B klasa na Zabjelo. I dosta pattola kroz grad
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
pohvalicu onda i majku:unconscious:,salim se ,neki dan kad sam isao bio je parkiran bijeli kombi,mislim mercedes vito,i ona ekipa u plavim kombinezonima.na tom istom mjestu.:strawberry:
B klasa na Zabjelo. I dosta pattola kroz grad
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Evo zadnja 2 dana u popodnevnim satima stoje na Zabjelo sa novim radarom... Juče B klasa kod stovarišta Đurović, prekjuče bijela A klasa kod stadiona Zabjela...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Vjerovali ili ne prije dvije god mene su zaustavili na relaciji Ct - Pg , bijela toyota prius i bile na njoj diplomatske tablice , koliko god zvucalo nevjerovatno. Tako da me ne cudi da ih vidim sa kamionom...
Ja jutros krenuh na posao kad ispred mene u 6 i 45:
A rano počinju s poslom u PM.
P.S. Prosao je kroz čisto crveno na semafor ispred (al jbg nisam snimio).
oni mogu proc na crveno........u zemlji cuda...
merc b500 pg ck se "maskirala" u pg cg 502...mrznije pojave nema na drumovima evrope!
Mislim da imamo još jednog novog presretača.
Pasat prije DG iz pravca NK, oko kujave bio prije 20 min, zaustavio nekod audija crnog, ne vidjeh koja ja tablica na pasatu.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6040D using Tapatalk
Juce sivi pasat presretac, lukavo MN table, jurio nekoga na Meterize dje su tri trake, da nijesam bila pazljiva pomeo bi me. Malo mu bilo dvije trake, pa presao u moju trecu
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Merc Pg*cg 502 je cini mi se barski presretac?
Da, a CK 874 je daniljovgradski.
TAKUMI
bješe jedan mercedes malo prije zete Cg tabla
patrola u Dg posle bulevara ka Nk - malo posle one prve krivine
u Nk malo posle Budoša su bili
bila je magla u 11:30 kad sam ja bio za nk,i to basss gusta
Imamo nove "presretace":
![]()
TAKUMI
Sprdaš li se to? 1,4hdi?
Nemam pojma. 3 komada su bila parkirana pored puta PG - BR prije Kipsa. Imali su onu okruglu rotaciju na krovu, 3 drotova okolo i dosta zrtava.
TAKUMI
To je komunalna, vidio si ih prije 3 dana kad sam te pretekao put bara ;-)
Ova auta ne treba nikog da jure. Dovoljno je da te snime.
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ż\_(ツ )_/Ż
Ne znam ko me sve pretekao, ali eto, vidio si i ti.
Ja mislim da su bili policajci, jer tu je bio kombi i jedan auto a oni su imali rotaciju gore.
Sad sam vidio CT PG posle Martinovica, patrola, drot stoji i drzi - valjda radar, izgleda kao DSLR bez objektiva.
TAKUMI
To im je ovaj novi radar sa kojim sa fale... Obavezno ti kazu da si snimljen sa tim i da se ne moze nista uradit' povodom toga...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks