Jeli sipao ko plin kod autobuske? Vidim da je po 0,65€ pa me zanima valja li sto?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeli sipao ko plin kod autobuske? Vidim da je po 0,65€ pa me zanima valja li sto?
Sent from my iPhone using Tapatalk
posle sto godina (iz nuzde) sipah 98micu na onu pumpu u dalmatinsku (blizu hrama), inace sipam na bonus petrol kod autobuske od prvog dana (100 oktana samo)
E pa da mi je neko pricao ne bi mu vjerovao. Trese auto na ler, ne ide UPOLA kako treba, neki nenormalan zvuk na izduv uglavnom PIH PIH PIH.
Mozda cu ja to vise primijetit zbog 'modifikacija' itd ali ovo mi se jos nije desilo. Tj jeste ali SUPROTNO - kad sam sipao 100 oktana na shell pumpu u Austriju, tad je isao mnogo bolje![]()
Originally Posted by my name is ...
Meni se na 95 "cuju ventili", na 100 ne.
e ja sam imao osjecaj da imam jedva preko 300 konja sinocumjesto malo vise :P
hvala na savjetu![]()
A dje tamo da sipas. Prevara. Samo petrol kod autobuske.
Sent from my iPhone
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Dje je najbolji eurodizel?
Poslato sa tastature
Sve pumpe koje drze Inino gorivo i petrol bonus
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Tako je.
TAKUMI
petrol na autobusku
Što se tiče plina njihovog nemam zamjerke. A benzin sipam jednom u mjesec dva tako da ne znam
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Komsija ima plin u auto. I zapali mu se instalacija i počne da gori auto. Na zadnjem sicu bile su 2 plinske boce. Auto je kompletno izgorelo dok je dosla vatrogasna, a plin i boce su bili neosteceni. Nikad ne bih ugradio plin u auto niti vozio na plin, al nije nesiguran kolko mislite da jeste.
evo kako izgleda kad plin rokne...
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
isparenja benzina su mnogo zajebanija nego li plin...plin vani ne može vam ništa...u garaži npr je već nešto drugo...
Vozim ;-)
Sent from my Samsung Galaxy Duos
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks