Poslije Merlin Monro i end sadenli aj felt nating, stigla nova kaver slika.
Sve su to žene sa mudima, a ovamo pate za nekim majmunom 5 godina, kojem je vrhunac života uhvaćena kvota 40.
![]()
Kipim kad neko kaze a umjesto molim.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Poslije Merlin Monro i end sadenli aj felt nating, stigla nova kaver slika.
Sve su to žene sa mudima, a ovamo pate za nekim majmunom 5 godina, kojem je vrhunac života uhvaćena kvota 40.
![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
lutka!
Indijske serije, grrrr u ponedeljak se uhvati za kvaku u subotu udje u sobu!!!! Pi
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
današnji stampedo penzionera po marketima.. kukala nam majka da im penzija zakasni samo par dana
jutros su redovi ispred banke bili kao u doba inflacije na hleb
Penzioneri, danas bile penzije
Sent from my Lenovo S650 using Tapatalk
jesam![]()
Dobih 6 infraction poena za uvrede i prijetnje, a nikog nisam uvrijedila niti sam ikom prijetila.
Gusle su nas nacionalni instrument, mozda su se neki guslari uvrijediliJa nisam guslar ali auto mi uz brdo svira SDI...
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Last edited by vidovicb; 20-03-14 at 17:11.
Albatros je objasnio. Kako se na tapatalk daje +1 reputation? Bravo "sokole"!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim da ta opcija ne radi na tapatalk.
Na tržištu mi nestašica ovog opijata.. Ludim.![]()
Kak'a je situacija u vašim gradovima?
The more things change, the more they stay the same.
Nervira me kad je pribor za jelo tup, viljuska kojom ne mogu nista da nabodem, noz kojim ne mogu nista da izrezem.
Komsinica koja odvrne tv, pogotovo grandovske emisije koje se cuju jace nego moj televizor.
Jos komsinica koje snimaju kroz spijunku ili sa balkona kad sam dosla, kad sam posla i sta nosim u kesu.
Kad men neko pozuruje dok jedem i pijem kafu.
Reklo bi se da sam prilicno nervoza???
[QUOTE=goozica;3605894]parastosi. hrana i alkohol na pomen mrtvom čoeku. ljudi koji žderu i piju.
Apsolutno se slazem. Jos organizovanje zdranja po restoranima za dusu pokojnika??? pih ... i dolazenje u kucu da se jadikuje. zato postoji kapela. sta ima da dolazis posebno u kucu i otvaras svjeze rane.
E da, i fotografisanje i snimanje sahrana. Ko jos zeli da se podsjeca najgoreg dana u zivotu s vremena na vrijeme?
Pogledaj na prvu stranu ima li što zanimljivo
Are you suggesting coconuts migrate?
Ove nase ulice, ispucali asfalt. Kad krenem u grad u stiklicama, samo cekam da mi ostanu negdje zaglavljene. Ili da se spotaknem i padnem. Grr..
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
''Primer popravlja mnogo bolje od prekora.''
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/45...ATO?ref=fbblic
Djubre smrdljivo, sve joj najgore želim..
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks