Page 620 of 666 FirstFirst ... 120520570610616617618619620621622623624630 ... LastLast
Results 15,476 to 15,500 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Podgorica: Mladić tvrdi da mu je inspektor nudio pare da lažno svjedoči

Komentari (5) A A A
    Vasilije Šundić (18) iz Podgorice optužio je policijskog inspektora Martina Oriandića (47) da mu je u ime službe nudio 10.000 eura da za uzvrat “prepozna” muškarce koji su, navodno, podmetnuli bombu ispred stana šefa barske policije Miloša Radulovića, pišu današnji štampani mediji.
    Zgrada Uprave policije u Podgorici

Šundić je Vijestima ispričao da mu je prije nekoliko dana inspektor Orlandić pokucao na prozor automobila.
    “Pitao me je da li bi mogao da mu pomognem u otkrivanju jednog bombaškog napada, koji se dogodio u Bloku 9. Pošto sam imao neke probleme sa policijom jer im neregistrovanim autom nijesam stajao kad su me zaustavljali, rekao je da će mi maknuti kazne, ako mu pomognem”, kazao je Šundić i dodao da je je prihvatio prijedlog inspektora.
    On je kazao da ga je inspektor pozvao sjutra dan telefonom i rekao mu da dođe u zgradu policije.
    „Kazao je da mi je makao neke kazne i prikazao mi je snimak bombaškog napada”, tvrdi Šundić.
    Prema njegovim riječima prije pregleda snimka, inspektor mu je navodno nagovijestio da sumnja da su bombaši Aleksandar Keković i Janko Vukadinović, a da ih je potplatio džudista Marko Radulović da to urade.
    Tri puta mu je, navodno, davao da gleda snimak.
    “Pošto sam pogledao snimak, na kojem su bile dvije osobe sa kapama, rekao sam da osobe na snimku ne prepoznajem i da ne mogu da kažem da su to Keković i Vukadinović. On je rekao: “OK, ako ne možeš da ih prepoznaš, čujemo se sjutra”, kazao je Šundić.
    Rekao je da Vukadinovića i Kekovića poznaje iz viđenja, jer žive nedaleko od njega u Tološima.
    “I sjutra me je zvao telefonom. Nakon 15 minuta našli smo se na jednoj klupi kod čistione 'Pingvin' u Bloku”, rekao je Šundić.
    Tvrdi da ga je policajac tada pitao da li je našao nekog da potvrdi da se na snimku vide ta dva momka i da ih je platio Radulović.
    Advertisment

• Advertisment

“Pitao sam ga kako to može neko da tvrdi, kad oni nisu na snimku, jer bi ih prepoznao. On je odgovorio da ga ne zanima moje mišljenje, već da nađem nekog da potvrdi da su to oni i da nema veze jesu li to učinili. Istakao je i da taj ko ih bude 'prepoznao' mora da nagovijesti i da je Keković zapalio vozila dnevnog lista 'Vijesti”, kazao je Šundić.
    On je rekao je da je inspektoru obećao da će naći nekog.
    I sjutra ga je, kaže, policajac nazvao telefonom.
    “Zvao me je u večernjim satima da se ponovo nađemo na istom mjestu. Kad smo se sastali, rekao mi je da njihova služba nudi 10.000 eura onome ko na sudu potvrdi da su ta dva momka počinili to djelo i da ih je Radulović platio. Kazao mi je i da, ako u roku od jednog dana ne nađem nekog, da će mi smjestiti krađe i oduzeti vozilo”, rekao je Šundić.
    Dodao je između ostalog da mu je inspektor u razgovoru nudio i drogu da je podmetne jednom od pomenutih momaka.
    Istakao je da je inspektor sljedeći dan došao sa patrolom ispred njegove porodične kuće.
    “Rekli su da im trebam jer nijesam na njihovu naredbu zaustavio auto. Orlandić me je zvao telefonom, jer nijesam htio da izađem iz kuće i dogovorio sam se da dođem u zgradu policije, tako da je patrola otišla bez mene”, naveo je Šundić.
    Inspektor Martin Orlandić negirao je juče tvrdnje Šundića.
    “Šundiću sam u petak pisao prijavu i zadržao ga u pritvoru, zbog krivičnih djela teška krađa i predao ga tužiocu. Dugo radim u službi i do sada nijesam nikada bio kažnjavan, pa bih volio da do penzije ostanem mimo tih priča”, kazao je Orlandić.
    On je ocijenio da Šundić na taj način pokazuje “nekakav lični animozitet” prema njemu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

NEVJEROVATNO KAKVIH IMA.......POGLEDAJTE OVO LJUDI.....
    Totalni hit na Facebooku: 'Putine, priključi i Srbiju'

Oko 6000 Srba zasad se na jednoj Facebook stranici izjasnilo za priključenje Srbije Ruskoj Federaciji.

'Putine, priključi i Srbiju (Foto: AFP)

U 11 dana Facebook grupa 'FB Referendum - Putine, priključi i Srbiju' skupila je više od 6000 članova, a cilj joj je skupiti što više građana Srbije kako bi se raspisao referendum na kojem bi po krimskom scenariju i Srbija bila priključena Ruskoj Federaciji, piše Kurir.
    Najbolje od cilju ove grupe govori naslovna fotografija na kojoj je na karti Europe crvenom bojom označena Ruska Federacija te Srbija zajedno s Crnom Gorom i Republikom Srpskom.

Članovi grupe kažu kako bi milijun 'lajkova' pokazalo volju da i Srbija postane dijelom Rusije. 'Srbija ima toliko prijatelja u Rusiji, a jedan od njih je i vicepremijer Rusije, koji je Srbin (po poreklu)! Zašto to prijateljstvo prenebregavamo? Hoćemo referendum po ovom pitanju', napisao je jedan član grupe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dje ih nece prikljucit da se osevapimo mi..

Ostavite nas dje smo, ne trebaju nam Rusi ama ič

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

http://www.vijesti.me/vijesti/catovi...-clanak-190233

“Mislim da je to fotomontaža. Mi vjerovatno jesmo preticali, ali ne na punoj liniji, već na isprekidanoj i preticaćemo ubuduće”

“Ako vozilo pređe blizu blizu 400.000 kilometara, znači da je sazrelo da se zamijeni novim. U Evropi svakih pet godina se mijenjaju vozila, što će kad uđemo u EU biti i naš standard i obaveza. I zbog čega se ne bi nabavio novi auto koji će služiti u narednih 10 godina jer neko ko je predsjednik Opštine mora vrlo često ići u Podgoricu i po regionu. Hoćemo li ga voziti ' jugom'”, rekla je Ćatović.

Koja prepotentnost, užas...
    Ad astra.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Draka View Post
    Dje ih nece prikljucit da se osevapimo mi..

Ostavite nas dje smo, ne trebaju nam Rusi ama ič
    evo vidis da su nas ponovo prisajedinili,samo da Putin ne shvati ovo ozbiljno.....:cower:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by jokac View Post
    evo vidis da su nas ponovo prisajedinili,samo da Putin ne shvati ovo ozbiljno.....:cower:
    Neka shvati kako god oce, mi se ne damo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Draka View Post
    Neka shvati kako god oce, mi se ne damo!
    tacno tako

Thanks Thanks Given 
    1,488
    Thanks Thanks Received 
    5,939
    Thanked in
    2,795 Posts

Quote Originally Posted by mok4 View Post
    http://www.vijesti.me/vijesti/catovi...-clanak-190233

“Mislim da je to fotomontaža. Mi vjerovatno jesmo preticali, ali ne na punoj liniji, već na isprekidanoj i preticaćemo ubuduće”

“Ako vozilo pređe blizu blizu 400.000 kilometara, znači da je sazrelo da se zamijeni novim. U Evropi svakih pet godina se mijenjaju vozila, što će kad uđemo u EU biti i naš standard i obaveza. I zbog čega se ne bi nabavio novi auto koji će služiti u narednih 10 godina jer neko ko je predsjednik Opštine mora vrlo često ići u Podgoricu i po regionu. Hoćemo li ga voziti ' jugom'”, rekla je Ćatović.

Koja prepotentnost, užas...
    Wannabe Merkel od Kotora. Tuga.
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    4,450
    Thanks Thanks Received 
    8,599
    Thanked in
    3,306 Posts

'I preticacemo ubuduce'- sto se utripovala ovako zena, kako bahato, treba joj dva samara opalit pa bi se primirila.

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

slika i prilika "drzave"
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    2,441
    Thanked in
    1,349 Posts

Mene samo zanima kad dodje u onaj butik (zatvorenog tipa) dje je najjeftinija stvar 1000e (sluzbenim autom) je li to po službenoj dužnosti?? I kupuje li od plate te stvari...

Sent from my Z1
    Last edited by stefke; 28-03-14 at 09:04.

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Pravi primjer stranačkog uhljeba kad je vidim onako tetkastu i isfoliranu smuči mi se vjerovatno jedan od gorih gradonačelnika u Crnoj Gori.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    689
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    465 Posts

Kotorani divim vam se, Badža i Ćatovićka.Najvećem neprijatelju ne bi neko gore poželio.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/uhapse...-clanak-190713

Pogrebna preduzeca pocinju i batine da narucuju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Last edited by RoNN|3; 28-03-14 at 11:27.
    ★

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Svaki se put odusevim kad vidim koliko ovi Turci imaju prava i sloboda. Erdogan je dusa od covjeka, treba ga postaviti za dozivotnog premijera/predsjednika i poslati sve svjetske diktatore kod njega na casove.
    Inace zvali su ga iz Ukrajine da radi kao gostujuci porfesor i predaje: "Efektivno razbijanje nereda i lobanja". Razmislja se jel bi prihvatio
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,049 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post

Đe su oni što su tvrdili da je u pitanju krađa i da nema veze što je žena novinar.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

opet ce ispasti da ste Vi krivi...
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,882
    Thanked in
    2,049 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    opet ce ispasti da ste Vi krivi...
    Hvala Lepo
    Ne vidim ko bi drugi mogao biti kriv

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post

A isti taj gazda je svercovao drogu u hrvatsku sa pogrebnim kombijem. Pa kad su uhvatili momka koji je bio vozac, ogradio se od njega. Covjek kule i gradove, auta od po 50 000. Kontam ne umiru ljudi od crne kuge pa da radi pogrebno 24/7. I ne sa'ranjuje ih u Armani pa da je pogreb 10 000 e

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    A isti taj gazda je svercovao drogu u hrvatsku sa pogrebnim kombijem. Pa kad su uhvatili momka koji je bio vozac, ogradio se od njega. Covjek kule i gradove, auta od po 50 000. Kontam ne umiru ljudi od crne kuge pa da radi pogrebno 24/7. I ne sa'ranjuje ih u Armani pa da je pogreb 10 000 e
    znam momka što su ga u Hrvatsku uvatili (tog što mu je prevozio brašno).. a gazda inače roba ljudska, trebao je on i prije par godina da bude spraćen u zatvorsku kvadraturu..
    ali ministar pravde na sva usta fali akciju policije - i to nije čitao sa papira.. tačno im se bojim nešto

a da, jednom (daleko se kazalo) prolazim pored njihovog (pogrebnog) kombija i baš u njemu taj momak - narodnjaci piče u sve 16, pojačano do daske :lolblue:
    Last edited by Swedish_House_Mafia; 28-03-14 at 18:45.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

OSNOVAO DRUGU FIRMU

Blažo Đukanović sa BB Hidro krenuo na elektrane

Građani će uskoro kroz cijene početi da plaćaju podsticaj proizvodnje struje iz obnovljivih izvora

Uvecaj!
    (Ilustracija)

Sin premijera Mila Đukanovića, Blažo Đukanović osnovao je i drugu energetsku kompaniju - BB Hidro. Đukanović i njegov partner Ivan Burzanović registrovali su to preduzeće, prema podacima iz Centralnog registra privrednih subjekata, 20. marta ove godine.
    Imaju po 50 odsto akcija preduzeća, a ukupan osnivački kapital je euro. BB Hidro, čiji je izvršni direktor Blažo Đukanović, registrovan je za proizvodnju električne energije.
    Blažo Đukanović i Burzanović od ljeta 2011. imaju firmu BB Solar, čija je djelatnost postavljanje električnih instalacija.
    Država često objavljuje tendere za gradnju malih hidroelektrana, a za više lokacija koncesije je dobio biznismen blizak Đukanovićima, Oleg Obradović sa partnerima.
    Građani i ostali potrošači električne energije uskoro će početi da plaćaju kroz cijene struje i podsticaj proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora (OEI). Takvu uredbu je usvojila Vlada.
    Za olakšice će moći da se prijavljuju oni koji grade male hidrocentrale (HE), solarne i vjetro elektrane, energetske objekate na biomasu, čvrsti deponijski otpad te biogas. Uvođenje povlašćene cijene za proizvodnju iz OEI obaveza je iz regulative Evropske unije.
    Sada to neće osjetno uticati na račune za struju, ali povećavanjem udjela proizvodnje "zelene energije" biće značajno uvećani.
    Preko ugradnje solarnih panela i HE, koje će graditi ili može preuzeti od nekog od sadašnjih koncesionara, premijerov sin se može prijaviti za povlašćenog proizvođača čije investicije dijelom plaćaju građani. BB solar je bio angažovan na postavljanju solarnih panela na Eko zgradi Ujedinjenih nacija, koja je nedavno otvorena u Podgorici.
    Do sada je registrovan samo jedan povlašćeni proizvođač Hidroenergija Montenegro za malu hidroelektranu (mHE) Jezerštica. Vlasnici Hidroenergije su Oleg Obradović, firma Bemaks i sa njom povezani biznismeni Ranko Ubović i Aleksandar Mijajlović.
    Obradović je i bivši predsjednik Odbora direktora Prve banke, koju kontroliše Blažov stric, Aco Đukanović.
    Hidroenergija je, osim mHE Jezerštice, najavila da će do ljeta 2015. godine završiti još sedam mHE na slivu rijeke Lim. Ukupna snaga HE biće 12,5 megata.
    Ministarstvo ekonomije je pripremilo pravilnik, prema kojem se očekuje da će opterećenje za proizvodnju zelene energije sada iznositi oko 1,8 centi na, primjera radi, prosječnom mjesečnom računu od oko 40 eura. Kilovat-sat energije za domaćinstva sada košta 9,9 centi sa PDV-om, sa brojnim stavkama koje opterećuju iznos račun, a u avgustu je najavljeno poskupljenje struje. Iv. G.

GAZI NAROD... DRZI ZA USI I JASI ! Bravo za malog princa

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

ko je iznenadjen?
    Ima li vijesti iz cg a da nemaju veze sa prezvakanim od prije minimum 10 -15 god? Kvazi patriote du se toliko trudile da objasne da alternativna energija nije potrebna cg, posprdavali se svemu progresivnom od Lternativne energije i objasnjavanja da cg mora da ispuni zadatak na putu ka eu,ali zatucani su uzivali u usa subvencijama pa ih za buducnost nije bilo briga.... pa oko telekoma i infrastrukture, pa diskusije o potrebi gratis umrezavanja i programa za it od zdravstva do svih ostalih servisa za gradjane, ali jok "patriotski" se partijski posprdase u korist g. Obradovica i bliskih, pa i da cg kasni po koju deceniju za svijetom, samo oni da se sacekaju, G. Alka Vujica usadi chipcic, a njihov crnorukaski princic PetrovicH dobije apanazu... tako mi njihovog djela, da se nasmijemo...
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 28-03-14 at 21:21.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    OSNOVAO DRUGU FIRMU

Blažo Đukanović sa BB Hidro krenuo na elektrane

Građani će uskoro kroz cijene početi da plaćaju podsticaj proizvodnje struje iz obnovljivih izvora

Uvecaj!
    (Ilustracija)

Sin premijera Mila Đukanovića, Blažo Đukanović osnovao je i drugu energetsku kompaniju - BB Hidro. Đukanović i njegov partner Ivan Burzanović registrovali su to preduzeće, prema podacima iz Centralnog registra privrednih subjekata, 20. marta ove godine.
    Imaju po 50 odsto akcija preduzeća, a ukupan osnivački kapital je euro. BB Hidro, čiji je izvršni direktor Blažo Đukanović, registrovan je za proizvodnju električne energije.
    Blažo Đukanović i Burzanović od ljeta 2011. imaju firmu BB Solar, čija je djelatnost postavljanje električnih instalacija.
    Država često objavljuje tendere za gradnju malih hidroelektrana, a za više lokacija koncesije je dobio biznismen blizak Đukanovićima, Oleg Obradović sa partnerima.
    Građani i ostali potrošači električne energije uskoro će početi da plaćaju kroz cijene struje i podsticaj proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora (OEI). Takvu uredbu je usvojila Vlada.
    Za olakšice će moći da se prijavljuju oni koji grade male hidrocentrale (HE), solarne i vjetro elektrane, energetske objekate na biomasu, čvrsti deponijski otpad te biogas. Uvođenje povlašćene cijene za proizvodnju iz OEI obaveza je iz regulative Evropske unije.
    Sada to neće osjetno uticati na račune za struju, ali povećavanjem udjela proizvodnje "zelene energije" biće značajno uvećani.
    Preko ugradnje solarnih panela i HE, koje će graditi ili može preuzeti od nekog od sadašnjih koncesionara, premijerov sin se može prijaviti za povlašćenog proizvođača čije investicije dijelom plaćaju građani. BB solar je bio angažovan na postavljanju solarnih panela na Eko zgradi Ujedinjenih nacija, koja je nedavno otvorena u Podgorici.
    Do sada je registrovan samo jedan povlašćeni proizvođač Hidroenergija Montenegro za malu hidroelektranu (mHE) Jezerštica. Vlasnici Hidroenergije su Oleg Obradović, firma Bemaks i sa njom povezani biznismeni Ranko Ubović i Aleksandar Mijajlović.
    Obradović je i bivši predsjednik Odbora direktora Prve banke, koju kontroliše Blažov stric, Aco Đukanović.
    Hidroenergija je, osim mHE Jezerštice, najavila da će do ljeta 2015. godine završiti još sedam mHE na slivu rijeke Lim. Ukupna snaga HE biće 12,5 megata.
    Ministarstvo ekonomije je pripremilo pravilnik, prema kojem se očekuje da će opterećenje za proizvodnju zelene energije sada iznositi oko 1,8 centi na, primjera radi, prosječnom mjesečnom računu od oko 40 eura. Kilovat-sat energije za domaćinstva sada košta 9,9 centi sa PDV-om, sa brojnim stavkama koje opterećuju iznos račun, a u avgustu je najavljeno poskupljenje struje. Iv. G.

GAZI NAROD... DRZI ZA USI I JASI ! Bravo za malog princa

kad im se moze,neka nas gaze,sto drugo da se radi....

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Decku se nema sta zamjerati, lep, pametan, ima mogucnosti, ali i najsposobnijeg oca u CG...ko je kriv ostaloj deci kad nemaju sve to... tate im nisu na "nivou"...gurali su uspjesno njegovog tatu (ili neuspjesno druge tate) da bude to sto jeste, a njihova deca nek posmatraju sta su im tate uradile i zahvaljujuci kojima su tu gdje jesu, malo gore ili dole...
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 28-03-14 at 21:08.

Page 620 of 666 FirstFirst ... 120520570610616617618619620621622623624630 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)