No. Selections Event Event Date E/W Terms Odds Result 1 Over 0.5 Valencia v Villarreal
(First Half Goals)23/03/2014 None 2.50 Won 2 No 5th goal Tenerife v Ponferradina
(Next Goal)23/03/2014 None 1.50 Lost 3 Fiorentina Napoli v Fiorentina
(Fulltime Result)23/03/2014 None 2.87 Won
lijepo odigram 15 minuta do kraja da nece da padne gol i u 91 minut pada gol, da je prij ene bi mi zao bilo. i onda udjem 5 minuta do kraja da igram na Fiorentinu da ce da pobjedi, kvota oko 8 cini mi se i dok sam se ja smislio daju gol.
prosto mi ne ide kladionica zadnjih dana
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
A danas je bio dan za unistenje. Padam na uzivo olimpijakos 6+ a bilo 5 u 55min. Padam na kopenhagen padam na leverkuzen. Pih. Gigsijeva taktika na fudbalu mi je donijela 25e vrlo brzo i to pocetak sa 1.5 ali tenis me rasturio jer ja igram tsongu mrtvog tu izgubih 80e
sent from cp
istom logikom ga odihrah,pazi,ne da nije uspio da dobije nego su ga rasturili a posebno na svoj teren,i to sam singl zveknuo vece pare,blam me je da kazem koliko)promasi ona budaletina od derdioka u 90i pobjedu iz istog napada kontra i gol...pametnome dosta,za ovu sezonu je zavrsio za mene...
Dodje real gg1p gg2p na 9.3
Kako sam sad ispizdio aooooo! Igrao sam na Meridian košarku Wašington - Denver i igru "ukupno koševa".
Kliknem ja potvrdi i OK. Međutim, znate da sada Meridian automatski ažurira promjene kvota direktno na tiket i više ne šalje ono upozorenje "Neka kvota je promijenjena" i to je OK.
Međutim meni se desilo to da je njihov sistem sam automatski BEZ MOJE DOZVOLE i UPOZORENJA promijenio ukupan broj koševa! Pao sam a da to nije uradio njihov glupi sistem dobio bih.
Igrao sam sa 20e i sad jbg. Sjebao me njihov glupi sistem. Poslao sam im poruku i pitao imam li pravo da tražim povraćaj novca ?
P.S. Ne vjerujem da mi se ovo dešava, kakav sam maler jbt. Ovo se još nikom nije desilo...
Love, peace and respect.
Desilo se meni.
U momentu kad kliknes izbaci ti gresku i promijeni kvotu. Bilo je za kosarku, vise poena. Povecali granicu. I za fudbal jednom isto.
Fenerbahce nocas iz 1-2
Rio,Premier i Lutrija već blokirali ili smanjili kvotu,probajte u neku drugu a sta ce biti vidjecemo,ja sam stigao jutros sa 5€ odigrati .
Meni nikakvu grešku nije izbacilo. Vazda je bilo ono kad se nešto promijeni da izbaci prozorčić novi i kaže: "Neke igre nijesu aktivne" ili tako nešto. U redu da su mi promijenili kvotu i da su je stavili čak i na 1.0 ja sam to htio da odigram i kraj. Ali ovo da mi oni sami mijenjaju igru nema niđe...
Meni se to ništa nije desilo, samo mi je automatski promijenilo broj koševa a ne kvotu. Da su mi makar prekrižali, ili blokirali ili da je prozor iskočio kao što i treba ne bih igrao. Ovako mi je otišlo 20e.
Kontaktirao sam ih, kažu da ih baš briga čim sam potvrdio tiket znači da sam prihvatio to što se promijenilo. Međutim, nijesu u pravu. Ovdje je prekršeno pravilo koje se odnosi na obaviještenost.
Dakle nijesu me obavijestili o promjeni. Sve sam im to rekao ali baš ih briga, neće ni da odgovore.
Pamet u glavu sljedeći put i to je to.
Love, peace and respect.
Ne placi za 20e, ja ima na meridijan jedno 100 dobitnih tiketa koje nikad nece ispatitako igras fudbal uzivo i pane ti go nakon 1minut samo ti vrate ulog. izbjegavaj meridijan ciganski
Šta da se radi sad(prebolio sam ih), a inače ne igram redovno nego kad mi bude merak. Mog druga su jednom tako izmaltetirali da je to strašno. Prvo su mu tražili ličnu kartu da skenira, po onda vozačku, pa onda pasoš. Pa onda nijesu htjeli da ga isplate nekoliko puta. Pa iz kladionice zvali centralu, haos mu napravili koliko su ga vrćeli.
Love, peace and respect.
E'o tiket od prije po' ure
1153416227523 Keš Račun
------------------------------------------
[1/1]
9006 *** Brentford U21-Cardiff U21
Daje Prvi Gol G 1 3,35
Uplata: 20,00
Isplata: 20,00
Br. kombinacija: 1
24-03 15:52:32 Zatvori
Kako ti je to isplata 20,00 a uplaćuješ 20,00 a kvota je 3,35 ? WTF![]()
Love, peace and respect.
majstori govorim vam kako vracu samo ulog ako pane gol posle 1minut. Znaci uplatipo pao gol nakon 20sek odje konkretno, i oni su samo vratili ulog.Kontate![]()
Kapiram sad, prastaj, ali za ovo se treba zalit ako je stvarno tako... Jasno pise kvota i kad si uplatio...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Bez potpisa.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks