Ocah pitah, pa zaboravih u momentu, valja li za Passata 2001. godiste, 1.9 TDI, ulje Shell Helix Ultra 5w-40 ?
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Jos ne cuh za welt lijepe rijeci ali vazda imaju, ili su bar prije, dok me to zanimalo, imali bas dobrih ponuda.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ocah pitah, pa zaboravih u momentu, valja li za Passata 2001. godiste, 1.9 TDI, ulje Shell Helix Ultra 5w-40 ?
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Moze ako nema PD, a mislim da ima.
TAKUMI
kad sam se vracao iz grcke, prosula mi se mazetna pri mjenjacu i malo mi je treslo auto jer se grijao taj zglob, sva se mast prosula bila. jbg tada nisam znao do cega je.
posle nekog vremena poceo je da mi se cuje zglob prednji lijevi tocak. tad nisam znao da li je zglob, jer je na sve licilo bez na zglob, a nedugo prije toga sam promijenio komlet prednji trap znas kad smo ono pricali na telefon. promijenio sam oba prednja zgloba pri tockovima, majstor mi je nasao da je ovaj lijevi crkao (lako mu je bilo kad je jedan dan samo proluapao mislio sam da ce da otpadne nesto sa auta) i rece mi da mu se ucinjelo da je i desni los. mijenjam momentalno oba.
nakon toga auto tip top. zategnut. HD trap, zglobovi sve boca. prodjem malo preko 1000km opet pocinju isti simptomi. krckaju (cini mi se) oba zgloba, kad ocu da krenem vrlo cesto iz mjesta krc, nije kao udar nego nesto kao da ono preskace krk krk krk, tako u rikverc kad vozim i blago namotam u lijevo ista stvar, kad prelazim preko lezeceg isto
benzin i sibica? ili benzin i upaljac![]()
the World's leading dance event
Sensation
Rekao sam ja tebi nesto, ali dzaba.
Zajebi HD i Castellanu, uzmi to preko neta, origigi.
TAKUMI
A šta je HD? Isto neka prodavnica? Pa zar su tako loši dijelovi kod njih?
Gdje onda kupovati dijelove za auto? Evo konkretno za Astra G? Ne treba mi ništa za sad, ali da pitam za kasnije.
Hvala
Послато са HUAWEI U8815 користећи Тапаток 2
Vidi kod Kreša.
TAKUMI
Hvala kolega.
Još samo da mi kažeš gdje se nalazi taj Krešo?
Inače, ne živim u PG, nego u PV, tako da shvatiš, što sam neupućen.
Hvala unaprijed.
Kreso ti je na Starom aerodromu, preko puta Okova... Ne znam da li imaju jos nedje prodavnicu...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Hvala kolega
Da li ce praviti problem na tehnickom pregledu za registraciju ako je polomljen zadnji brisac?
TT
Hoce. Nece ti ga regovat.
TAKUMI
A ja se zeznuh sto promjenih onaj prethodni...malo otvrdjalo bilo kvacilo i malo korpa tresla prilikom polaska i zamjenih i stavih novi valeo set lamela-korpa-druk lezaj i jbg nisam zapisao kilometrazu ali preko 25k nije izdrzalo,sad kad ga nagazim u vise obrtaje pocne ponekad blago da kliza
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Koji su aktuelni otpadi za Francuze - konkretnije citroen?
Znam za Vratnicu, znam za Smokovac... Još neki?? (bio sam u par sitnijih na nk PUTU)
Da li neko zna ima li neko da popravlja nekako (puni necim pa polira ili slicno) shofershabne, tj rupe i prskotine na staklu od kamiencica. Bojim da ce se prosriti preko zime jer je duboko porbilo ali josh uvijek nije naciknulo.
zna li neko ima li dje alfa 147 u djelove?
Real eyes realize real lies!
CVX ima jednu, u djelove.
I mean, svaka je u djelove.
TAKUMI
Vilsone
... Nemoj da se igramo metjanja. Moja se vozi svaki dan i nema nikakav nedostatakNe prodajem nikakve djelove.
Sent from my BMW M5 F10 using iDrive
TAKUMI
Moze li i dalje da se uvezu euro3 motori i da se registruju? ili stupilo na snagu ono euro 5?
Renault
ima li koja auto skola na relaciji Kotor-Tivat-Budva osim AMD Kotor da ima za C da se polaze?
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks