ja bih 5-6 šćeri...
Sell the Vatican, Feed the World!
Kad mi kažu: “Znam da si ambicionzna ali moraš ….(to i to)..” “Ja tebe baš vidim kao ____, baš ti stoji, bićeš super!”…
Svo ovo vrijeme, pitam se šta je to što želim, zašto ništa ne želim tako ambiciozno kao pojedini, mislim se koji mi je… Probudim se 20 godina starija, i onoj djevojčici što je tu, kažem da ne brine, sve je u savršenom redu, i to što ništa ne želi je savršeno i prirodno.
Žao mi bude, što sam je toliko dugo plašila i mučila.
Biti, bivstvovati… šta to znači? – upita nas On, onako “ozbiljno”, vrcavo uz grimase, kakve je obično on znao da izvodi. Svi su se u odeljenju smijali, mislili da je “lud”, no, meni je, nakon tog časa, ta jedna riječ odzvanjala danima, godinama… Mučila me.
……
Da nije bilo saučešća i sahrane, ne bih ni znala da još ima Budvana. Šetam gradom i ne poznajem nikoga. Kao maloj, sam odlazak do prodavnice je bila velika odgovornost – javiti se svakome ko mi se nađe usput od poznanika, prije svega đedovih i babinih, a onda tatinih i maminih. Posebno jer sam kao mala bila “ozloglašena divljakuša” koja je svakoga udarala nogom u cjevanicu, pa je stečenu titulu “trebalo” ispravljati.
Djeca su zaista nevjerovatna. Čista energija. Ne možete ih “farbati”. A ja sam ih i “kažnjavala” jer sam namirisala da su fukara.
Djeca su moja eksterna intuicija :angel:
sve što dodirnem pretvori se u istu stvar koja je bila prije nego što sam je dodirnuo....
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
imamo istu pepeljaru![]()
Ode XP u penziju..![]()
Verbalni delikt: Zločin učinjen riječima. Govorom ili pisanjem o politici, medijima i tuđim (ne našim zajedničkim) pobjedama. Marker za terminalni stadijum demokratije i prisustvo ne baš hrabrih i odvažnih u državnim organima, medijima i.... truć.
odmoricu se i ja nekad...
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
a svi su izgledi da necu ni tad
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Zuto. Senf zuto se osjecam.:P
Čaplinov ”Veliki diktator”, kao najduhovitija ikona antifašizma i antitotalitarizma! Njemačkog, italijanskog, španskog, čileanskog ili američkog fašizma, svejedno.
Kakva su vremena, pardon - kakvi su ljudi, moram BRE da pišem eksplikaciju jer nas ima toliko razni' i uvrnuti' i kvarni' da bi me neki iz'atrke i objeručke optužili kod Velikog brata za promociju fašizma.
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
ja bih možda i odustala...al srce neće...a ni pikica....
Sell the Vatican, Feed the World!
Kakva vrsta ljudi uopšte, može biti za društveno-ekonomski sistem koji je ciljano podešen za nekontrolisano bogaćenje jednih preko nekontrolisanog siromašenja drugih?
Za takvo nešto, budimo otvoreni, može biti samo niža vrsta ljudi.
...........
Attachment 119560
Last edited by Raquel; 09-04-14 at 20:39.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks