Uđem u Moderato, zapazim ih, kad sam vidjela da koštaju koliko negdje majica, nisam se dvoumila. Našla sam na fb sliku, ove braon:
![]()
Kupaćke gaćke! x2 ;-)
Ća je život vengo fantažija!
Danas sam bila kod krojacice, i bas sam zadovoljna. Dala sam joj neku majkinu suknju, koja je predivnog dezena i materijala, da mi je suzi, i napravi skroz usku suknju, duzine 1cm ispod koljena. Bas je shik :eagerness:
P.S. Usluga krojacice je kostala samo 5 eura. I Love Montenegro![]()
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
@ Alta Marea: Zivjele krojacicei ja sam prije dva dana isla kod krojacice da mi skrati i suzi neku haljinu. Sad je po mjeri. Imam jos jednu, nju cu ovih dana.
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
ajte ajte, smršaću i ja pa ću i ja kod krojačice![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Aj nek je sa srecom!ja sam bas bila hepi kad sam suzila haljinu u struku. I bas mi lijepo stoji sad.
Zapalila sam se za neku haljinu u Gintasu sto sam je vidjela. 3/4 rukavi, duzina do koljena, skroz uz tijelo ide, prava je za posao. Moram je uzeti od naredne plate (ako je bude tad). Ako ne, bice neka druga.
Kupih sebi konop za preskakanje jer sam citala da je odlicna vjezba. Presretna samJer se ne mogu natjerati da idem u teretanu. Uzeh kozni sa tegovima pa cemo vidjeti...
![]()
a zivjeli popusti kupih Replay cizme i i neke pantolje od somota Marc O'Polo sve to za 130e.
a visoka stikla za mene ali lagano. prezadovoljna. A majka mi veli danas "koliko imas tih cipela i cizme i non-stop te gledam u ...ovo
"
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Castih se juce jednom haljinom u boji breskve. 3/4 rukavi, duzina do koljena. Bas sam zadovoljna kako mi stoji. Uz to se castih i proslavom za jucerasnji carobni dandva u jedan.
Trenerkom, majicom, djiletom, jaknom i razmisljam o jednim patikama...
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
bolje da se kaješ zbog nečega što si kupila, no zbg nečega što nijesiinače, ja se častih jednom majčicom crnom lijepom
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
ovom torbom![]()
i ovom u kraljevskoj plavoj boji
![]()
Slicnan model sa rukavima i v izrezon, tirkizne boje:
![]()
Sjetih se da sebi nista nijesam kupila za 8 mart pa uzeh Tom Tailor pantalone i kosulju
![]()
Au kako su lijepem patike. Ovo se kao ja spremas da treniras. Oprema je tu, samo da se pocne![]()
Tankom sportskom jaknom i torbom. :topsy_turvy:
A nije, nano, trening je kod mene u kontinuitetu, samo sto nekad zabusavam...pa mi se ne bi po du*etu reklo.
A sto se tice sportskih stvari, vise sam sportski tip...pa zato.
Umijem se srediti, naravno, ali...nisam PREzenstvena...t.j. NE UMIJEM da se ponasam PREzenstveno u zenstveim outfit-ovima...pa....biram radije sportske varijante.
p.s. Nikad u ovakvim patika ne bih trenirala...![]()
(ova prva nijansa)
![]()
Gde da nadjem ovakav model svetliji teksas a ne skup bas?
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks