ja napisah nedje da zadnjih dana sve cesce gledam ljude kako prolaze kroz crveno...i prvo sam mislio da je to nesto slucajno...ali od tada pa evo do danas ne mgu nabrojati slucajeva koliko sam vidio dje ljudi prolaze na crveno... desava se preteknu citavu kolonu na semaforu i onda na crveno skrenu desno npr... i za cudo nikad nisam vidio da je policija nekoga vidjela![]()
I ja sam to jutro kasnio na posao pa se nisam pravio pametniji od svih koji su regularno cekali u koloni. Vidis li koji je problem pravio vozilima iz suprotnog pravca? Ovo zasluzuje oduzimanje vozacke i ogromnu novcanu kaznu.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ma daj, vidi kako je pokazao zavidno umijeće vožnje, vidi kako se provukao u milimetar između auta, pa procijenio pravi momenat kad može još malo u lijevu traku, pa ubrzao nekoliko metara, što je vrlo uviđavno od njega, da bi što prije prošao kolonu i tako što manje smetao ostalim autima.
Ne vidi se šta je dalje bilo, ali moguće da je, kad je došao na čelo kolone, pogledao lijevo i desno pa prošao kroz crveno, i tako nije smetao nikome od vas koji ste čekali u koloni, ne znam što se buniš! Ovo je primjer dobrog vozača, sa izvanrednim refleksima i pravilnom procjenom i predviđanjem situacije u saobraćaju! Ovo bi trebalo da prikazuju u autoškolama, i da uče ljude da ovako voze - kad bi svi tako vozili ne bi bilo gužvi i ne bi se čekalo u kolonama, zar to nije očigledno? Vi ste stajali u koloni i zato je bila gužva, a čovjek je prošao, bez gužve, bez udesa, bez stajanja u koloni, lagano, bez ikakvog incidenta, e to je vozač, na njega treba svi da se ugledamo!
Mora da je bio ponosan na sebe kad je prošao tu kolonu, i jedva čekao da naiđe na kolonu na sljedećoj raskrisnici, da opet pokaže svoje umijeće i bude zvijezda YouTubea!![]()
Evo sto mi se danas desilo. 2 sata sam bukvalno morao da cekam. kad se zena pojavila pobrojao sam joj svu familiju unazad 3 koljena.
Degenerik klasicni za istoimeni topik.
![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Zašto joj nisi izdušio sve 4 gume, skinuo tablice i bačio u kontejner zajedno sa brisačima i rotkapama?
zovnes pauka i odes u obliznji kafic da pijes kafu kao covjek
zvao sam pauka i nisu htjeli da intervenisu na ne javni parking.
kao zaduzeni su samo za saobracajnice kroz grad.
nisam se sjetio u trenutku sta da joj radim ali hvala na idejama , sledeci je naebao![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Kako me ovakve osobe dovode do ludila! I stvarno što da uradiš tim osobama?
Ovako se meni redovno parkiraju pred kapiju da ne mogu ni da se provučem.
Uvijek kada sam primorana da se parkiram a pritom zagradim nekog, ili sam zauzela nečije mjesto, ostavim cedulju na vidno mjesto s brojem telefona i gdje sam da mogu da me nadju. Ali onda ako se duže zadržavam svako malo provirim da vidim situaciju, da bi se eventualno preparkirala.
Сент фром мај ајФон!
Ne bih se iznenadio da mu se izderala.![]()
al najjace je sto zene ovo rade u masu vecem broju nego muskarci . jedan dan se desila slicna situacija i mene, cekao sam uru vremena na parking. a padalo mi je napamet da izdusim sve cetri gume no mi je zao bilo jer znam da cura vozi taj auto ali sledeci put joj ne gine
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ovaj misli da je ostavio prostora da ne smeta, ali zadnja dva auta sa lijeve strane, bijeli Megan i auto boje trule visnje pored njega, zaboravih koje je bilo, nema sanse da mogu da izadju. Megan bi mogao da podje naprijed pa da malo manevrise i izadje u rikverc, a trula visnja ne moze ni to, ovaj se parkirao tacno ispred njega, i ne moze da smota ni lijevo ni desno. Zuti Ka sa desne strane bi takodje imao problema da izadje, morao bi i on da revidira nekoliko puta.
A ovaj nije zagradio nikoga, ali cijela traka za parking je prazna, i njega mrzi da izravna auto, isto kao i onaj Audi sto se vidi u pozadini, lakse je zauzeti jos pola trake bulevara.
![]()
Ono je passat, dok ne dodje fabija da ispravlja..![]()
Slazem se.
Da, Passat IV.
Mora strucno i precizno.![]()
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks