Ali ipak npr za destinacije za koje leti i montenegroairlines, opet je jefitnije iz PG preko BG
(to sam vidio npr za Frankfurt, ne znam da li važi i za ostale destinacije, ali vjerujem da je tako)
Mnogo![]()
Ali ipak npr za destinacije za koje leti i montenegroairlines, opet je jefitnije iz PG preko BG
(to sam vidio npr za Frankfurt, ne znam da li važi i za ostale destinacije, ali vjerujem da je tako)
super
Evo je JAT dao sad neke promotivne letove za nekoliko destinacija sa polaskom iz Banjaluke preko Beograda pa možda se sjete i nas u Podgorici?
Nego je stalno pun taj avion za Beograd pa se bojim da nemaju uopšte računicu da to rade.
Viđećemo,nada zadnja umire!
Kako je najjeftinije stici do Padove? (Najblizi aerodrom je u Veneciji pa onda u Veroni) Ja sam bio vec 2 puta preko AirOne-a iz Tirane, prilicno su im jeftine karte (zadnji put sam platio oko 150e povratnu, naplacuju prtljag 40e za oba pravca, po 20; i moglo je jos jeftinije, ali mi nije odgovarao datum) ako se rezervise dosta unaprijed. Isao bih opet pocetkom/polovinom maja pa me interesuje kako je najisplativije, pocevsi putovanje od Bara/Podgorice (Sve dolazi u obzir, bus, avion, traktor, bicikl :razz? :grin:
Najbolje i najjeftinije ti je da ides Blue expresom iz Tirane, u zavisnosti kad ides i vracas se od 70-100e su ti povratne karte do Venecije. Ja sam letio u januaru Blue expresom iz Rima za Tiranu i sasvim solidna su kompanija.
Ostalo ti je sve prekomplikovano a da se slomis da bi ustedio 10e ako i tako.
Tipa 55e trajekt iz Bara do Barija pa onda 70e autobus do Padove (10h) ili ako ti se putuje opalis do Zadra pa iz zadra uzmes trajekt do venecije ali to ti je isto skupo.
Last edited by Gandalf_White; 26-03-14 at 20:02.
One Ring to Rule them all...
Ne, ne, ne putuje mi se, samo mi se stize u Padovu da budem malo sa ljepsom polovinom.![]()
Vidjeh da ima blu-express i nalazim povratnu za 70 do, ja mislim, Verone, sto mi odgovara. Sto me interesuje iz tvog iskustva sa njima je da li im puno skacu cijene kako se datum polaska priblizava i znas li koliko naplacuju prtljag / dozvoljenu kilazu i to? Moram da upisem sve podatke do kraja da bi mi izbacio kompletnu cijenu sto mi se i ne svidja.
Edit: Nadjoh za prtljag, 20e za 1 torbu do 20kg ako citam kako treba, isto kao na flyairone, ali je karta malo jeftinija.![]()
Last edited by LostInHollywood; 26-03-14 at 20:56.
Ja u zivotu prtljag nisam naplatio
A oni su low cost, ne bi trebalo da previse skoce, ali ako mislis sad rezervisi jer je to dzab dzabe. A ne znam zasto placas prtljag? Do 10kg i odredjenih dimenzija nema problema, a to ti je dovoljno za 2-3 nedelje zivota
Inace do Venecije lete.
One Ring to Rule them all...
Ma natrpam uvijek 15kg stvari za svaku priliku, da budem fin dragoj + lap top i knjige jer i sam studiram pa je potreba, tako da mi uvijek zatreba i kofer koji prijavljujem, pored rucnog.![]()
A slazem se, definitivno je dzab dzabe, ali tek sam se vratio prije neki dan iz prosle posjete, pa mi treba malo vremena da se finanijski restabilizujem.![]()
Na sajtu turkisha vidim da ima promo cijena karata do istanbula, ali koji god datum izaberem u aprilu on izbacuje standardnu cijenu karte.
http://www.turkishairlines.com/en-me...l/TGDE0472AIST
Vjerovatno je sve rasprodato?
Izaberem kraj aprila, dzaba. A povratak mora biti u max 7 dana.
Mislio sam direktno, da se ne cimam. Praticu opet, mozda se pojave te promo cijene opet![]()
Pođi do njihovog predstavništva u "Gintaš". Dadni im broj pa ti neka jave kad opet bude promo akcija.
Inače, ne bi me iznenadilo da agencije ovo razgrabe a onda reklamiraju iste te promo pakete za 20-30e veću cijenu.
Evo jedne jeftine avio kompanije, idu iz Tirane.
www.blu-express.com
Turkish pocinje da leti svakodnevno za Istambul.
Izbjegavajte Blue express, internet je pun negativnih komentara o njima, i meni se deslio da mi otkazu let a korisnicki servis nemaju ( imaju ali se niko ne javlja i ne odgovara na mejlove ) . Refund sam dobio poslije 3 mjeseca
Kreč, kolica i mešalica.
Krenuo Ryanair na liniji Podgorica - London.
http://www.vijesti.me/vijesti/od-dan...-clanak-191952
Globetrotting
Ugrabih Brisel Pg za 25e + 25e za kofer. Dos'o je i taj dan da se low cost-om leti za Pg.
Kakav ti je plan puta od Brisela?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks