Fin klip
Fin klip
Potreban mi je havarisani Nissan Murano 3.5 v6 amerikanac po mogucnosti mada nije uslov. Ili bez papira neki masni.
Na mobile i autoscout24 ih nema da valja..
Ako znate sto ili mozete nabaviti PM
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Veliki servis? Pa natezaci, vodena, klinasti...
TAKUMI
Akrapovic made in Montenegro
![]()
She is only here to annoy herself!
Ahahahahahah, a sto je ovo moj brate
Squareali svi zivi i zdravi
Tu es mon héro!
Da je ovo kod nas vec bi bilo 20+ udesa
Da li ste se zapitali kuda idu auta koja nisu prodata...Evo pa procitajte...
http://www.zerohedge.com/news/2014-0...ld-cars-go-die
AAUUUU.... zemljače! Đe iskopa ovo, bačio si me u žešću depru!
GEPARD`S_RUN
YOKOHAMA kvaliteta![]()
Jos prije sam htio da pitam ovo,u startu da naglasim da nije zajebancija niti neke provokacije i cuda,vec me interesuje vase misljenje
Zasto ljudi pocnu da histerisu kad im se malo nabijes u branik? Standardno diraju kocnicu ili 4 zmigavca pale a grananje rukama je standard.I sto je najgore toliko ne prate kuda voze vec stalno idu lijevo desno
Moze li mi ko objasnit zasto to narodu smeta?Mene licno je svejedno ako mi se neko nabija u branik jer vozim kako mene odgovara u tom trenutku ali mi je nejasno toliko histerisanja bez nekog posebnog razloga?
Ovo konkretno mislim na voznju na otvoreno
Meni bi smetalo jer bih osjecao rizik da ce me udarit od pozadi ako bude kakvog kocenja, ne vozim onda slobodno itd. ako se trka druga je prica, ali bez potrebe da mi se neko nabija u branik, no no![]()
zato što 70% auta kod nas ima ne baš najispravnije kočnice
She is only here to annoy herself!
Fino mu naglo zakocis da udari, kako god okrenes on je kriv jer nije drzao odstojanje. Doduse pozeljno je vozit kakvu laminu, npr. lada niva ima dosta visoko postavljen branik.![]()
niujedne mi gace lastike nema
Licno sam gledao jedan udes prije 15tak godina (vrijeme cuvenih Berkovica). Mjesto: izlaz (spustanje) iz DG prema NK (Orja Luka). Spustanje i blaga lijeva krivina. Covjek vozio Z101 normalno. Iza njega se zaletio G2 gti (made in Berkovici) - nizbrdo i u blagoj lijevoj krivini nailazi na Z101 i zapocinje preticanje (zapravo to je bilo obilazenje jer je Z101 isla po ogranicenju a gti je letio).
...u pola preticanja mu naidje auto iz kontra smjera i gti pocinje da koci i da se vraca u svoju traku; udara z101 od pozadi, z101 pocinje da se rotira i udara bocno u drvo pored puta.
Gtiju nije bilo bukvalno nista (malo naprijed udaren ali nista strasno).
Z101 raznesena. Kukavac u z101 je imao prepolovljenu nogu (otvoreni lom - kost napolje, krvi koliko oces). Borolete su mu od udara bile preko 20m ispred auta. Jedva smo ga izvukli iz auta.
Sto se mene tice, ne volim kad mi se neko nabije u branik. Ne zbog kazne (jer je uvijek ovaj pozadi kriv), nego da me ne slomi.
....drugo je ko vozi kamion ili kakvu mrcinu od dzipa. Tada te moze udarat od pozadi koliko oce - njemu ce biti teze.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks