da bi dobio col moras imati tuv a to ce ti oni obezbijedit.
Neko je nedje jednom pisao sta je sve bitno kad se trguje auto u Njemackoj.
Ali sam onako letimično prešao preko tog posta jer nisam bio u fazi trgovine i nisam skroz obratio paznju....pa me interesuje...ukoliko kod oglašavača stoji da je TUV: 03/2014, da li to znaci da je tehnicki pregled istekao u martu i da prilikom kupovine auto mora na tehnicki pregled koji kosta dodatnih 200-300€.
Da li se prilikom registracije za takozvane col tablice, ovaj papir o tehnickoj ispravnosti vozila automatski dobija ili se dodatno placa.
Takodje me interesuje da li osiguranje ulazi u cijenu,ili se i ono dodatno placa.
Svaka informacija bi mi dobrodosla. Hvala!
da bi dobio col moras imati tuv a to ce ti oni obezbijedit.
f6
Cruze 1.6 benzinac/plin. Kad upalim auto dok je ladno,radi uzasno,kao da nesto nije u redu sa sauhom,samoo sto se ne ugasi,treska,pa mu skoce obrtaji i sve tako. Cim es ugrije radi odlicno.
Ovo je sve na gorivo jer mi na plin prebaca tek na 35-40 stepeni,tako da to veze nema sa plinom.
Moze li da bude do ovoga automatskog sauha,ja nemam pojma ni kako to sad funkcionise iskreno,ali nesto mi najvise na to lici ??
Automataki sauh bi trebao da drzi obryaje gore dok se auto ne ugrije neki problem postoji s gorivom ili ler gasom podji do nekog majstora da ti to nasteluje...
Sent from my Lumia 820 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Moguce regulator ler gasa...
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Senzor temperature.
TAKUMI
Najvjerovatnije.
Ima li ko kod nas da radi reparaciju kvacila (lamelu,korpu)?
Lamela se naliva i mislim da ima neko to da radi u pg.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ima ali ne bih to radio.
TAKUMI
A ne bih ni ja ali da probam. Prosli valeo(dobri) set mi je potrajao 20-30k...jbg
Ima li razlike u zglobovima pri tocku za quattra i fwd npr?
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040D using Tapatalk
the World's leading dance event
Sensation
A4 b6 2003 132kw
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040D using Tapatalk
the World's leading dance event
Sensation
malo se zanimam po stranim sajtovima polovnih automobila, vidim da se kao posebna stvar u pojedinim oglasima napominje da auto ima "grüne Plakette". Može li mi neko reć šta je to?
Ovo je sigurno pomenuto vec, ali nisam pri strpljenju da trazim. Interesuju me iskustva sa polovnim vozilima (tj. prodavcima), dobra i losa. Ako neko ima sa Weltautom, Kramarom, i sl.
Neki X1 sam vidio u Welt za 14000, cini mi se da nije losa cijena.
Edit: Svaki savjet je dobrodosao, naravno. Trazim auto do 15.000e, ne stariji od 2009/10. Okvirno.
Last edited by trojkam; 25-04-14 at 16:35.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Welt iz 1-1 vracana kilometraza!
Ja bi uzeo novu oktaviu tdi iz salona za te pare:-)
Valja li što ovo ulje?
![]()
Ne.
Trojkam, Kramar je solidan, tj. nesto bolji od ostalih.
TAKUMI
Ja sam uzeo nekoliko auta do sad u weltauto i sa svakim sam bio zadovoljan. Ima slucajeva sa vracanjem kilometraze na svaki plac u Cg tako da to nemoj gledat nego provjeri auto dje god da ga gledas. U slucaju x1 pravac u voli i znaces je li za tebe
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks