Trebalo bi da ima, mada sam ih kupovala prosle godine. U najgorem slucaju, imas i Grifon na donjem spratu.
Sent from my 9790
ima li u neptun (delta) praznih diskova?
Trebalo bi da ima, mada sam ih kupovala prosle godine. U najgorem slucaju, imas i Grifon na donjem spratu.
Sent from my 9790
super, da se ne motam, hvala!
Kako ženu probiše sise na forum, sad da reče tražim golfa trojku na poklon, sedminja bi se potukla oko toga.![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
^ tačno se treba uortačit s njom da prodajemo auta - kako bi im dizala cijenu majko sveta, uz njene sise i Nikšićki prodajni sistem - ništa nas ne bi moglo zaustavit!
Ima li tema gdje mogu da iznesem nezadovoljstvo sa narudzbom u lokalu brze hrane?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Valja li ti ovo?
https://forum.cdm.me/showthread.php?...viraju/page319
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Zaklela bih se da je postojala tema o tome, ali nema šansi da je mogu naći...
Sent from my 9790
Sadrze li ove nove licne karte cip o osnovnim podacima, tipa ime prezime, datum rodjenja?
na ličnoj karti već piše ime i prezime, kao i datum rođenja, a u čipu se nalazi adresa, a ako mišliš da li postoji mogućnost da se uz pomoć čitača izlistaju podaci to nisam siguran...
Kada sam čitao o novim ličnim kartama, pisalo je da sadrži čip "sa svim potrebnim podacima o vlasniku"
Tako da pretpostavljam da ima![]()
Ima li dje citac za pasose? Tj. Citac cipa? Bas me zanima sta im ocitava.Nesto za iOS? Windows?
jel jednom Bugi ili neko slao sliku šta mu pokazuje čitač, mislim da je bila tema o ovome ranije neđe..
Forum kao da povremeno dozivi blagu amneziju:
https://forum.cdm.me/showthread.php?...je-licne-karte
I am so post-rock I shit sad birds.
Tu-ča! Tu-ča!
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Mislim da nase licne imaju samo kod koji kad ucitaju sluzbenici na salterima poveze l.k. sa informacijama iz baze u racunaru.
Srbijanske imaju cip i citace, maltene u svakoj kopirnici tamo mozes odstampati njen sadrzaj koji se i prilaze kao kopija licne.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
ljudi šta se dešava ako zakasniš sa javljanjem na biro (ono redovno na 2 mj.) - ima li šanse da se što uradi u pon. a trebao sam juče da se javim?
aha aha, danke svima
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks