Ponekad donose preuranjene zaključke, što i mi ostali radimo. Neko manje, neko više.![]()
Pi' kakve su ti drugarice.![]()
The more things change, the more they stay the same.
jesam li reka da ne kacite moje slike ovuda vise?![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
pa kad si najljepši :victorious:
:-D a sprdam se na temu jer sam vidio prije nekoliko na tv na neku modnu pistu najnoviji trend uske i kraće farmerice iznad članaka svi muškarci bili obučeni na tu foru. Pa zato sam ono napisao :-)
A što se tiče mode baš me briga šta je u trendu nosim ono što Ja mislim da mi dobro stoji i u čemu se Ja dobro osjećam. Baš me briga za tamo neke našmrkane postavljače trendova.
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Nešto ne primjećujem da se kod nas momci previše utežu i nose pantalone iznad članaka...
#fakenews
Polako nije jos stiglo ljeto, dok provale foru.
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Uuuu lajk lajk lajk!
Nikolaj ima bukvalno auru harizme, neverovatan tip
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Koga zanima na ovom topiku sta zene misle ( odnossno sta one misle da misle, jer u sustine zele nesto sasvim suprotno, kao sto biva u realnosti)
Necemo valjda dopustiti da se pretvori u nesto slicnom zenskom magazinu (bilo onom stamanom ili onom tv PINKOVOM) ?
Ajmo malo o alatu
![]()
Ne
Ja sam prije neku nedelju kupio prvi sako. I kosulju. Da nosim van posla. Sto mi se desava???
Samo da nisi uzeo i kravatu, onda ima još nade za tebe..![]()
Nisam, to bi bilo previse. Nisam ni cipele uzeo, mada stari veli da bih trebao. Zbunjen sam u svakom slucaju. Taman se zavrsio pubertet kad ono opet neka tranzicija. Ne znam cemu sve ovo![]()
Mensecini da je ovo onaj prelaz izmedju 25 i 30. Bih da zivim kao da imam 22 godine, a imam obaveze skoro 27ogodisnjaka, i nesto me vuce toj gornjoj granici. Razapet sam, takoreci
Pogledaj ovu iskrenost, kako bi se otvorih nocas![]()
forever21.com ljudi dok još uvjek možete.
Do duše shiping-a za Crnu Goru nema, ali to je taj stil.
Sent from my HTC VLE_U using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks