Mozda ne umije...![]()
Savelja razbija izgleda no dzaba kad na poruku nece da odgovori![]()
malo su nam se neki reprezentativci stabilizovali i postali standardni u svoje klubove, sto je dosta ohrabrujuce.
Poleksic standardan, bar jedan golman koji brani svaku.
Marko Vukasovic u isti klub opet poceo da igra , pozicija zadnji vezni.
Vukcevic standardan u Olimpiji.
Volkov, Drincic standardni
Pavicevic standardan, Kesalica klupa
Kecojevic standardan u prve.
Simic poslije povrede poceo da igra u prve odmah.
Joveta koristi svaku sansu
Vukcevic Braga opet na klupi usao u zadnje minute
Damjanovic reseta, danas dva gola.
Basa standardan u prve i medju najbolje ocjenjenim defanzivcima u Francuskoj
da ne zaboravim Krkotica, danas dao gol sa nekih 25 m u raslje
ovo je ucinak danas nekih nasih igraca, jedino mi je enigma Zverotic jel moguce da se ne moze izbriti ni u rezerve u jedan ove godine raspali Fulam.
Last edited by lepetanac; 05-04-14 at 21:58.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Simon Vukcevic poceo da igra za one Grke. U proslom kolu je eto bio samo na klupi, vidjecemo oce li sjutra igrati.
Petković opet kod Murinja
Golman Bokelja i mlade reprezentacije Crne Gore Danijel Petković otputovao je juče u London, gdje će narednih sedam dana boraviti na probi u Čelziju, saznaje Arena.
Petkoviću boravak u Čelziju neće biti put u nepoznato, sa ekipom Žozea Murinja već je trenirao sredinom februara, takođe nedjelju dana. Tokom ove probe radiće individualno sa trenerom golmana ,,plavaca“ Kristofom Lolišonom, s obzirom da se prvi tim Čelzija sprema za revanš četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a.
Danijel je već ostavio dobar utisak na ,,Stemford Bridžu“, tako da postoji velika šansa da ubrzo potpiše i ugovor sa ,,plavcima“. Kasnije bi se definisao model saradnje, vrlo vjerovatno je da bi Petković bio proslijeđen u neki od evropskih timova sa kojima londonski klub ima saradnju (holandski Vitese, portugalska Vitorija Gimaraeš…).Talentovani golman već dvije godine je meta interesovanja inostranih klubova, a najbliži je bio prelasku u Lester, od kojeg ga je odvojio problem sa izdavanjem radne dozvole.
Novi gol Krkotića
Miloš Krkotić ne prestaje da “rešeta” mreže širom Moldavije.Nekadašnji član Zete i crnogorski reprezentativac u vanrednom kolu Moldavskog šampionata, svojim novim golom donio je Dačiji pobjedu na gostovanju ekipi Sperance. Dačija je u današnjem meču slavila 0-1.Krkotiću je ovo 14 pogodak u prvenstvu. Dačija, koju sa klupe predvodi naš trener Dejan Vukićević, ostvarila je devetu uzatopnu pobjedu.
Simon juce starter. Igrao do 60 i nekog minuta.
Ugašen je Simon.
Krkotić se ne zaustavlja
Crnogorski reprezentativac i igrač Dačije Miloš Krkotić nastavlja da rešeta mreže rivala u moldavskom šampionatu.
Krkotić je svoju sjajnu formu potvrdio i danas kada je u pobjedi svog tima nad Milsamijem postigao gol u 57.minutu, za konačnih 2:0.
Naš internacionalac je bio i asistent kod vodećeg gola Dačije koji je u 37.minutu postigao Posmac.
Ovo je Krkotiću bio 15. gol u šampionatu, a za manje od mjesec dana je postigao pet golova.
Dačija nakon 27 kola zauzima treću poziciju u prvenstvu Moldavije, a “vukovi” su ubilježili devet uzastopnih trijumfa.
http://calciomercato.com/news/ag-den...a-pirlo-202592
Ah, ovih vijesti će bit na tone jer ih uglavnom provlače menadžeri. Po meni, Hočko treba da se prvo dokaže u Budućnosti. Kako sada stvari stoje, mislim da će imati problema da bude starter u narednom ciklusu U21 reprezentacije, a sve zavisi od toga hoće li Kosović tada biti u A reprezentaciji. Ukoliko ne, vjerovatniji mi je par zadnjih veznih Kosović-Lagator.
Dick Laurent is dead!
Kako sam razumijo trenera Turina, Vesovic, bi trebao da pocne od prvog minuta.....
Najvise mije zao Zverotica, momak je bio jedan od 3 najbolja igraca u nasoj repki, a sada u prsli Fullham , nije ni na klupu.
Od 7-8 njegovih nastupa za Fullham, gledao sam 5 utakmica. Ne mogu da svatim kako ga unistise onako da sada igra za drugi Team. Jer je svaku utakmicu odigrao dobro, i trcao kao lut, imao je cak 2 asistencije.
Od jedan put nestade covejek, mislim ako se on ne vrati u formu dace se to osjetit.
Last edited by xxxx007; 12-04-14 at 09:21.
Da, trebalo bi da igra lijevo umjesto Darmiana.
http://www.corrieredellosport.it/cal...Cerci-Immobile
Last edited by Samo Niksic; 12-04-14 at 23:53.
Sta je ovo Jovetic nije ni na klupu...?
Kako je odigrao Vesovic? Vidim da je Torino pobijedio juce.
Simon juce igrao do 92. minuta.
gledao sam do 90 minuta i htjedoh da te ispravim da je Torino izgubio, jer je primio gol u 85 minut kad vidjeh da su u nadoknadi dali 2 gola WTF.
odlicno je igrao, lijepo je probijao po toj strani. imao par dobrih prodora ali centarsut mu je bio los. koliko vidim hvale ga i navijaci
Ja inace gledam Fiorentinu.
Ali sam juce gledao Torino, eto bas da vidim vesovica, jer znam da ge odje smatraju mnogi da nema pojma.
Ono sto sam ja juce video, mogu samo da kazem dasmo konacno nasli desnog beka, koji je vemo prespektivan.
Momak ima dobru tehniku, zna da seva, ima dobar prodor, sve sto jedan bek treba da ima on to posleduje. Super igrac, sta jos dobro ima prostora da jos na preduje jer koliko ja znam da ima samo 22g ako grijesim ispraviteme.
Obavezno mora da igra desnog beka.
Last edited by xxxx007; 14-04-14 at 18:53.
citam prije na Torinov forum da su navijaci odusevljeni sa njime, svaku sansu koju je dobio dobro je iskoristio. ima par njih koji kazu da mozda ima dodir viska ali ocigledno zna sa loptom.
ima i komentara da bi ga vise voljeli na desnu stranu ali da je vise oslobodjen od odbrane , kao krilo da igra.
sve u svemu vecina komentara je da bi trebao da pocinje utakmicu
Krkotic razbija
Krkotić nastavio da trese mreže
Miloš Krkotić je strah i trepet za golmane u Moldaviji ove sezone.Nakon serije golova u domaćem šampionatu (ukupno 15) on je danas u 1/4 finalu Kupa protiv Akademije postigao dva gola. Popularni “Krka” je u drugom minutu meča iz penala donio prednost svom timu, da bi u 42.minutu povisio na 2-0.Konačnih 3-0 za Dačiju postavio je Orbu u 77.minutu. Računajući i prvenstvo ovo je “vukovima” 11 uzastopni trijumf. (cg-fudbal)
http://purelyfootball.com/2014/04/15...or-city-today/
pred kraj je gol Jovete, jeste da je sa treninga ali je magija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks