Došla maloprije kući baš gladna. Šta ću, uzeh čokoladno mlijeko i plazmu. Nikad neću smršat.![]()
Tortilja s biftekom u Garden. Kakav raj.
U to doba se dolazi kući?
Sram te bilo.
Sjetim se priče od prije 20 godina.
alila se kominica komiji, kae, dola mi kćer sinoć kući oko 3 sata. Ona je pitala, a gdje si kćeri ovako kasno bila? Kae ona, bila sam na urku majko. A majka kae, a grdno si mi ti urila kad si sad dola. :-)
Послато са HUAWEI U8815 користећи Тапаток 2
aaaaa sad sam domaću pileću supu - odvalio se, evo me ka' bojler sad
jes - ja sam tačno za poeljet' :mrgreen:
Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!
njam njam...i maslaca...jaoooooooooooj kako bihh jedno parče...a ima džem od jagoda, kajsija, višanja i šljiva i sve domaći...život je ovaaaj suuuurovvvvv![]()
Sovrenstvo tvorenija, tainstvene sile boe,
nita ljepe, nit je kada, niti od nje stvorit moe!
Ja danas navalila na ovo:
A pritom mi se jeo "suvi" keks (Petit Beurre) :stupid:
Ma, klasična Nestle čokolada uvaljana u mrvljeni lješnik, ništa spektakularno :wink: Ili možda zato što je njihova čokolada prejaka za moj ukus...
Ali zato Lindt čokoladiceeee... uf!
![]()
Nestle je GMO
Poslato sa ultra-moderne pisaće maine Galaxy S4 x2
Sve je GMO i domace i strano. Gdje god kaze: "Moze sadrzavati soju u tragovima" je 100% GMO, tako da se od toga ne moze pobjeci. Mozda imamo srecu da nam jos uvijek meso, voce i povrce nije GMO, ali sto se slatkisa tice, tu su svi GMO bez obzira gdje su proizvedeni. Jaffica se recimo proizvodi u Spaniji, Podravkini proizvodi u Bugarskoj itd. Sto se tice ovih velikih proizvodjaca Kraft, Nestle Unilever, svi su oni GMO.
Davor
Da ali ima čokolade o sokove koji se prave u CG ili Srb i nisu GMO.
Tako da uvjek biram malo loiji ukus a zdravije..
Poslato sa ultra-moderne pisaće maine Galaxy S4 x2
sad mi se jede vjesalica koju sam porucio,od priloga majonez i kiseli krastavac...stize za 10min....!!![]()
Onaj holiday kolac mali. Ono nisam od osnovne skole jeo i prije neki dan sam vidio na ulicu bacenu kesicu od njega.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
koh :tears_of_joy:
Bilo što samo da je slatko![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks