Moze li se uzet penzija u Svaku poslovnicu u ckb i dje u grad i do koliko radi...
A ja inace govorim dzakuzi ali sam mislio da je nepravilno a ostrokondja sam slusa dje govore i misljah da je nepravilno. Vidji vraga![]()
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Moze li se uzet penzija u Svaku poslovnicu u ckb i dje u grad i do koliko radi...
Oće li ko ikad reć djevojkama kad pišu ono EX pored prezimena na facebooku da to znači da su razvedene?
look right through me
Štamparska greška ili CG realnost?
![]()
Treba mi forma po kojoj bih "srocio" ponudu za ustupanje reklamnog prostora (na/u objektima, ne na web - u) velikim firmama, da to izgleda ozbiljno kad otvore mail. Nebih da izlazim kao sarlatan pred ozbilnjim firmama. Ako ima neko konkretan primjer, ili kvaliteta slican primjer... Svaka pomoc dobrodosla.
Pa nema ti tu forme. Moraš biti originalan, upravo iz razloga da ne budeš napadan i da ti mail odmah ne ide na delete.
Naslov obavezno nešto u stilu ''Ponuda za saradnju''... Da ne pomisle da je junk mail.![]()
Mislim da ce svakako vecini u junk zavrsiti kada salje jedan isti mail na vise adresa.
Ne znam koliko je pametno to odraditi preko maila bas iz ovog razloga sto vecina to i ne procita nego odmah delete.
Napravi im kao neku fakturu specijalno za tu firmu pa posle samo mijenjas nazive firmi. Da se osjete posebnim :-)
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Prije desetak dana je bilo u VIJESTI u oglase za zaposljavanje, podgoricka autoprevoznicka firma, ne mogu da joj se sjetim imena, trazili su konduktera, na relaciji Podgorica-Herceg Novi, dnevnica 5e. Da, nije greska, dnevnica pet eura. Zvao sam licno i pitao. I kako onda taj vlasnik firme da ocekuje da ga taj zaposleni ne potkrada.jer reci "gazda"-ne ide, samo psi imaju gazdu.
Zna li neko da mi kaze, pokaze ili objasni kako se popunjava djelovodnik? Ako treba, imam konkretan primjerak.
Last edited by Dusan.; 21-03-14 at 21:48.
Oni ovim direktno krše Zakon. Kolika je minimalna zarada u CG?
E sad minimalna zarada je 193e, smatram da ovo ne bi smjelo i da je greska u pitanju da je neko htio da stavi 255 eura. Sto je opet premala plata. Ali isto tako zakonski oni moraju da objave oglas na birou kako bi primili nekog u radni odnos. Kako bi se osigurali da se ne prijavi niko osim onog za koga je ovo radno mjesto namjenjeno, poslodavci uvijek daju minimalac a maximum radnih casova.
One Ring to Rule them all...
Mozda ovaj sto je stavio oglas nije zna koliki je minimalac
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Treba lik da mi pošalje poštom neku majicu iz UK. Što treba da mu dam od informacija. Nije dovoljna samo adresa? Kako funkcioniše to? I koliko vremena treba da stigne? Sumnjam da stigne direkt na adresu, nego valjda s ličnom treba tamo da se ode da se pokupi .. ili ne?
Kako da vratim brojeve sa posranog Google naloga, majku mu za vazda **bem???????????????? Obrisah ih greškom!
Edit: Pronašao sam kako se to radi. Ako nekome treba, nek se javi na PM...
Last edited by zvoncica; 28-03-14 at 23:20.
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
DONI napiši ipak kako si to uradio, možda ne budeš dugo na forumu hahahahaha
Dje je ona tema sa facebook biserima?
Zaključane su.
Zna li se kada će repriza ove 3. (valjda) epizode Dosijea? Sinoć je bila na Prvoj TV, ali mi je kuća bila puna gostiju, pa preskočih.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks