Da li znate kad izlazi novi model telefona Alcatel Idol X ?
doasdi i ovaj miui bas brzo,ali telefon leti dok je na njega
Inace nadjoh fiks za google play...
1.Skinete sa google play-a Vpn1Click
2.Odete u podesavanja pa u aplikacije i na google play clear data i uninstall updates...
3.Otvorite Vpn1Click i stavite USA(kad to uradite sacekate malo dok vam se ne pojavi da vam je ip adresa kao da ste iz usa)
4.Udjite na google play i prihvatite uslove koriscenja i ostala cuda
5.Skidajte sto vam je drago,ima i viber i facebook i tona aplikacija koja kod nas nije dostupna...
ja skinuo csr racing,dead trigger,dead trigger2,angry birds go itd...
mada evo primijetih da ne radi na cm11 jer vpn1click ne uspijeva da mi postavi ip kao da sam iz usa...Ali je radilo na fabricki rom 4.1.2
Radiiii![]()
Tu es mon héro!
Nije to bio taj, nego još prije neđe
Inače errro 7 ti je stari CWM. Treba ti noviji.
Možeš s3, štoi je vrhunska ponuda za taj novac. Madaj a bih prije išao na Nexus 4. Ima ga na forum za 200€, spušti ga na 180€, i bolje kupovine nema za taja novac.
A meni je on druga najveća mana HTC -a, (prva je nepostajnje fizičkog dugmeta).
Last edited by Bugi; 08-04-14 at 13:04.
Kako bugi odgovara na vec odgovoreno
Nexus 4 je ludilo, ali baterija traje 2 minuta, sto takodje nije rijeseno ni na N5.
Nadjoh na net najnoviji recovery koji se flesuje kroz stari..isto zip fajl,tako da nije bilo potrebe za prikljucivanje na komp...Instalirah cm11 snapshot,za sad radi odlicno...
Nosih ga u servis,napravise mi ovo sto nije dobro nalijegao "ekran" tj prednja strana pri dnu i uzeh jednu futrolu radioaktivno zelenu i evo ga ka boca sad
ee pa vrh...Kad iskljucis vpn google play ce ti se vjerovatno vratit na nas,ali kad ti opet bude trebalo da skidas nesto samo ponovis one korake...Nije neka dusa...
Ali ne znam zasto su ovi nasi toliko zasrali google play,nema ni nekih osnovnih aplikacija da se skinu a ne sto drugo
Last edited by Laz; 08-04-14 at 14:25.
samsung galaxy s3 mini, ispraznio sam slike cut/ paste na kompjuter ali mi jos pise u tel ka da je zauzeto 300 i kusur mb...kako to da maknem? posto te slike ne mogu da nadjem u tel ocigledno sam ih prebacio na racunar ali i dalje stoji kao da je memorija zauzeta
proba sam sa forom *#9900# ali mi je maklo samo pola
zapravo ocigledno nisu maknute cim mi je na wallpaper slika koju sam mislio da sam maka iz telefona...ali ne znam dje se nalazi
this is pointless
Skini https://play.google.com/store/apps/d...nmaster.mguard
Sent from my C6903 using Tapatalk
Nisam je probao. Čekam Venom tim da skuva kakav ROM... Mnogo sam timova i developera izmijenjao kroz Sensation i Desire (ARHD, Baadnews, Elegancia, etc,etc....) i Venom mi je jednoatavno, ono što se celi, rock solid...i tweakovi su im vrhunski, tako da ako oni budu što portovali (a oće sigurno), dobro jes'
Odradi scan imaš i advance... Pa vidji ima li kakav folder sa 300mb slika... Samo pazi da ne pobrises neke koje ti trebaju...
Sent from my C6903 using Tapatalk
Evo nesto najnovije.
http://www.iflscience.com/technology...one-30-seconds
ja sam racunao da si ti uvijek prvi za testiranje, pocevsi od Sense 3.5 koji sam prvi put kod tebe vidio!
Elem, nije losh Sense 6, lock screenom nisam odusevljen, a za Camera UI nisam pametan, jer je sad razdvojen video i photo mod, nema 2 tastera na 1 ekranu... Ionako ne koristim kameru puno, pored DSLR-a :mrgreen:
(nečitko)
e ne znam kako ti je to polazilo za rukom :mrgreen:
SMS aplikacija je isto unaprijedjena, vratio sam se na nju, do sad sam koristio 8sms...
prije je bila neupotrebljiva u kombinaciji sa Smart Keyboard Pro. I dobra je ova fora sa prostim mijenjanjem sistemskih fontova, mada za sad koristim Helvetica, koja je mislim default izbor na Sense 6?
(nečitko)
Projekat Ara, modularni telefon, postaje stvaran već ovaj mjesec
http://balkanandroid.com/projekat-ar...c-ovaj-mjesec/
E ne znam, posebno kad zvoni tel neđe dodirne farmerke i javi se, sad banja :-)
Ja sam promijenio font, mislim da je helvetica default
A poruke su bi bile ljepše na sense 4, nekako mi je bzv kad nijesu oni,, baloni,,
Što ne koristiš SwiftKey?
Послато са HTC One уз помоћ Тапатока
zato sto Smart Keyboard Pro rulaNe podnosim predikciju, a SKP ima odlicne mogucnosti kastomizacije, jedno milion parametara i imam preko 100 skinova...
(nečitko)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks