Сент фром мај ајФон!
Сент фром мај ајФон!
Gomila neandertalaca.
jutros zatekoh svoje auto u nizu degenericno parkiranih.
sinoc sam ga ostavio uredno parkirano, a jutros, desno od mene jedno vozilo koje zauzima 2 parking mjesta onda ja koji sam ostao da visim isto tako, a onda sa druge strane jos 4oro i svaki aprkiran da zauzima 2 mjesta... tako da smo jutros nas 6, sredili 12-15 parking mjesta..
sačekaj malo, možda ti neko sliku okači na forumu![]()
Fotografije od danas i juče izlaze u sjutrašnjem broju![]()
Da opišem jednu degeneričnu pojavu koja me užasno nervira, a praktikuju je mahom taksisti, mada ne samo oni.
Naprimjer, ima dosta ulica duž kojih se auta parkiraju koristeći krajnju desnu traku koja nije za to predviđena, nekad i s obije strane. E sad, zamislite kad neko tom trakom ide pored tih auta i vjerovatno mora da prelazi dijelom i na suprotnu, pa se zaustavi da nekog sačeka. Ako iz suprotnog pravca nailazi neko ko takođe ima namjeru da se zaustavi, ne daj bože da bi to učinio nekoliko metara prije ili poslije ovoga koji već pravi dovoljno suženje, već redovno mora da se zaustavi ili tačno paralelno s njim ili ćošak u ćošak kako bi nastalo što gore usko grlo. Ne mogu da shvatim kako im ne padne na pamet da barem prođu samo koji metar da smanje već formiranu višestruku opstrukciju saobraćaja. Ponavljam, taksisti prednjače sa ovakvom praksom.
poludim kad ovo vidim.. bahatost...
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Nemoj tako mozda je bas invalid
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ne mogu da shvatim za šta služi konac...praštajte :-/
Ctrl+alt+delete kako misliš kad oni moraju da pokupe ili odbace nekoga baš tu, ne znam šta ti očekuješ! :-D
Сент фром мај ајФон!
Aha! Ok, hahahah reko da ovaj moj ženski mozak ne radi kako treba. :-)
Сент фром мај ајФон!
Raskrsnica kod DZ u Kotoru. Od stručnjaka koji se ovako parkirao, mada nije ni prvi ni poslednji, se napravio kolaps. Prvo mi je trebalo desetak minuta da odem po djecu, a onda još desetak da se vratim. Idiotizam!
Сент фром мај ајФон!
Sto ti u zadnje vrijeme volis da slikas ove degenerike,a i nalijeces na njih pocesto![]()
Uživo sa lica mjesta:
Sent from my fixni telefon.
Pa zar ne služi topic za to? :-)
Al možda je problem do mene, pošto nisam odrasla ovdje niti sam ovdje naučila da vozim, pa imam drugačiju "kulturu" u saobraćaju. Al evo 7 godina od kako sam se vratila, pa mi i dalje ne idu neke stvari u glavu, bahatost i netolerancija u saobraćaju me iz dana u dan sve više oduševljavaju, o parkiranju, izmedju ostalog i na sred puta, da ne pričam, ali to je normalna pojava kod nas izgleda, mnogi se naviknu, ali ja ne mogu. :-)
A ja bi kačila još više slika, nego ne stignem da slikam sve. :-)
Сент фром мај ајФон!
Dobar F10.
TAKUMI
Što ne zaokruži i cijelu lijevu traku?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks