Leicester - Yeovil HT: 0-1
Da se proba 1, mozda spremaju neki prelaz englezi su to
Kvota 2-3
sto mi bi da odigram duplu sansu na mainz....
na drugi bradford betoniran 0:0,sou!
edit: sad vidjeh da je i burton betoniran 0:0, ljepota....
Leicester - Yeovil HT: 0-1
Da se proba 1, mozda spremaju neki prelaz englezi su to
Kvota 2-3
Ja ne vjerujem u ovaj Dortmund kuci ove godine..Ne mogu dobit pa da ce se 'ebat..Sto je ovo..Arsenal isto gubi..Maxee
Jel realno da ovakve poklone daju... Sad ce Federer lagano do kraja seta...
Ono kad pogodis city i everton duple pobjede, a izbaci te arsenal 2+1p. Nego eto, zakucilo se nesto.
Kolar.. ispratih te ja sa City-em i Arsenalom.... ali jel realno da Arsenal ovo radi... da je to tako suplja ekipa... sramno!
Ispromasivase se posteno u prvo pol... al ajde.
Tako je bre. Za nocas dosta!
Kvote su odlične, samo ima više intervala, pa ako igraš sa duplanjem, ulažeš više novca i naravno više rizikuješ.
Na početku intervala, koef je od 3.75 - 4,5, (izuzev Barca, Real, holanđani) tako da čak ne moraš da duplaš, može i uvećavanjem uloga za 50%.
U svakom slučaju, odlična je igra, na 10 ili 15 minuta, nebitno, samo se treba znati kontrolisati.
Mudro je ovo što se držiš jedne utakmice, ja sam pratio i po 3 utakmice paralelno, a za to treba i živaca, a još više para.
Ko odluči da igra ovu igru neka se naoruža strpljenjem, jer konstantno pičiš gore-dolje, a treba se znati i zaustaviti.
Last edited by liquid; 26-03-14 at 12:11.
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
Strasni ste matematicari, vama je kvota na 15 minuta 2.5 do 2.7 a na bet je na interval 10 minuta kvota 4.5 do 5...
Nije to lose samo mi nije jasno sa koliko para pocinjete da igrate tu progresiju sto igrate?
Jer ako pocnete sa 2e mozete doc u situaciju da izgubite 50 ako utakmica zavrsi 0:0.
Sinoc je na mančester junajted - mančester siti bila kvota 5 da pada gol u prvih 10 min. I ja razmisljam ocu li uplatit i odustanem jer nisam imao na racun dovoljno da pratim ako bude dugo 0:0. I odma 0:1 :/
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Ne vidim ništa pogrešno u ovoj matematici.
Počinješ sa onoliko sa koliko ti ima smisla da igraš i sa kolikim si profitom zadovoljan. Ko je zadovoljan sa profitom 20-30% od fonda sa kojim raspolaže taj ima neke izglede, a ko hoće da ga udvostruči ili utrostruči može lako da se oklizne.Trebalo bi da imaš da ispratiš makar 3 utakmice i nadaš se da neće sve završiti 0:0.
Problem je što ova igra izgleda prelako i misliš da ne možeš izgubiti, što je zabluda, ipak je ovo kocka.
Evo ti primjer Barselone prije par kola. Gubila je od Valjadolida od 17. minuta i na kraju nije pao još jedan gol, tako da ništa nije sigurno.
Ako počneš sa 2eura, možeš izgubiti i više od 50
Za ovu igru je potrebno strpljenje i da znaš kad da staneš, što nije lako.
Zato pamet u vugla :02.47-tranquillity:
p.s. Bravo gigsy![]()
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
ja sam vam rekao da ste strasni matematicari jer napadate bet365 a kvota je duplo veca a interval manji za 50%...
Pa zato i kazem da ako pocnes sa 2 na kraj mozes da izgubis 50e, sa koliko pocinjete onda vas pitam?
Citava CG liga 0-2
kvota 13 u Sbbet.
I don't get lucky. I make my own luck.
Sve si objasnio. S tim sto ja obicno pratim samo jedan mec a ako ne dodje nastavljam drugi. Meni je bolje da igram da bude pogodak na 15 minuta jer za interval od 10 treba mnogo cise da se ulaze. Neka mi ostane dnevno 20 eura meni dosta za mjesec. Ko hoce vise neka igra.
P.S. Berdih sinoc dodje iako ga ne igrah a mogle su se uzeti lijepe parice na igru da ce uzeti bar jedan brejk na kvotu 7...
Uzdravlje i pamet u glavu.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sve si objasnio. S tim sto ja obicno pratim samo jedan mec a ako ne dodje nastavljam drugi. Meni je bolje da igram da bude pogodak na 15 minuta jer za interval od 10 treba mnogo cese da se ulaze. Neka mi ostane dnevno 20 eura meni dosta za mjesec. Ko hoce vise neka igra.
P.S. Berdih sinoc dodje iako ga ne igrah a mogle su se uzeti lijepe parice na igru da ce uzeti bar jedan brejk na kvotu 7...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Za veceras kod italijana livorno moze da pobjedi atalantu kvota oko 4.5
Hm, nisam ukalkulisao pokrivanje nego ovako...
Kvota 5 je da će u narednih 10 minuta biti gol, ili da neće biti gola? Svejedno.
Prvi ulog: 1.25; potencijalni dobitak: 1.25*5-1.25=5e
Ako ne dođe, drugi ulog: 1.57; potencijalni dobitak 1.57*5-1.57-1.25=5.03e
Ako ne dođe, treći ulog: 1.96; potencijalni dobitak 1.96*5-1.96-1.57-1.25=5.02e
itd.
Ulozi 1.25, 1.57, 1.96, i naredni rastu za 25%. A kad god se pogodi, dobija se 5e.
Sigurnija varijanta na duže staze jer ulozi ne skaču x2, ali manji dobitak.
Zaboravio sam da dodam da rast uloga od 25% nema veze sa potencijalnim dobitkom.
Ona zavisi od kvote. A dobitak se odradi u startu, prilikom prvog uloga, i samo se prati niz uloga dalje.
Npr za dobitak od 10e i za max 9 uloga (9 puta 10-ominutni intervali = cijela utakmica) potrebna je 'banka' od 50e.
mladost - lovcen 1
sevilja - real 4-6
augzburg - leverkuzen 2
dosta
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks