samo jednom na trotoar krenes da dignes auto put zlatice pa bi vidio...niko nikad vise. a plus kad mi stanu na otpad onaj kod asanovica na sred ulice ili ispred one kafane prekoputa... ljudi izgleda jos zive u zabludi da je ono neka sporedna ulica.
samo jednom na trotoar krenes da dignes auto put zlatice pa bi vidio...niko nikad vise. a plus kad mi stanu na otpad onaj kod asanovica na sred ulice ili ispred one kafane prekoputa... ljudi izgleda jos zive u zabludi da je ono neka sporedna ulica.
f6
A evo ga i ja istog toga slikah prije 2-3 dana:
![]()
vidis da dzip gazi pa i ovaj pored njega, zato parkinzi nisu validni ;p
mene najvise u pg nerviraju likovi na onaj prolaz izmedju traka kod 697 poludim od onoga, kad iz balsica oces ka stadionu vidimo se , molis boga i prolazis
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
da vidis kako niko na ulicu vise ne parkira otkad su digli par auta sa one strane dje je NajMarket. Mada su oni jos najmanje smetali.
Da pauk tako digne ovoga ispred Krolinga, da vidis kako ga ne bi vise ostavljao na trotoar. Sa kolicima, a ni bez njih nema sanse da se proci moze.
Provlači se jedan kukavac autobusom između auta parkiranim uz ulicu, opuči se, a kreten koji je cijelo vrijeme sjedio u autu posle izlazi iz njega i gleda nešto (vjerovatno da ga nije gdje zakačio). Da napomenem da je imao pola metra prostora da se pomjeri udesno, ali neeee - zašto bi se pomjerao, zaboga...
Fina obuka.....
Sent from my Z1
Prije neki dan u Deltu se nije imalo dje parkirat od stručnjaka koji zauzimaju po dva mjesta. A isto me tako oduševio jedan što se poprečno parkirao i zauzeo tri parking mjesta.
I onda sam morala, bila prinudjena, da se parkiram ko svi drugi.
Сент фром мај ајФон!
A jesam, no, nikad mi ne padne na pamet da odem tamo... :-/ u trenutku zaboravim da postoji.
Ah da, i onda sam izbjegla sudar sa taxistom na kružni kod aerodroma. Uleće čovjek ispred mene, srećom niko nije bio iza jer bi se zakucao u mene, a pritom vozi ženu i dijete, a dijete pozadi skače u svih šesnaest, izdimila sam.
Сент фром мај ајФон!
Mečka već duže vrijeme ne mrda.
Stub se prvi parkirao![]()
A poslije je stigao i Digit:
![]()
Ne brinite, jos je tu haha
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
jeste da nije za ovu temu, ali je bruka!
![]()
oce li se uvrijedit ko od vas motorista ako kazem da ste vecina degenerici zbog ponasanja u saobracaju.... jednome sam zivot spasio skoro jer je momak isao na motor od pravca milenijuma pored suda trecom(suprotnom) trakom, da ugrabi na semafor da skrene lijevo u svetozara markovica... ja sam isao u koloni prema milenijumu skroz desnom trakom, i kad sam krenuo da se prestrojim u lijevu, samo sto sam presao sa pola auta u drugu traku, morao sam brze bolje da se vratim u desnu, da ne bih nekoga kretena ubio...jer naravno od vozila koja su bila u koloni on nije imao dje bez pod moje auto...mozda ovo ne zvuci strasno, ali par metara je bilo u pitanju... da ne pricam da on nije isao ni malo lagano...i da sam imao srece da sam mogao da se vratim u drugu traku..
Cesta pojava u Virpazar.
TAKUMI
Degen na kvadrat
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks