Ćutuk riba padoh ahahahahahahahahahahhahaha...
Kako me poludje, kad god počinju ja moram na rabotu...
Neka ga ne mari....
Ćutuk riba padoh ahahahahahahahahahahhahaha...
#fakenews
preipsilonio seah sto cini Gajo
Pozz za Tattoo-a
Govori tiho i nosi psa sa sobom
Ahahahahahahahhaha BOG...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Neka Gajo!!!![]()
Opet neke muke sa nalazenjem gostiju ?
aaaaxxxxxxaaaaxxxaaaxxxaaa "jel ti to mene varas s mojom zenom?" aaaaxxxaaaaaxxaaaa
Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Tapatalk 4 Beta
dosadni zestoko![]()
Malo su se opustili nocas
Đe ste ljudi ljubim muda, kaće link?![]()
Dosta vam je prvi dio da prslushate..
Sent from Tapatalk
#fakenews
http://www8.zippyshare.com/v/20376489/file.html Evo link mucheniciL.Noc
Hvala Deni !
Dobri ljudi, da vas sve pozdravim! Jes' da ne komentarišem često na forum, al' ga redvno posjećujem i čitam postove, i došao sam na jednu ideju, pa rekoh, da je podijelim sa vama, možda prijedlog uspije.
Moj prijedlog se odnosi na to da pokušamo, mi sa ovog foruma, a i svi ostali fanovi TBOK-a, naravno, da se organizujemo u neku NVO, npr. Fan Klub The Books Of Knjige i sl. i da im na taj nacin kol'ko tol'ko olakšamo, npr. nekim skupljanjem para za njihove projekte, koje bi im na kraju predali, naravno, kol'ko ko može...
A to bi, isto, bilo dobro za sve nas, fanove, da se okupimo u jednu organizaciju, da se organizujemo, da svi vide da nas ima masu koji poštujemo njihov rad i to što rade da nas malo uvesele, možda, da pronađemo neki prostor pa da se petkom uveče tu okupljamo i slušamo TBOK... da pokažemo, da nas ima mnogo koji ne mislimo da su se oni nešto kao prodali itd...
Eto... Prijedlog je pred vama pa viđite...
Pozdrav svima...
Last edited by lošMi; 13-04-14 at 08:10.
Daj ziro racun, odma'.
I to sto kazes. Brz sam, plahovit, pregrabi me...
Može li ko okačit emisiju kad je bio Ljubo što priča sa vanzemaljcima, ne mogu nać nikako ubih se. Unaprijed zahvalan![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks