ne volim ulaziti u neke glupe i nepotrebne rasprave ali porediti Dubrovnik sa bilo cim u turizmu je i vise nego glupo. pa po tome su svi ostali gradovi naspram Dubrovnika u HR nesposobni itd.
to je kao da uporedjujes Val Thorens skijaliste ili neko skijaliste u HR. ne mozemo o nekim stvarima tek tako pricati i uporedjivati nesto sto realno nije za uporediti.
i da ne ostanem duzan na post prije sto si mi odgovorio, ne ide to tako da se moras opredijeliti i ukinuti neke stvari ili sto bi ti rekao dati ih u dobrotvorne svrhe.
mi od Srpskih, Bosanskih i nase govorno podrijecje imamo ne tako mali broj turista, nedje oko polovina i zna se sto uveseljava nas narod kakva vrsta muzike, turizma i sl.
koliko primjetih a znas i sam da je svake godine sve vise i vise turista iz HR posebno iz Du zbog Budve i njenog provoda. ja licno u BD odem 1 do 2 puta u godinu dana iako mi je na 25 minuta od kuce, prosto ne volim tu muziku niti taj kiceraj ali sa obzirom na broj turisra u BD i da je svake godine sve vise ima kome se svidja.
meni je drago sto CG ima da ponudi sve, od Budve do Kotora , evo po malo i Tivat se tu ukljucuje sa nekom drugom vrstom turizma. da ne zaboravim Ulcinj i sve ostale gradove, pa ko sta voli moze da bira, hoce li da bude "fensi" u BD, ili ce da kulira u stari grad kroz Kotor ili da uziva na plazi Ade znaci za sve ima.
a kad smo vec kod humanitarnih akcija, kad vozis u CG klijente i svidi mu se muzika u kola koja se tebi ne svidja, i trazi da je pojacas malo. jel to uradis ili ga poceras iz kola i onda upltis to u humaniarne svrhe?
a koliko je lose u CG i ti sam osjetis posto koliko mi se cini lijepe pare uzimas dolazeci ovamo. ne vjerujem da ti je dnevnica ispod 50 e a uradi se po par tura dnevno zar ne

Bookmarks