Znam, nego imam ugovor sa cablingom za tv i internet. Za tv mogu da raskinem jer su izbacili neke programe (sport klub, cinemania, ultra), pa imam pravo, a za internet ne mogu![]()
Moze..
Mada realno, i da uzmes neki od ovih promo kombo paketa ne bi zazalio cisto zbog odnosa cijena/kvalitet.
Znam, nego imam ugovor sa cablingom za tv i internet. Za tv mogu da raskinem jer su izbacili neke programe (sport klub, cinemania, ultra), pa imam pravo, a za internet ne mogu![]()
ja od komsije uzimam wirelles, a imam samo kablovsku i extra mi![]()
Ako pitas da li istovremeno koriscenje kablovske i neta utice na brzinu neta, mogu ti reci da ne utice ni najmanje. Ja imam net i prikacena 3 tv-a na kablovsku i nikad mi se dosad nije desio problem sa brzinom i stabilnoscu konekcije sam od sebe.
interesuje me samo net.sačekaću da mi istekne ugovor sa t-com pa poslije vidjeti kako i što
Ja sam pitao o tome, ne može samo net da se uzme, moraš i kablovsku uz njega
koristi li ko m-kabl internet za cs,kako mu radi cs,posebno sky italija i koji paket placa,koliko eura?
Od danas sam i ja korisnik m kabl-a ( samo kablovska). Uzeo sam 2 risivera jer procitah da ima cesto problema sa modulom.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
bolje sto si uzeo resiver, samo da hoce da srede sat na resiveru, ide 10 minuta brze i da srede teletext
Napisi utiske u odnosu na cabling, ocu i ja da ih micem, kakva je slika u odnosu na njih?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk 2
Ajde laciale iz prve ruke nam daj informacije dal da se prebačamo na m-kabl ili Total TV?
Doduše, meni se ni malo ne dopada cijena za 80 kanala kod m-kabla za 13 i nešto eura. Previše je to.
sto se slike tice, odlicna je barem meni na lcd-u, nemam nikakvih zamjerki iskreno.
ZA mkabl:
1 euro je TV,a odrzavanje (pretplata na Mkabl,tako nesto) oko 10.Tako da moze da se ne placa taj 1 i da se gleda snijeg,ali 10 jura se morat pLJunut. (+ >=13 Internet.)
Last edited by napalm; 22-03-14 at 17:27.
Kada ce u Nk M-kabl ili smo mi druga drzava, ja ne znam sto je ovo da se mora tcom uzimat cekajuci totalnet i m cabl
Послато са GT-I9070
paralelopipak digital machine
Nikola 068 588 147
Marko 068 400 525
I ja sam postao M-kablov korisnik od srijede. Doduse, koristio sam ih i do sad za TV, ali na divlje sam se bio prikopcao na analognu, radi par cg kanala (zbog informativnog programa) , jer inace koristim satelitsku TV (CS).
Prvenstveno sam ih uveo zbog Interneta, ali kako je razlika bila sa ili bez DTV, kao sto neko rece, svega 1 ili 2 eura, uzeo sam i DTV. I, nisam se pokajao.
Priželjkivao sam cam modul da cu dobiti, medjutim srecom ih nemaju vise i donijeli su mi teciever za koji sam shvatio da je ipak mnogo kvalitetnije rjesenje (Komsija ima CAM modul). Reciever, iako izgleda neugledno, uopste nije loša zvjerčica. CAM moduk npr koristi EPG/OSD od televizora, dok reciever ima svoju pricu, takodje je moguć timeshift, snimanje, zakazivanje snimanja itd, jednostavno puno vise mogucnosti od modula.
Takodje, posto je neko pitao za CS, radi onako kako treba, nema nikakvih problema glede odziva i sl..
Kvalitet slike: Kako sam nekad koristio i Total, i satelitsku (i jos uvijek je koristim), i analogni m-kabl, a imao i prilike da gledam i Extra TV, a i BBM (doduse davno BBM - nisam imao priliku ove HD receivere da gledam), mogu reći da je kvalitet slike u DTV-u svjetlosnim godinama ispred analogne TV kod tog istog m-kabla. U odnosu na npr. Dreambox (ono sto se moze porediti, dakle isti kanali, npr History Channel HD i SD, ne zaostaje ni mrvu, čak mi se čini da je HD za zeru bolji u smislu zasićenja tamnih tonova, posebno crne boje, mada je to nesto sto se moze peglati u settinzima, a ja bas nisam benchmarkovao, nego onako vam pricam out of the box kako je. U odnosu na Extra TV, prednoat je definitivno jer nema pixelizacije koja se kod Telekoma precesto javlja, makar nije bilo ovih 4-5 dana, a na Extra TV koji nemam je vazda uocim kod bilo koga da odem. Total? Ne znam, tu su nedje, ali bih opet prednoat dao m-kablu zbog vise nekih faktora, prvenstveno zbog receivera.
Last edited by Jocker; 22-03-14 at 21:21.
Uzeo sam Internet brzine 16Mbps. Sky Italia radi problematicno i inace u posljednje vrijeme, tako da ne moze bason bit mjerilo. Doduse, nisam primijetio da se ista drugacije ponasa nego do sad
Mozes na koliko oces tv...ja sam razvukao...tj oni na 6 tv...
Послато са куцаће машине
Tako je, može se koristiti na koliko god TV uređaja, ali samo je na primarnom DTV,ostali primaju analogni signal.
U svakom slučaju, mnogo je elegantnije rješenje nego kod ostalih pružaoca usluga gdje vam je neophodno imati dodatni reciever ukoliko zelite da na drugom uredjaju gledate prigrame nezavisno od prvog, a negdje vam traze i dodtanu preplatu
i na ostalim televizorima imas digitalni signal ali samo osnovni paket ali ne i prosireni.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks