Jaksa382, koliko je to tacno?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Cekla was here!
Da, da
Послато са QUANTUM 4 уз помоћ Тапатока
Kako oni ulaze u stanove kod korisnika koji imaju digitalnu + net? Koaksijalni kabal, coax+mrežni ili nešto treće?
To ti je jedan jedini koaksijalni kabl. Prvo sam preko njega imao samo analognu tv, pa kada su uveli internet imao i internet uz multimedijalnu utičnicu koju stavljaju negdje u stanu, obično blizu računara, a kada su uveli i digitalnu tv preko tog istog kabla sam imao i digitalnu i internet.
Presla i ja prije 2 dana sa odvratnog Extra Trio paketa na M-kabl i mogu samo sve pohvale da iznesem. Internet deset puta brzi i bolji, kanali odlicni, za moje potrebe bolji izbor programa, slika dobra, jedino sto nemam vise fixni telefon ali ionako me izludjivao i jedva sam cekala da ga maknemMomci koji su ugradjivali tacni (stigli i prije dogovorenog vremena), pedantni i brzi. Svaka cast, zaista
Sent from my 6030D using Tapatalk
zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
oni u principu ionako rijetko citaju
za sad to ide kako treba, samo da ih ne ureknemo.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ada ja evo 3-4 god koristim nema frke, samo se sire i poboljsavaju
Sent from my Samsung Galaxy Duos
Ja do Juna moram čekat da mi istekne ugovor za optiku pa da se pozdravim sa T-comom. Ne mogu iščekat. Drago mi je da čujem da gube korisnike. Oni se toliko bahato ponašaju da to nije realno. Deru sa cijenama u svemu.
Ja ću preklopiti mjesec dva - na ovoj akciji koja traje do 1.05 samo plaćam 15€ instalaciju
Ne zacudite se ako na kraju ostanu bez SKova ili Arena. Ukoliko je tacno da SBB kupuje neku kablovsku u CG, a mogu biti Mkabl ili Kabling u ovom trenutku ako je Mkabl u pitanju odma bi izgubili Arene, ako pak SBB kupi Kabling oni bi dobili SKove ponovo, a Mkabl bi ih izgubio.
Mkabl ima mocnu ponudu jer je mali, cim bude trn u oku velikima pozdravice se sa svi ovim kanalima, morace da izabere na koju ce stranu.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Po meni bolje je izgubiti arenu nego sportklub
Послато са QUANTUM 4 уз помоћ Тапатока
Meni je svejedno uvijek se nađe naki dobar stream.
Meni vala nije svejedno, arenu imam od pocetka i potrebna mi je dok god su Seria A i LS na nju.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
A sto nisu u dobrim odnosima SBB i Arena?
---Chelsea Fc---
Optika je optika, toga se nebih mogao odreći, ali televizija.... Pozdravljam bbm uskoro. Znači Mkabal. Hm .... Taman bih mogao da iskoristim bbm-ov koaksijalni kabal. Samo ne znam, da li mkabal naplaćuje priključak, resiver ili šta drugo novim korisnicima?
Sent from my Lenovo A820 using Tapatalk
Jeste. Pogrešno se izrazih. Najmanji paket kod tcoma na optici ima protok 20\2 Mbs a kod Mkabla ni najveći paket nema toliko.
Sent from my Lenovo A820 using Tapatalk
Nisi u pravu nimalo. Najveći paket kod m-kabla za privatne korisnike je 32Mbita/s, nije optika ali je stabilnost i brzina odlična, štaviše savršena za mene, dok s druge strane m-kabl za poslovne korisnike nudi i optički internet po brzini najvećeg paketa od 50Mbita/s, a takvu brzinu koliko ja znam t-com nema.
za fizicka je kod t-coma 40 a za pravna je 45, sto je manje vise isto...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
United Group, ciji je SBB clan, je kupio jednog ISP providera u CG, nije ni Cabling ni MKabl. Trenutno se radi na tehnickom razvoju, planiranju infrastrukture i sl jer je trenutno stanje ocajno i krece se sve iz pocetka. Vise ne mogu da kazem nista, vise ce se znati krajem ljeta.
valjda su tražili ovi iz arene da jedan kanal bude u osnovnom paketu a 2,3,4 u dodatnom paketu.ista priča je čini mi se i za ovaj novi pink paket
edit:
htio sam da predjem na m-kabl(prvenstveno jer se može pratiti na više tv-a po istoj cijeni) ali nažalost ne mogu jer sam vezan za t-com do novembra
Last edited by cardozo; 10-04-14 at 21:04.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks