View Poll Results: Za koga ćeš glasati?

Voters
143. You may not vote on this poll
  • DF - Miodrag Lekić

30 20.98%
  • DPS - Slavoljub Stijepović

15 10.49%
  • SNP - Aleksa Bečić

8 5.59%
  • Evropsko Lice Podgorice(PCG i SDP) - Dr Dragan Bogojević

46 32.17%
  • Ostali

7 4.90%
  • Neću izaći na izbore

37 25.87%
Page 57 of 185 FirstFirst ... 74753545556575859606167107157 ... LastLast
Results 1,401 to 1,425 of 4615

Thread: Lokalni Izbori - 2014

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    Bogojevic je sve samo nije kiks, jedno odlicno ime bez mrlja. samo sto nama takvi ljudi ne trebaju, mi kao narod vise volimo lopove i nacionaliste. bolju prodju imaju
    Dobar je naravno, ali kad je trijezan, a to je do skoro rijetko bilo.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Celjust View Post
    Dobar je naravno, ali kad je trijezan, a to je do skoro rijetko bilo.
    bolje i on pijan nego mnogi trijezni
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Sto se mene tice dajem glas koaliciji Pozitivna-SDP mada mi bas tesko pada ovaj SDP i sto moj glas ide isto i njima ali ne vidim da ga iko drugi tu zasluzuje.Da je Pravedna izasla dao bih ga njima ali ne vidim nidje da oni ucestvuju.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Sto se mene tice dajem glas koaliciji Pozitivna-SDP mada mi bas tesko pada ovaj SDP i sto moj glas ide isto i njima ali ne vidim da ga iko drugi tu zasluzuje.Da je Pravedna izasla dao bih ga njima ali ne vidim nidje da oni ucestvuju.
    Vjerovatno SDP/Pozitivna nisu htjeli da dijele "kolac" sa njima, pa ih nisu ni pozvali k sebi...
    SDP/Pozitivna su Velikii, imaju medije, "logistiku", procente, statiste i statistiku, a Pravedna mala... Sigurno su "racunali" sta ce im..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    9,755
    Thanks Thanks Received 
    6,071
    Thanked in
    2,316 Posts

Je li realno da se ne može o čoeku ništa naći pa se kreće sa pričom o alkoholu...

Koliko uspjeh pročitati na fb grupi Pravedne, i da su ih zvali ne bi pristali, bar ne pod uslovima i principima na kojima počiva koalcija sdp-poz...
    Last edited by MeDo_JE; 16-04-14 at 23:11.
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Plase se da ce im menzu buduce Skupstine Grada "obrstiti" pa nece imati sami sta da piju...
    (polako bice svasta, samo da mu izgmizu ispod kreveta, iz zidova i tako to... a gdje nam je Premijer ovih dana - nemaju pojma)...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Steta sto ovoliko mladih crnogoraca nece izac na izbore.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

E pa kad je tako, upišite mu još jedan glas od Superhika

Thanks Thanks Given 
    9,755
    Thanks Thanks Received 
    6,071
    Thanked in
    2,316 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Plase se da ce im menzu buduce Skupstine Grada "obrstiti" pa nece imati sami sta da piju...
    (polako bice svasta, samo da mu izgmizu ispod kreveta, iz zidova i tako to... a gdje nam je Premijer ovih dana - nemaju pojma)...

Hvala Lepo
    Mora da mu je čukunđed bio četnik ili nešto slično... Moguće da je toliko težak zadatak da se Premijer lično dao u potragu, samo da Blagog srce ne okine ako ga nađe pod krevet sa koktelčićem...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

A Medo kako si mislio ti da glasas odje

Thanks Thanks Given 
    9,755
    Thanks Thanks Received 
    6,071
    Thanked in
    2,316 Posts

A Medo kako si mislio ti da glasas odje
    Ne smijem reć, e rakun neće povjerovat...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ja ne gradim kucu na drzavnoj imovini, ne treba mi drzavni posao, niko moj ne radi na drzavnom budzetu... Nisam clan ni jedne partije.. Placam struju redovno..
    Za koga ja da glasam onda...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Što bi Seve rekla: ''Dobrodošao u klub...'' Još malo pa da te učlanimo.

Vjerovatno SDP/Pozitivna nisu htjeli da dijele "kolac" sa njima, pa ih nisu ni pozvali k sebi...
    SDP/Pozitivna su Velikii, imaju medije, "logistiku", procente, statiste i statistiku, a Pravedna mala... Sigurno su "racunali" sta ce im..

Hvala Lepo
    Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Je li realno da se ne može o čoeku ništa naći pa se kreće sa pričom o alkoholu...

Koliko uspjeh pročitati na fb grupi Pravedne, i da su ih zvali ne bi pristali, bar ne pod uslovima i principima na kojima počiva koalcija sdp-poz...
    Pravedna je sve samo ne ozbiljna... Oni su se izblamirali za sve pare... Nema toga u CG ko je po njihovom meraku, a nikako da ponude nešto svoje...

Ti specijalisti, koje ja uprkos svemu cijenim, a posebno Rada, su uspjeli da se onako prospu na predsjedničkim izborima, iako su dobijali signale od SDP-a za podršku Radu B.

Ti specijalisti su takođe uspjeli da raspišu konkurs (nagradni), ulože 1 000e u nagrade, i odrade sebi negativnu kampanju sa istim... Što zbog kašnjenja, pa prolongiranja roka, pa neobjavljivanjem rezultata, pa neobavještavanjme učesnika... itd...
    __________________________________________________ _______

Što se PG tiče, imamo 3 opcije:

1) Glas za interes - DPS koalicija

2) Glas za zdrave promjene i ljude koji vole taj grad i ovu državu - SDP-Pozitivna

3) Ostali, nažalost, solidan broj ostalih

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ao kako ovi vukovi iz sdp-a vrbuju po forumima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tebi je već spremljena članska, samo nikako da se zadržim duže od 5 dana u CG, zadnjih par mjeseci; pa nam se ne da kaVu da pijemo...

Inače, prva sljedeća kafa, spremaj se. Znaš moju moć ubjeđivanja. :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Ne mogu ja za SDP.. davno je njihov PR predstavnik na forumu rekao da njima ne treba podrska "intelektualca" (patricians), nego racunaju na procenat "mase" (plebs).. A nije mi niko blizak u toj partiji pa ni iz tog razloga nemam potrebu/obavezu da ih podrzim..

A da vise vole CG od mene - ne bih se nikom pomjerila.. I to bez licnog interesa, a oni svi za novac, pozicije, nacionalne lux penzije i svakakve beneficije... Tako da...
    Zaista veze nemam za koga da glasam...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne mogu ja za SDP.. davno je njihov PR predstavnik na forumu rekao da njima ne treba podrska "intelektualca" (patricians), nego racunaju na procenat "mase" (plebs).. A nije mi niko blizak u toj partiji pa ni iz tog razloga nemam potrebu/obavezu da ih podrzim..

A da vise vole CG od mene - ne bih se nikom pomjerila.. I to bez licnog interesa, a oni svi za novac, pozicije, nacionalne lux penzije i svakakve beneficije... Tako da...
    Zaista veze nemam za koga da glasam...

Hvala Lepo
    Možda vi ne volite istu Crnu Goru? I Peco Popović, a i Manda, vole Crnu Goru, ali ne baš ovako nezavisnu i građansku...

Šalim se ja malo.

Što se PG tiče, izbor ti je više nego lagan.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Tebi je već spremljena članska, samo nikako da se zadržim duže od 5 dana u CG, zadnjih par mjeseci; pa nam se ne da kaVu da pijemo...

Inače, prva sljedeća kafa, spremaj se. Znaš moju moć ubjeđivanja. :lolblue:
    brate ti znaš, zbog tebe bi i za Mandu glasa'

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Vama zavisnima jeste lagano odluciti jer i ne odlucujete nego glasate iz kalkulacije obecanja, partijske strukture, rodbine, iz materijalnih i poslovnih osnova..
    Eto nisu svi po tom sablonu.. A oni koji ni za sebe ne placaju obaveze prema drzavi, a drzavni budzet olako koriste, avioni za olimpijadu, utakmice, za porodice itd i to sve na drzavnom racunu. pa onda porodice po drzavnim firmama na teretu budzeta, pa po cc 20 odborskih pozicija na jednoga mrcenika.. pa jos smo iz pg a ne iz Pluzina, Savnika ili Rozaja.. . A jok.. to za mene nisu patriote.. mogu tu pricu pricati za malji deca, ali ovako.. ne.. neozbiljno je.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nego, ja bih glasao za SNP samo pod uslovom da maknu one kravate da ih više nikad ne vidim

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

kad se vrate iz Rusije pridodace jos i subaru...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Obicno kada dodju izbori ovaj forum je kontra indikator

Zato me je sad strah sto ima nas ovoliko koji podrzavamo PCGiSDP.

Da se jos udje u NATO i mislim da je SDP sve sto se tice svog programa ispostovao(mozda jos EU). PCG i SDP su realno priordna koalicija.
    Samo kad uzmu da ponavljaju ljudi kao papagaji. Ljudi SDP je bio manjinski koalicioni partner. Funkcioneri SDP nijesu ni priblizno bili uvuceni u korupcionaske skandale kao DPS. Resori koji su oni imali napravili su bolje rezultate od DPS itd itd.

To je kao kad imate familiju muza i zenu. I sada treba kriviti zenu kada muz postane serijski ubica... Pa tja gospodo, nemojte...
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

A čega nisu, nego aj... Podgorički sdp i može nekako proć a ovo ostalo, daleko bilo
    Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Kankaraš odbio da bude gradonačelnik Tivta još dvije godine

Kankaraš je to sinoć saopštio na sjednici Opštinskog odbora u Tivtu, a prethodno je sa svojim stavom upoznao i predsjednika partije, premijera Mila Đukanovića.
    Na sinoćnoj sjednicvi OO DPS u Tivtu predloženo je više kandidata za novog gradonačlnika Tivta, od kojih je njih troje prihvatilo kandidaturu.
    Pored predsjedbnika Opštinskog odbora Ivana Novosela, koji je istovremeno i predsjednik SO Tivat, kandidaturu za gradonačelnika prihvatili su i advokat Zoran Miljanić i direktorica Doma zdravlja Tivat dr Snežana Matijević.
    Ove tri kandidature razmotriće Predsjedništvo DPS-a, nakon čega će opštinski odbor uz saglasnost Predsjedništva odrediti konačnog kandidata.
    Očekuje se da novi gradonačelnik Tivta bude izabran na sjednici Skupštine opštine 29. aprila.

Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pazi ovo...

----------------------------------------------

PA: 17. april 2014.
    NOVA: Raspad SNP-a ne smije srušiti vlast u Novom

Raspad Socijalističke narodne partije ne smije srušiti vlast u Herceg Novom i gurnuti grad u ruke tajkuna Demokratske partije socijalista, poručili su iz Nove srpske demokratije.U Novoj se nadaju da se SNP neće u potpunosti urušiti i predati vlast DPS-u U Novoj se nadaju da se SNP neće u potpunosti urušiti i predati vlast DPS-uSjednica hercegnovskog parlamenta, na kojoj je trebalo da bude izabran novi predsjednik opštine odložena je, a u DPS-u smatraju da je razlog za to sukob u vladajućoj koaliciji i SNP-u.Iz Nove su kazali da se u Herceg Novom događa upravo ono na šta je Klub odbornika te stranke više puta upozoravao.„DPS, uz pomoć nekoliko privilegovanih funkcionera i odbornika, a za račun političko-tajkunske mafije, gura naš grad u ruke Dukljana i mijenja izbornu volju građana Herceg Novog“, kaže se u saopštenju Nove.Oni su podsjetili da odlazeći predsjednik opštine Dejan Mandić, voljom svoje partije, neće više vršiti tu funkciju.Nova je, kako su naveli, i do sada bila veoma nezadovoljna rezultatima koje je ostvarivao Mandić, a samim tim i izvršna vlast, ali je, uprkos nezadovoljstvu, poštovala koalicioni sporazum kako ne bi iznevjerila građane Herceg Novog.„Upozoravali smo da je Mandić jedini opozicioni gradonačelnik koji je rado viđen gost u Vladi Mila Đukanovića, pa nas sad ne čudi što njegovi potezi, kao i potezi njegovih saradnika, idu na ruku DPS-a“, kaže se u saopštenju.Iz Nove su pozvali SNP, odlazećeg predsjednika opštine, kao i odbornike te stranke „da ne predaju grad DPS tajkunima“.„Pozivamo ih da ostave po strani svoju sujetu i lične interese, i da se sjete svih onih obespravljenih i omalovaženih građana koji su im dali vlast. Raspad SNP-a ne smije da sruši vlast u Herceg Novom“, poručili su iz Nove.Oni su kazali da se ne raduju problemima koji imaju opozicione stranke.„I nadamo se da će SNP pronaći snagu i da se neće u potpunosti urušiti i predati vlast DPS-u“, dodaje se u saopštenju.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kakve su ovo životinje za ime Božje... Ni to što jedni druge iza leđa zovemo Dukljani odnosno četnici, nije zdravo, niti normalno, ali to činiti i javno.(??) Pa na šta ovo liči?? Ko da je neko vratio sat u 1997. ili 1998...
    Podržaću PCG-SDP na izborima ali sada zaista više nijesam spreman ni pozdraviti, ni podržati postizbornu koaliciju sa ovim srpskim partijama. Nakon ovog krika i vapaja "ne dajmo se braćo Dukljanima" i ovog puta koji SNP planira za Rusiju kako bi tamo ljubio Putinu ruku i odricao se vlastite zemlje, koalicija u glavnom i dr. gradovima treba biti razmotrena samo ukoiko su spremni podržati našu manjinsku vlast. Ako ne žele, onda isto ponuditi DPS-u i da završimo ovaj cirkus. Ako ni ovi drugi to ne žele, onda ih puštiti nek se braća zajedno dogovore ili idemo opet na izbore.
    Čuješ "da ne uđu Dukljani u vlast"...Kao da se radi o gradu u Šumadiji a ne o crnogorskom gradu u kome je 1992. izvršen etnički inžinjering doseljenim vojnim licima tada na službi u Vojsci Jugoslavije, vojnim penzionerima i srpskim izbjeglicama koji su se tu nastanili... Ološ četnička......Pa me neko još pita - "ako si pravi opozicionar što nijesi glasao Lekića". Da sam to učinio nema tog deterdženta kojim bih tu poganštinu sprao i zgulio s ruku dok sam živ....
    Last edited by El Re; 17-04-14 at 21:17.

Page 57 of 185 FirstFirst ... 74753545556575859606167107157 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)