Lomim se 20 dana zbog distributivnih kikseva po cijelom Balkanu, dignem ruke jer je misija otuzna, probudim se i sve se samo razrijesi. Epa.
Dvadesete gazim,
dobro mi je sasvim.
Lav Tolstoj.
Lomim se 20 dana zbog distributivnih kikseva po cijelom Balkanu, dignem ruke jer je misija otuzna, probudim se i sve se samo razrijesi. Epa.
The more things change, the more they stay the same.
Da veličina i obim stvarno nisu bitni ponajbolje dokazuje Selindžer, jedan od najznačajnijih pisaca XX vijeka. Njegova sabrana djela (roman “Lovac u raži“, četiri pripovjetke i zbirka od devet priča) imaju ukupan obim od jedva 500 stranica, a toliko djelo mnogi popularni naši i ovdašnji pisci i piškinje ispišu za jednu zimu ili jesenji mjesec - to stoga što ljeti gledaju pametnija posla a proleće im je za vrboprc.
Da sažmem u naravoučenije: za šta najboljem Amerikancu treba cijeli jedan život, pismenom je balkancu dovoljan jedan mjesec, a nama ne više od godišnjeg doba. Takvi smo mi. Pretjerano skromni ali zato svakome lako isprednjačimo i doakamo.
''Priču o nama probaj da izostaviš, ne javljaj se i ne piiišiiii, nikakvu uspomenu nemoj da ostaviš, iz sećanja me izbriši...'' :dejection:
tek mi je sad bolje, poslije odgledanog filma...
Živi mi se u mjestašcu sa svim odlikama Twin Peaksa.![]()
The more things change, the more they stay the same.
Aristotel (u Drzavi) veli da u razdrazljive ubraja bolesnike, zaljubljene i oronule. Ja sam izgleda i bolesan i zaljubljen i oronuo...bio nekad.
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
I jos jedan dokaz da velicina i obim (osim u seksu) nisu bitni:
- Pitagorin teorem: 24 riječi
- Arhimedov princip: 67 riječi
- Deset zapovijedi: 179 riječi
- Gettysburški govor: 286 riječi
- Američka deklaracija nezavisnosti: 1 300 riječi
- Američki ustav sa svih 27 amandmana: 7 818 riječi
- EU odredba o prodaji kupusa: 26 911 riječi
http://trzisnoresenje.blogspot.com/2...ore-do-eu.html
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Živio još 100 godina, vječno zahvalan.
Ovako ja popravljam život
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Kako si ubedachena, shto je ovo?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
ne znam majke mi![]()
Da li ste i vi nekad kušali mućak? Ili ste oduvijek bili u stanju da pokvareno jaje još ‘s metra‘ prepoznate?
a je*em ti, ovo se čitavi univerzum urotio protiv mene danas..
Pa kako i nece kad ti je u nicku rijec ''Mafia''![]()
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
ma da..
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Ne znam "dal' mi je utisak varljiv", ali me mori osjećaj da su ljudi (kompletna populacija homo sapiensa, "goli majmuni", "mamutova propas' ", "oni sto su Bambiju ubili mamu"...) posebno glupi ovih dana! Da li zbog poboljšanja vremena, ili "pravca sunčanih vjetrova", ali su definitivno gluplji no obično!
![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks