Svaka ti čast kad si izbjegao magiju ovih Sarumana ođe.
Mora da taj crni panter radi za tebe.
Beskonacni niz utakmica na tiketu je ludost i digao sam ruke od tog sistema igre. Npr poklon kladionice je bio da ce Dolgopolov uzeti bar jedan gem ovome Nieminenu a kvota na tu igru nije bilo ispod 3.2
Matematika je jasna... Danas sve sto sam rekao je doslo Mancester, Vavrinka, Salke... Serena je bila losa kvota za ovaj vid igre i to nijesam igrao... Uzdravlje. Evo vam ideja pa razmislite.
EDIT
O ovome vam pricam :-)
![]()
Last edited by gigsy; 22-03-14 at 20:30.
Manchester United
Liverpool
Bajern
Manchester City
Kvota bila 4 u lob (3.97 mislim)
Bas prelagano sve doslo
E za vazda im hvala! Zivjeli :-)
Edit![]()
Last edited by gigsy; 22-03-14 at 22:30.
juce psg 2-4, danas lokeren 2-4...
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Barselona 2 - 3.10
Messi daje 2 gola - 5.50
I don't get lucky. I make my own luck.
pa kaze juce,man utd,celzi,everton,njukastl,man citi,pa onda kaze bajern,dortmund,salke,mehenglazbah,pa onda kaze torino,roma,evo ove 3 lige ni jedna nije kiksala,ovo se rijetko dogadja,ko je igrao ziheraski,ubio ih je,jos i bilbao dodje a i psz u petak,znaci rapsodija...
Leverkusen 1 1.77
Parma 1 1.65
Lyon X2 1.41
Besiktas 1 1.70
kvota je 7
Napoli gg1p gg2p
Real gg1p gg2p
Cirih 1-2/2-1
Sa eurom za par hiljada.
real madrid DUPLA POBJEDA
ronaldo daje gol
bejl daje gol
Juče sve došlo ali zato danas oprezno.
Trebalo bi Leverkuzen da dobije, 8 utakmica zaredom nijesu dobili!
Love, peace and respect.
Real, Napoli i Totenhem 1+1p & 2+2p
Pa da pocnemo...
@gigsy kako me zakopa sinoc raonic,reko da probam ovu tvoju igru,poceh da ga pratim u drugi set 4,8 je bila kvota...i ne uzme nijedan brejkmakse,nisam ja za tu igru ,izdimio sam sinoc
Russia!
Ja igrah Raonica sinoc prvi set i tu mu uze brejk a na drugi set sam kiksao. Srecom prikocih jer vidjeh dje vodi mec. Najbolje je igrat na ove najace. Ovim udaracima tesko se moze uzet brejk.
Danas dodje Minhen kao sto rekoh. Nocas Barsu po istom principu :-)
Hvala Mareju :-)
Evo vam poklona :-)
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks