mi kazes kako se to NOVA korigovala tj svoj imidz, zivo me zanima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

SDP je najgora partija u CG uz PZP, tu rasprave nema.

Nema potrebe da se opet postavlja ono pitanje koji je covjek jedino gori od Ranka Krivokapica?.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Najbolja stvar bi bila da DF da podrsku manjinskoj "vladi" SDP-a i Pozitivne. Posto ih DF iz opravdanih razloga pritiska preko medija da se izjasne da li ce saradjivati sa DPS-om oni treba da pritisnu DF da se izjasni da li ce pruziti podrsku manjinskoj "vladi" SDP-a i Pozitivne. Ali kako ovi to ne rade meni izgleda da o tome i ne razmisljaju. Ne misle valjda da ce sami uzet 51%???
    Neka sdp/pozitivna podrži manjinsku vladu DF-a
    You can kill a player, but you can't kill the game

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

neka DF postuje CG pa cu je ja prvi glasati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Sve se može dogovoriti ako ljudi imaju zajednički cilj.A te priče da ovi neće sa onima zato što su oni neprijatelji CG treba okačiti mačku o rep.Skinite ovu đubrad zajedno pa se posle raskusurajte između sebe.Ne tražite opravdanja i razloge koji nemaju veze sa životom.Većih neprijatelja od ovih što su sad na vlasti po državu nema.
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znaci nema problema ako DF hoce da urusi Cg, ok sada shvatam tvoj stav o SDP Pozitivnoj sto ne rece odmah.
    Ne iznenađuje me što si ovako napisao, jer se dobro sjećam moje davne rasprave sa tobom, kad ti iskonstruišeš moju priču onako kako tebi odgovara. Ništa neobično za podržavaoca režimske partije.

Odavno sam ja o ovakvim nebulozama iznosio mišljenje, pitajući se kako će to neka partija da ukine državnost Crne Gore. Da li to može formalno da se ostvari nekom objavom na vijestima, novogodišnjom željom nekog pojedinca, ili bi morala neka odluka da se donese, nekim procesom, glasanjem, referendumom. Ako DSP (i SDP) i ne bude na vlasti i ako se Srbi koji žive u Crnoj Gori smatraju za ugrožavatelje Crne Gore, da li će Srbi moći da preglasaju ostale branitelje Crne Gore (1/2, 2/3, svejedno), da li će imati dovoljno glasova, čak i ako svi do jednog glasaju "protiv države"? A ako budu imali potrebnu većinu glasova, što onda ...demokratija kaže da važi volja većine? Politika je malo kompleksnija stvar nego ono kako je ti gledaš. Ne treba meni država koja će stalno biti u priči o ugroženosti i stalno pod strahom od nestanka. Ko zna koja će partija biti na vlasti za 300 godina, koja će nacija biti koliko brojna. Tada će neko drugi da se pita na političkoj sceni, a ne današnja režimska garnitura. Nije na nama da preglasavamo Srbe, da se takmičimo sa njima na izborima, da nam to bude glavno, nego da stvaramo takvu državu i takve vrijednosti đe će nam svima biti dobro i đe nećemo morati da se prepucavamo, nego ćemo se baviti normalnim stvarima ...i znati što je odgovornost, zakon i smjenjivost vlasti.

i jos me zanima ako ti nije tesko da mi kazes kako se to NOVA korigovala tj svoj imidz, zivo me zanima.
    Nije mi teško, u par rečenica. Nekad je bila agresivna stranka, ušančena u nacionalna djelovanja, čija se politika zasnivala na nacionalnoj ostrašćenosti, a vremenom je ublažila svoju retoriku, otvorila se za saradnju sa "drugačijim od sebe" (u koaliciji su sa procrnogorcima, komunistima, NATO-vcima itd), kulturno se zalaže za svoja programska načela. Nemoj mi reći da je ova NOVA ista kao nekadašnja Srpska narodna stranka iz koje je nastala. Eto ti objašnjenje.

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

znaci nema problema ako DF hoce da urusi Cg,
    Crna Gora se urušava pod teretom hipoteka na svaku moguću firmu i parče zemlje na koji je bilo moguće je staviti.
    Dugovi su toliko narasli da je Crna Gora vlasništvo banaka a pare su iznijeli oni koji su je i stvorili kao nezavisnu državu.
    Pri tome podijelili su uloge na one koji će podići milionske kredite i iznijeti ih iz zemlje(uloga namijenjena njima) i one koji će mahati zastavama i vraćati kredite.
    Od njih si ti trebao da braniš Crnu Goru ako si se već utripovao u ulogu čuvara-volontera.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Ne iznenađuje me što si ovako napisao, jer se dobro sjećam moje davne rasprave sa tobom, kad ti iskonstruišeš moju priču onako kako tebi odgovara. Ništa neobično za podržavaoca režimske partije.

Odavno sam ja o ovakvim nebulozama iznosio mišljenje, pitajući se kako će to neka partija da ukine državnost Crne Gore. Da li to može formalno da se ostvari nekom objavom na vijestima, novogodišnjom željom nekog pojedinca, ili bi morala neka odluka da se donese, nekim procesom, glasanjem, referendumom. Ako DSP (i SDP) i ne bude na vlasti i ako se Srbi koji žive u Crnoj Gori smatraju za ugrožavatelje Crne Gore, da li će Srbi moći da preglasaju ostale branitelje Crne Gore (1/2, 2/3, svejedno), da li će imati dovoljno glasova, čak i ako svi do jednog glasaju "protiv države"? A ako budu imali potrebnu većinu glasova, što onda ...demokratija kaže da važi volja većine? Politika je malo kompleksnija stvar nego ono kako je ti gledaš. Ne treba meni država koja će stalno biti u priči o ugroženosti i stalno pod strahom od nestanka. Ko zna koja će partija biti na vlasti za 300 godina, koja će nacija biti koliko brojna. Tada će neko drugi da se pita na političkoj sceni, a ne današnja režimska garnitura. Nije na nama da preglasavamo Srbe, da se takmičimo sa njima na izborima, da nam to bude glavno, nego da stvaramo takvu državu i takve vrijednosti đe će nam svima biti dobro i đe nećemo morati da se prepucavamo, nego ćemo se baviti normalnim stvarima ...i znati što je odgovornost, zakon i smjenjivost vlasti.

Nije mi teško, u par rečenica. Nekad je bila agresivna stranka, ušančena u nacionalna djelovanja, čija se politika zasnivala na nacionalnoj ostrašćenosti, a vremenom je ublažila svoju retoriku, otvorila se za saradnju sa "drugačijim od sebe" (u koaliciji su sa procrnogorcima, komunistima, NATO-vcima itd), kulturno se zalaže za svoja programska načela. Nemoj mi reći da je ova NOVA ista kao nekadašnja Srpska narodna stranka iz koje je nastala. Eto ti objašnjenje.
    to oko podrzaoca rezimse partije bi se moglo bar konkretizovat sto se mene tice, da se neki ovdje odluce jel podrzavam DPS ili SDP posto svi to bolj eznaju od mene.
    da ti odgovorim na ovo prvo, niti mislim da je moguce da se moze promjeniti status ove drzave pa ko god da dodje na vlast nego je to bio osvrt na ono tvoje
    pa sta i ako hoce da uruse dzavu, kao sta me briga ako je tako samo da e smjeni DPS pa makar se i drzava urusila.
    odgovor je bio u tom stilu.
    kao sto se tvrdi da ce se koalicija pridruziti DPS u tako se tvrdi da ce DF da urusi drzavu i jedna i druga tvrdnja su neargumentovane i samo je propaganda pred izbore.

drugi dio, sa drugacijom od sebe ali veoma slicnoj sebi a sa kojim procrnogorcima i NATOvcima. ako racunas Medojevica u to recu ti mojne mene lakosta.
    to da je Medojevic Crnogorac je samo sminka, slika njegove cerke u dresu reprezentacije Srbije sa podignutim tri prsta govori dovoljno o tome.
    to su price za vas Srbe da mozete reci kako je DF gradjanska opcia, jer ima cak i crnogoraca medju sobom ili ti Crnogorca.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Crna Gora se urušava pod teretom hipoteka na svaku moguću firmu i parče zemlje na koji je bilo moguće je staviti.
    Dugovi su toliko narasli da je Crna Gora vlasništvo banaka a pare su iznijeli oni koji su je i stvorili kao nezavisnu državu.
    Pri tome podijelili su uloge na one koji će podići milionske kredite i iznijeti ih iz zemlje(uloga namijenjena njima) i one koji će mahati zastavama i vraćati kredite.
    Od njih si ti trebao da braniš Crnu Goru ako si se već utripovao u ulogu čuvara-volontera.
    sto smeta pozitivna u toj prici, ili je samo DF moze odbraniti od toga?
    ispade da je jedini cuvar Crne Gore Medojevic, Danilovic i Mandic. ti ni svoju stranku ne znaju sacuvati a ne drzavu.

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

sto smeta pozitivna u toj prici, ili je samo DF moze odbraniti od toga?
    ispade da je jedini cuvar Crne Gore Medojevic, Danilovic i Mandic. ti ni svoju stranku ne znaju sacuvati a ne drzavu.
    Nacelno pozdravljam svaki glas koji ne ide DPS-u.
    U tom smislu ne smeta mi niko pa ni pozitivna - naprotiv.
    Ja ne mrzim DPS ali mrzim lopove a oni su zaista potpuno zastranili!

Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Nacelno pozdravljam svaki glas koji ne ide DPS-u.
    U tom smislu ne smeta mi niko pa ni pozitivna - naprotiv.
    Ja ne mrzim DPS ali mrzim lopove a oni su zaista potpuno zastranili!

Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
    eto se slozismo oko necega

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Rakčević:

"Vjerujem da bi despot Miomir, bez kolektivizacije odgovornosti, u prvoj fazi trebalo da objasni javnosti, a u drugoj i nadležnim državnim organima što je pozadina njegovog Prijedloga odluke da se po završetku tendera u februaru, kupcu sada daje dodatno u vlasništvo oko 417,8 hiljada metara kvadratnih zemljišta što po minimalnoj procjeni vrijedi 26 miliona eura. Koji je tu javni, a koji privatni interes", upitao je Rakčević.

I da je glasam za nekoga ko će ove lopove da podrži sjutra? I Rakčević je bio za nezavisnost prije nego Đukanović a, na moje iznenađenje podržao je DF.
    isti taj Rakcevic je bio u SDP sa DPSom al sada valja i opet okle prica da ce da podrze DPS?
    a podrzao je DF cisto zbog kontre SDPu iako dio foruma podrzava tu koaliciju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@lepetanac, stvarno smo dosta ja i ti pričali, ovo više nema nikakvog smisla.

to oko podrzaoca rezimse partije bi se moglo bar konkretizovat sto se mene tice, da se neki ovdje odluce jel podrzavam DPS ili SDP posto svi to bolj eznaju od mene.
    A kad ti lupiš da ja podržavam DF, da sam Srbin ...to može, je li? Ti tada znaš bolje od mene, iako sam ja crno na bijelo napisao konkretno o tome.
    Evo da ti odgovorim: Ja sam rekao da su za mene DPS i SDP režimske, što valjda nije sporno. Pozitivna ulazi u koaliciju sa režimskom partijom, pa podržavanje te koalicije ja smatram i podržavanjem režimske partije. Napisao sam "podržavalac", a ne "glasač". Što si se uvrijedio, ja to tako doživljavam. Da te podsjetim što si pisao:
    ne znam sve prilike u PG ali nesto mislim da bi SDP+ mogao dobro da iznenadi i da mi je ovakav izbor u Tivat oni bi imali moj glas.

nego je to bio osvrt na ono tvoje
    pa sta i ako hoce da uruse dzavu, kao sta me briga ako je tako samo da e smjeni DPS pa makar se i drzava urusila.
    Kako si ti to lijepo protumačio, blagoš, blagoš...

Nemoj više da mi odgovaraš, molim te -ko zna što ćeš napisati...
    Nastavi da misliš kako oćeš, samo ne izmišljaj, koliko god da ti ne odgovara što neko napiše.

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    960
    Thanked in
    553 Posts

Rakcevic je jedan od onih tipova koji je nekad bio uz DPS , a sada kada se cini da su na kraju vladavine , pokusava da ostvari jaku poziciju pri novoj vlasti , takvi su mi najgori

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Ja ne znam sto ce vam ovolika prica.. Alo, Migo Stijepovic je glup covjek! GLUP! Kao noc! Ja stvarno ne znam koliko tek glasac treba biti glup pa da glasa ovu karikaturu.. toliko...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

@lepetanac, stvarno smo dosta ja i ti pričali, ovo više nema nikakvog smisla.

A kad ti lupiš da ja podržavam DF, da sam Srbin ...to može, je li? Ti tada znaš bolje od mene, iako sam ja crno na bijelo napisao konkretno o tome.
    Evo da ti odgovorim: Ja sam rekao da su za mene DPS i SDP režimske, što valjda nije sporno. Pozitivna ulazi u koaliciju sa režimskom partijom, pa podržavanje te koalicije ja smatram i podržavanjem režimske partije. Napisao sam "podržavalac", a ne "glasač". Što si se uvrijedio, ja to tako doživljavam. Da te podsjetim što si pisao:

Kako si ti to lijepo protumačio, blagoš, blagoš...

Nemoj više da mi odgovaraš, molim te -ko zna što ćeš napisati...
    Nastavi da misliš kako oćeš, samo ne izmišljaj, koliko god da ti ne odgovara što neko napiše.
    Cisto da privodimo kraju razgovor, ko je rekao da si ti srbin? ako sam rekao da podrzavas >DF nisam rekao da si srbin jedino ako to tebi nije isto.
    sa druge strane Pozitivna je usla u koaliciju sa SDPom koji je u opoziciji u Podgorici tako da nije usla sa rezimskoj partiji jer je glasanje za PG. a i dalje stojim da sam za tu koaliciju ako ce dolaziti do promjene vlasti ili boljitka cemu se nadam. i to se najvise nadam da bi Pozitivna mogla da ima glavnu ulogu u tome ne vjerujem da su usli u sve to da na kraju sve ostane isto.

i jos jedno pitanje , bili glasao za SDP da udju u koaliciji sa DF u nadi da ce tako osvojiti vlast ili bi ti i onda smetalo jer su bili sa DPSom 12 godina?

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Pocecu od tvog zavrsetka. Ti stvari gledas iz kutije a ja van kutije. Za sve stvari na ovom svijetu postoje prednosti i mane.

Kad kazem Gradjanska opcija onda mislim na gradjane CRNE GORE. A ne na ljude koji imaju nase drzavljanstvo a kuci na zidu drze zastavu neke druge zemlje. SDP je pricu oko zastave, jezika i nacionalnosti vodio kako bi zastitio CRNU GORU od uticaja pro srpski nastrojenih politicara. Opet posto kazes da si Crnogorac smatram da bi ti smetalo da ti je na svadbi trobojka ili da ti himna bude Boze pravde.

Misljenja sam da sve sto je SDP uradio do sada uradio je da zastiti drzavu...

Bijase li ti onaj sto se ne zanima za politiku?
    Gandalf, to bi sve bilo ok ta prica o gradjanskoj opciji, ali gradjani moraju da zive isto kao nacionalisti. Prica o simbolima, te prica o jeziku, kao i prica o Srbima i Crnogorcima ovu drzavu i njene stanovnike pa bili oni gradjani ili nacionalisti kosta buducnosti i kompletne imovine.
    Crnu Goru odbraniti od srpski nastrojenih politicara, a ne odbraniti od strateskih investitora znaci da sdp odlicno igra ulogu u crnogorskoj politickoj tragikomediji. Zamisli da je danas recimo zahvaljujuci sdp-u EPCG stoprocentno crnogorsko vlasnistvo ili recimo Telekom ili Jugopetrol, zamisli da je bilo koja partija branila drzavu od KAPovih poravnanja, dje bi danas bili.
    Ti veliki branioci crnogorske gradjanske opcije su cutali i glasali sve ovo sto sam nabrojao i jos mnogo toga, dobili su odredjene firme i odredjene resore te su krali koliko su mogli i zaposljavali clanstvo na budzetske plate i sta sve nijesu.

Mene bi odje bilo sramota da ih branim, nazalost ne samo njih nego sve crnogorske politicke partije.

Page 74 of 185 FirstFirst ... 246470717273747576777884124174 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)