Page 46 of 425 FirstFirst ... 364243444546474849505696146 ... LastLast
Results 1,126 to 1,150 of 10619

Thread: Telemach CG (TV)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Moze..

Mada realno, i da uzmes neki od ovih promo kombo paketa ne bi zazalio cisto zbog odnosa cijena/kvalitet.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Znam, nego imam ugovor sa cablingom za tv i internet. Za tv mogu da raskinem jer su izbacili neke programe (sport klub, cinemania, ultra), pa imam pravo, a za internet ne mogu

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    571
    Thanked in
    411 Posts

ja od komsije uzimam wirelles, a imam samo kablovsku i extra mi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by cardozo View Post
    koristi li ko od vas CS preko M-kabl interneta ?ima li kakvih problema seckanja itd ?za par mjeseci mi ističe dvogodišnji ugovor sa t-com pa eto čisto da pitam ?
    Ja koristim CS i nekad, rijetko, zakoči. Prijavim davatelju usluge, kaže do tvog interneta je. Sad, naravno da će on kao i većina njih reći da nije do njega.

Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    86 Posts

Quote Originally Posted by radja View Post
    Ja koristim CS i nekad, rijetko, zakoči. Prijavim davatelju usluge, kaže do tvog interneta je. Sad, naravno da će on kao i većina njih reći da nije do njega.

Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
    a reci mi koji paket koristiš ? koristiš li kod njih samo net ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ako pitas da li istovremeno koriscenje kablovske i neta utice na brzinu neta, mogu ti reci da ne utice ni najmanje. Ja imam net i prikacena 3 tv-a na kablovsku i nikad mi se dosad nije desio problem sa brzinom i stabilnoscu konekcije sam od sebe.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    86 Posts

interesuje me samo net.sačekaću da mi istekne ugovor sa t-com pa poslije vidjeti kako i što

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Ja sam pitao o tome, ne može samo net da se uzme, moraš i kablovsku uz njega

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    86 Posts

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Ja sam pitao o tome, ne može samo net da se uzme, moraš i kablovsku uz njega
    ok.hvala puno svima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

koristi li ko m-kabl internet za cs,kako mu radi cs,posebno sky italija i koji paket placa,koliko eura?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by tonipf View Post
    koristi li ko m-kabl internet za cs,kako mu radi cs,posebno sky italija i koji paket placa,koliko eura?
    Ping ka ping..

Lakse bi ti bilo da pitas da ti daju screenshot pinga ili slicno

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Od danas sam i ja korisnik m kabl-a ( samo kablovska). Uzeo sam 2 risivera jer procitah da ima cesto problema sa modulom.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    571
    Thanked in
    411 Posts

bolje sto si uzeo resiver, samo da hoce da srede sat na resiveru, ide 10 minuta brze i da srede teletext

Thanks Thanks Given 
    175
    Thanks Thanks Received 
    147
    Thanked in
    76 Posts

Napisi utiske u odnosu na cabling, ocu i ja da ih micem, kakva je slika u odnosu na njih?

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ajde laciale iz prve ruke nam daj informacije dal da se prebačamo na m-kabl ili Total TV?

Doduše, meni se ni malo ne dopada cijena za 80 kanala kod m-kabla za 13 i nešto eura. Previše je to.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    571
    Thanked in
    411 Posts

sto se slike tice, odlicna je barem meni na lcd-u, nemam nikakvih zamjerki iskreno.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    69
    Thanked in
    58 Posts

ZA mkabl:
    1 euro je TV,a odrzavanje (pretplata na Mkabl,tako nesto) oko 10.Tako da moze da se ne placa taj 1 i da se gleda snijeg,ali 10 jura se morat pLJunut. (+ >=13 Internet.)
    Last edited by napalm; 22-03-14 at 17:27.

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    8 Posts

Kada ce u Nk M-kabl ili smo mi druga drzava, ja ne znam sto je ovo da se mora tcom uzimat cekajuci totalnet i m cabl

Послато са GT-I9070
    paralelopipak digital machine

Nikola 068 588 147
    Marko 068 400 525

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

I ja sam postao M-kablov korisnik od srijede. Doduse, koristio sam ih i do sad za TV, ali na divlje sam se bio prikopcao na analognu, radi par cg kanala (zbog informativnog programa) , jer inace koristim satelitsku TV (CS).

Prvenstveno sam ih uveo zbog Interneta, ali kako je razlika bila sa ili bez DTV, kao sto neko rece, svega 1 ili 2 eura, uzeo sam i DTV. I, nisam se pokajao.

Priželjkivao sam cam modul da cu dobiti, medjutim srecom ih nemaju vise i donijeli su mi teciever za koji sam shvatio da je ipak mnogo kvalitetnije rjesenje (Komsija ima CAM modul). Reciever, iako izgleda neugledno, uopste nije loša zvjerčica. CAM moduk npr koristi EPG/OSD od televizora, dok reciever ima svoju pricu, takodje je moguć timeshift, snimanje, zakazivanje snimanja itd, jednostavno puno vise mogucnosti od modula.

Takodje, posto je neko pitao za CS, radi onako kako treba, nema nikakvih problema glede odziva i sl..

Kvalitet slike: Kako sam nekad koristio i Total, i satelitsku (i jos uvijek je koristim), i analogni m-kabl, a imao i prilike da gledam i Extra TV, a i BBM (doduse davno BBM - nisam imao priliku ove HD receivere da gledam), mogu reći da je kvalitet slike u DTV-u svjetlosnim godinama ispred analogne TV kod tog istog m-kabla. U odnosu na npr. Dreambox (ono sto se moze porediti, dakle isti kanali, npr History Channel HD i SD, ne zaostaje ni mrvu, čak mi se čini da je HD za zeru bolji u smislu zasićenja tamnih tonova, posebno crne boje, mada je to nesto sto se moze peglati u settinzima, a ja bas nisam benchmarkovao, nego onako vam pricam out of the box kako je. U odnosu na Extra TV, prednoat je definitivno jer nema pixelizacije koja se kod Telekoma precesto javlja, makar nije bilo ovih 4-5 dana, a na Extra TV koji nemam je vazda uocim kod bilo koga da odem. Total? Ne znam, tu su nedje, ali bih opet prednoat dao m-kablu zbog vise nekih faktora, prvenstveno zbog receivera.
    Last edited by Jocker; 22-03-14 at 21:21.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Jocker View Post
    I ja sam postao M-kablov korisnik od srijede. Doduse, koristio sam ih i do sad za TV, ali na divlje sam se bio prikopcao na analognu, radi par cg kanala (zbog informativnog programa) , jer inace koristim satelitsku TV (CS).

Prvenstveno sam ih uveo zbog Interneta, ali kako je razlika bila sa ili bez DTV, kao sto neko rece, svega 1 ili 2 eura, uzeo sam i DTV. I, nisam se pokajao.

Priželjkivao sam cam modul da cu dobiti, medjutim srecom ih nemaju vise i donijeli su mi teciever za koji sam shvatio da je ipak mnogo kvalitetnije rjesenje (Komsija ima CAM modul). Reciever, iako izgleda neugledno, uopste nije loša zvjerčica. CAM moduk npr koristi EPG/OSD od televizora, dok reciever ima svoju pricu, takodje je moguć timeshift, snimanje, zakazivanje snimanja itd, jednostavno puno vise mogucnosti od modula.

Takodje, posto je neko pitao za CS, radi onako kako treba, nema nikakvih problema glede odziva i sl..

Kvalitet slike: Kako sam nekad koristio i Total, i satelitsku (i jos uvijek je koristim), i analogni m-kabl, a imao i prilike da gledam i Extra TV, a i BBM (doduse davno BBM - nisam imao priliku ove HD receivere da gledam), mogu reći da je kvalitet slike u DTV-u svjetlosnim godinama ispred analogne TV kod tog istog m-kabla. U odnosu na npr. Dreambox (ono sto se moze porediti, dakle isti kanali, npr History Channel HD i SD, ne zaostaje ni mrvu, čak mi se čini da je HD za zeru bolji u smislu zasićenja tamnih tonova, posebno crne boje, mada je to nesto sto se moze peglati u settinzima, a ja bas nisam benchmarkovao, nego onako vam pricam out of the box kako je. U odnosu na Extra TV, prednoat je definitivno jer nema pixelizacije koja se kod Telekoma precesto javlja, makar nije bilo ovih 4-5 dana, a na Extra TV koji nemam je vazda uocim kod bilo koga da odem. Total? Ne znam, tu su nedje, ali bih opet prednoat dao m-kablu zbog vise nekih faktora, prvenstveno zbog receivera.
    koji internet paket koristis i kako ti radi sky italija,ima li kocenja slike?Pitam jer sam i ja zainteresovan da uzmem njihov internet,sad koristim t-com flat 2 paket,19e je+fiksna linija 6e,mnogo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Uzeo sam Internet brzine 16Mbps. Sky Italia radi problematicno i inace u posljednje vrijeme, tako da ne moze bason bit mjerilo. Doduse, nisam primijetio da se ista drugacije ponasa nego do sad

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Ajde laciale iz prve ruke nam daj informacije dal da se prebačamo na m-kabl ili Total TV?

Doduše, meni se ni malo ne dopada cijena za 80 kanala kod m-kabla za 13 i nešto eura. Previše je to.
    Zavisno trebaju li ti arene ili ne. Kod totala imas sk u hd-u ali je i ovamo slika jako dobra- bolja nego li na cabling.13 eura ali mozes na 2 ili 3 tv-a. Imas sve fox, sk, arene, ultre...
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    29
    Thanked in
    22 Posts

Mozes na koliko oces tv...ja sam razvukao...tj oni na 6 tv...

Послато са куцаће машине

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Tako je, može se koristiti na koliko god TV uređaja, ali samo je na primarnom DTV,ostali primaju analogni signal.

U svakom slučaju, mnogo je elegantnije rješenje nego kod ostalih pružaoca usluga gdje vam je neophodno imati dodatni reciever ukoliko zelite da na drugom uredjaju gledate prigrame nezavisno od prvog, a negdje vam traze i dodtanu preplatu

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    571
    Thanked in
    411 Posts

i na ostalim televizorima imas digitalni signal ali samo osnovni paket ali ne i prosireni.

Page 46 of 425 FirstFirst ... 364243444546474849505696146 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)