pomazite ljudi![]()
http://guides365.com/iphone/tutorial...jailbreak.html
Sent from my HTC One using Tapatalk
Baterija normalno do 20 posto radi, onda samo u roku od sekund koriscenja- 10-8-3 hahaah buc
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
doslo vrijeme da je menjas onda izgleda..
odradih restore i doslo do kraja i na kraju greska nije odradjen restore sta moze biti to zna li se
Probaj da promijenis usb port,prije toga pokreni ccleaner i restartuj komp,i moras imati zadnji itunes
Sent from S noge na nogu
Zadnji je tel je drugov i postavih gore vec usagevkoliki mu je. I neko rece da odradim restore
Sent from my TELEFON using TETRAPAK 4
Kakav je ovaj tempered glass za ekran mislio sam da narucim, htio bih da nosim iphone ovako bez ovih futrola, pa da ga zastitim sto bolje mogu, a folija i nema neku funkciju osim protiv grebanja.
Da li kupiti polovan i5 ili nov 5c?
To je u sustini isti tel??
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Uzmes 5C i imas garanciju
Sent from my iPhone
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
vidim da ima nekih razlicite debljine
u cemu je fora???????
Prosuh kafu (dojč, espreso sa mlijekom...) preko iPhona, osuših ga relativno brzo...
Ne čujem kada mi neko nešto priča, ne čuje se muzika, ne čuju se ''upozoravajući'' signali (kad se zakljucava, tipke...)...
Što je pošlo? Mikrofon i zvučnik? 30-40e šteta?
Ako tebe mogu da cuju, onda samo zvucnik, a ako te ne cuju onda i zvucnik i mikrofon.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Proradi on sam od sebe...Ubacih slušalice, sve normalno radi... Izvadih slušalice, radi i bez njih. Izgleda baš imam sreće.
Na tvoje mjesto bih odnio telefon kod nekoga da ti ocisti unutrasnjost ako imalo sumnjas da ti je uslo unutra, to ce da ti radi jedan period i onda ce ti korodirati zice ili ti spojevi unutra i mozes se pozdravit sa tel. (Vjeruj mi jer mi se desavalo da mi telefon radi i po pola godine i onda odjednom paf crkne. Odem kod majstora i samo rece nema mu spasa) milije mi se odvojit od 10-20e koliko to vec kosta nego da mi krepa telefon iznenada![]()
PS. Nadam se da te nisam isprepadao, samo ti prenosim moje iskustvonadam se da tebi nije situacija kao meni sto je bila
![]()
Radi li na iphone5 u Telenor mreži LTE?
LTE samo na Tmobile radi...
067/852-466 & 068/405-403
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks