Sanjala sam da me ujela zmija za nogu. Boljelo me. Onda sam se u roku od 5 sekundi našla u bolnici gdje su mi isto tako brzo pomogli. Bilo je baš gadno. Kao oooooooogroman plih koji su bockali nekim iglama da mi taj otrov izadje. PIH!
Sanjah jednu đevojku sa Kosova da je razbucah, a onda me ova moja probudi...
Sanjala sam da me ujela zmija za nogu. Boljelo me. Onda sam se u roku od 5 sekundi našla u bolnici gdje su mi isto tako brzo pomogli. Bilo je baš gadno. Kao oooooooogroman plih koji su bockali nekim iglama da mi taj otrov izadje. PIH!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Nocas sam sanjao da je Junajted pobijedio Sitija 12-0 a Mata imao 8 asistencija. Neka to, nego ja kao sjedim sa Pablom Zabaletom na nekoj plazi i komentarisemo taj debakl na tecnom crnogorskom.
Sanjah sinoć/jutros da sam se vratio u staru firmu... Pih.
Ja sam ljudi za nepuno 10 dana imao dva ista sna, vratio sam se u drugi svjetski rat, oce neko da me ubije pa oce, al je to nevazno, al drugi put kad sam to sanjao kao da sam znao unaprijed sto ce da se desi...
Jel vam se desavalo slicno ovo kao mene ?
Bjezis od nekog problema.
Sanjah da sam se zaposlio bjese zajebano.Da necu kakav posao nalazit?
Nedje cuh "Ti si sve u tvom snu". Sanjah sinoc kako bjezim od tigra kroz kucu, bas sam se prepa bio. Onda pobjegoh i ka da nista nije bilo krenuh put jednoga druga da pijemo nedje kafu ali ne mogah mu ulicu nac, cak vidjeh ulicu Nede Ukraden. Onda naidje policajac i dade mi malu ali bas malu kutijicu i veli ovo je od sad uvedeno da se bacaju zvake a ne po ulici ka sto ste navikli.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Starky i Raulio, tako me slatko nasmijaste pred spavanje svojim snovima da vam zavazda fala!![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
San je budala
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Ja sam jednom sanjao Kofija Anana, kao setamo mi preko heliodroma kod KBC i pricamo nesto i u sred razgovora me on casti radio neki... Svasta u san dodje ali Kofi Anan ne bas cesto
067/852-466 & 068/405-403
Sanjah da me napada čopor nekih kreatura, mješavina vuka i neke divlje mačke. :-o Baš postalo zajebano, sakrio se iza nečega i čekam da me nađe i raspori neki od njih, i skontam da sam u snu. I počinjem da govorim - Albatrose, ovo je san, probudi se. I otvaram oči i čujem sebe kako to govorim. Lagano natjerah sebe da pričam na glas, da bih se probudio.
mala napomena: koristio sam svoje ime
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Od kad nisam imao kosmar. fali mi to
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Mene zadnje 3 noći oće svi da ubiju.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Hipotetički, da isti san sanjaju dvije osobe tumačenje tog istog sna će biti potpuno različito za obije osobe. To može da se odnosilo za taj period i da nema nikakve veze sa nesrećom.
Mada, smatram kad osjetiti da ste sanjali neki san za koji osjećate da je veoma bitan, pokušajte da ga sami rastumačite ili da vam neko pomogne u tome, jer to nije otvoriti knjigu sanovnika i naći tumačenje.
Upravo nedavno sam imala jedan san za koji sam znala da nosi u sebi važnu poruku, ali nisam bila u mogućosti da ga sama protumačim, i zato mi je jedna osoba pomogla u tome i oko 45 minuta je rađeno na mom snu. Na kraju sam shvatila zašto sam osjećala da je taj san veoma bitan.
A onda sam ispričala svoj san nekim osobama, i veoma je zanimljivo da nisu ni mogli da zagrebu značenje istog...
sanjah onog Miča Bjukenena (ili kako se već zove) a čuvare plaže nisam gledao više od 15 god. omg
Sanja' sam da mi je konobar u Gradsku kafanu nesto naplatio 20-30€ umjesto 2-3. Odjednom smo se stvorili na ulaz od bolnice i uru smo se svadjali, prijetio mi je..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Sanjala sam ogromne crne pauke. Što to znači?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Vazda me zasmijete. Lijep je dan, duva vjetar, izadjite na kafu, ugrijte jedno drugo prisustvom :-D
Reaguju nereagovanjem - sve za ljubav...
Imam kući neki (pra)stari sanovnik gdje su sakupljena tumačenja iz raznoraznih izvora. Evo što kažu Vavilonci: "Svađaćeš se sa prijateljima; oni će spletkariti protiv tebe i na kraju će te izdati." Rimljani dodaju: "Dobro je i korisno ako si u snu ubio pauka; što je veći pauk, imaćeš veći dobitak."
A ova vavilonska tumačenja su prepuna biseraNek neko javi ako bude sanjao prostitutku, da mu Vavilonci "protumače" san :lolblue:
Sent from my 9790
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks