kakvo sr*** od simulatora, ocekivao sam vise![]()
kakvo sr*** od simulatora, ocekivao sam vise![]()
Sammobile.com
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Oficijelni 4.4 nije izasao za S3, a takodje nema ni oficijelnog stabilnog cyanogenmod-a. Drug mi koristi SlimKat i kaze da je prilicno stabilan. Evo ti link: http://slimroms.net/index.php/downlo...ory/1062-i9300
ja upravo sad cu da odradim update na z1, izbacio mi ga Sony PC Companion oleeeee![]()
Kasne za htc-om 3mjeseca :-P
Послато са HTC One X уз помоћ Тапатока
Krenem da update-ujem viber (preko 1Mobile market) i izbaci ovo:
Zbog?
Ja ga na one imam odavno, ne znam tačno ali ima 2-3mjeseca sigurno
Послато са HTC One X уз помоћ Тапатока
ne koristim te snj markete, sve skidam sa play stora...ali ako vec neces da koristis play store, evo ti apk najnovijeg: http://www.appszoom.com/qrd?appCode=...=58&medium=apk
edit: probaj da obrises viber, pa onda da ga instaliras opet.(sa tog marketa koji koristis)
Last edited by heliumht; 27-03-14 at 01:43.
aptoide je poznat po tome da izbaci fake updates( kao da je izasla nova verzija a ustvari je nemaju na marketu)
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
ne samo to , nego su se pojavile i verzije od po 120-130mb
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ja skinuh sinoc sa play store. I dalje je 4.3.0, ali onda ide nesto ....172 ili tako nesto...
google search: "play store viber", i to je to...![]()
(nečitko)
Ja sam update odradio jutros, doduse van cg sam... Verzija 4.3.0...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
i prethodna verzija je bila 4.3.0
manje bitno, ne vidim razliku svakako... Samo ne znam sta je u ovim verzijama sa aptoida sa 100 i kusur megabajta. Dobro bi bilo kad bi tu bili svi stikeriAko ko skine, nek javi
(nečitko)
90% stvari sa tih sajtova i šnj marketa su nekakvi adware-i i spyware-i, preporucujem da sve besplatne aplikacije skidate sa play store-a![]()
izgleda sam imao srece, pa sam samo skidao preostalih 10%
sto se besplatnih aplikacija tice, nekad nisu dostupne na playstore, makar ne direktno kad se uradi search (viber, whatsapp, pa cak i shunjavi facebook)
(nečitko)
Da, nijesu doatupne... Powered by our precious mobile operaters...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Update-ovah whatsapp sa apptoida,pa mi se izgubi ona kamerica koja je bila u direktnom dopisivanju. To je jedina promjena koju viđeh. Je l' svima tako? Ko koristi.
Viber malo popraviše,sad više ne kasni zvuk tokom razgovora. Ranije je bio katastrofa. Bar što se tiče poziva van granice.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks