Ja da ispostujem muziku sto su pustali, iako je kolazna bila..
Ja da ispostujem muziku sto su pustali, iako je kolazna bila..
Ovo je zemlja dje se ljudi ne daju organizovat ni kad im leba prifali zubima, a ne sto drugo... Za sebe ne bi euro dali, a ne za drugoga. Ali zato, za drzavu i krv ako treba.
Sto se tice gospode umjetnika.. Mislim da im je ispod casti da primaju donacije, puze za sponzorima i rade za manje pare. Trebali bi jednostavno sve svoje multimedijalne kreacije prodavat u DVD formi po trafikama. Prvi bih sutra kupio DVD sa njihovim starim arhiviranim radio emisijama. Jos dok su na radio Cetinje bili. No ih vjerovatno nije volja rezat to..
prr...
@BigWolf
Potpuno se slažem sa tobom, i nije mi milo što je takva situacija, al' eto..., takvi smo..., takva je većina ljudi, danas. Nažalost! Svuđe se traži dlaka u jajetu, i sve što je ok, u startu, je osuđeno na propast...![]()
aahahahahaaaaaaaaaaaahahahaahahahahahahah a pa ovo je nemoguce :highly_amused:
pa nisu oni socijalni slučajevi šta pričate vi ??
mislite da bi im bilo milo da im poštar pokuca na vrata i kaže evo pomoć sa jednog foruma za vas iz TBOK hahhahahahahha šta mislite kako bi se osjećali oni tad lol
a i imaju oni pare ne brinite vi, odavno ne pričaju protiv diktatorskog režima DPS-a !! kad im istekne vrijeme za koje su plaćeni da ćute malo će krenuti reći 2-3 riječi ovi će ih u međuvremenu platiti i ponovo psssssss.
šta bi za ove zadnje proteste, rekoše li išta NE NARAVNO !!!! a policija pohapsila ljude što su siđeli na beton i poslala ih u zatvor na 48 sati, bjež tamo nemoj te mi o TBOK pričati sad za proteste su imali ispit i pali su, pokazali su da su plaćeni
Grobari - poruka za muriju i sudove.mp3
Eto kuka se kako se radio raspada, slusalice ne rade godinama, sat ne kuca, fotelje izlizane, gace pocjepane![]()
20 forumasa po euro i eto gaju novih slusalica..![]()
Last edited by BigWolf; 20-04-14 at 12:55.
prr...
Ima li ko kakvu informaciju za Film/Skecheve koje su htjeli da rade ove godine?
Je li to palo u vodu?
ko je bio sve u kolaznu osim marija?
U kolaznu bijase Kareli : http://www.pressonline.rs/svet/balka...ozdjurije.html , i Bogdan koji oce da otvara seks klub u nekom stanu u Beogradu.
A ove postove koji smaraju sa tim starim pricama kako su oni " lijeni, boli ih tuki za slusaoce, a pritom su se i napunili para od DPSa " nemam vise zivaca da komentarisem, eto vam svima po jedna negativna repka, kome nije jasno zasto nek poslusa ovo
,
osim ovom momku sto je sceo da organizuje NVO fan klub TBOK itd, njemu jedna pozitivna. Ujedno pozivam sve posjetioce ovog prelijepog dijela foruma, da isto daju skroman doprinos da se ljudima zacrvene repke kad im se vec obraz rijetko crveni.
Samo bih dodao da ove prozvane posjetioce ovog prelijepo dijela foruma posavjetujem da PRELISTATE PAR STRANA U NAZAD DJE SE RAZGLABA O ONOME O CEMU BI RAZGLABALI.
Poljubi vam muuuuuuuuuuuuda.
I am so post-rock I shit sad birds.
Jedino nijesu pricali prosli petak, ostale poslusaj pazljivije i malo razmisli kad vazda ne kazu direktno kako i sto. Ako nije direktno onda je to preko sarkazma, organizacije TBOK, skeceva i sl. A i ne cudim se kada svaki petak ne pricaju jedno te isto, upalih prije bas staru emisiju, mora sam provjerit kojeg je datuma e sam mislio da je iz 2013e.a i imaju oni pare ne brinite vi, odavno ne pričaju protiv diktatorskog režima DPS-a !! kad im istekne vrijeme za koje su plaćeni da ćute malo će krenuti reći 2-3 riječi ovi će ih u međuvremenu platiti i ponovo psssssss.
Ovo za hapsenja, e to ne znam, nijesam pratio ne znam sto je u pitanju bilo. Je li to ono kad su Milacica hapsili? Nemaju obvezu da sve spomenu. Neki put ne znam ni o cemu pricaju pa se odje raspitujem.
Ne vjerujem da im je ispod casti da na navedeni nacin prikupljaju novac, vec su svjesni da ima precih stvari za koje treba otvarat NVOe i sl. Pretpostavljam, ka sto svako ima misljenje.
Osim sto to rade svojim radom, donacijom sponzora, televizija, ministarst(a)va (valjda), dakle onim sredstvima ko je kad spreman da ulozi u kulturu.
Ja veze nemam sto ko od njih radi, osim djelimicno za Popaja i Zonja, van AnteneM, znate li vi? Pa mozete da tvrdite da su lijeni da pocnu sa pravljenjem DVDa, majica i sl? Jeste li uradili neko istrazivanje pa znate da bi se ulozeno vrijeme i energije za to isplatilo?
Kad ovo sve shvatite, i odgovorite sebi, nadam se da ce vam se barem neke dileme otklonit. A ako ne, jbg razlicito razmisljamo i to je to.
P.S. Da se nije ko opet zajeba i snimio emisiju od proslog petka i da se nece zeznut i okacit je?
Ko su ovi ljudi na ovu temu..? Ako nećete postovat’ nešto normalno u vezi organizacije, ajd polako. Dosta smo ve slušali sa tim pričama, ajte pa slušajte kursadžije i ostale bakrače. Uglavnom mrš sa teme, ne diraj te nam mezimoce.
MOze li pomoc oko ovog strima na antenu m? Pise mi da ce se automatski ucitat plejer ali djaolje ne ucitava. Reinstalirao sam flesh par puta cinio cuda ali nista nece... Ima li mozda neki drugi strim preko kojeg se moze slusat....
idemoooooo![]()
Govori tiho i nosi psa sa sobom
Ima li ve ibretnici![]()
Aooo HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA kako su dobri
Rofi evo te Popaj proziva![]()
kaaaaaaako su dobriiiiii!![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks