Dje bi ovome Tottiju kraj bio da je otišao neđe drugo.
Crveni kartoni i nesportski potezi karakteristični za njega, ali kad čo'ek odbije sve pare Svijeta i posveti život jednom klubu, ne možeš, a da ga ne poštuješ.
Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
De Sanctis isto dobar, Benatia standardno dobar. Tužno će biti kad ode Totti, pravi još razliku u ovim godinama.
Dje bi ovome Tottiju kraj bio da je otišao neđe drugo.
Crveni kartoni i nesportski potezi karakteristični za njega, ali kad čo'ek odbije sve pare Svijeta i posveti život jednom klubu, ne možeš, a da ga ne poštuješ.
obratite paznju na pozicije bekova.
nevjerica!
![]()
Uprkos svim pričama, El Sharaawy se vraće treningu.
DICIOTTO
Za njegovo dobro ga treba prodat' prije nego ga unistimo kao Pata..
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Barzagli se povrijedio, jos nije sigurno koliko ce biti van terena, nek govore 3-4 nedelje, ali nije sigurno nista. Peluso pauzira nekoliko nedelja, na srecu.
I can't explain and I won't even try
NJof njof, okosnice kluba za buducnost a ne samo jednu sezonu, Vidic (32), Evra (32), njof njof
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Kakav tuzan pokusaj ne znam ni sam cega.
Vidic kao jedan od planetarno najboljih stopera dolazi da odigra sezonu-dvije i odigra mnogo vazniju utakmicu na jacanju interovog brenda na azijskom trzistu gdje je covjek nevjerovatno popularan.
Zato u ugovoru stoji da potpisivanjem ugovora sa interom, sva marketniska prava oko njegovog imena takodje idu interu.
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Milan godišnje od sponzora i marketinga inkasira 96 miliona, po čemu je 5 klub na planeti. A kad dođe prelazni rok "Dobbiamo fare cassa, non abbiamo i soldi." Majku vam vašu.
DICIOTTO
http://rtcg.me/vijesti/izostreno/452...ni-odlazi.html
Šofrovo mišljenje o trenutnoj situaciji u Milanu. Zanimljiv tekst, za većinu stvari je u pravu.
^Sofro objektivan kao i uvijek.
Uh sunce ti, Šofro spriječio Pirla da 2009. ode iz Milana.:stupid:
Kakva budala
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Stvarno umije da pres*re.
http://www.forzaroma.info/2014/03/18...ne-foto/323421
Strootman uspješno operisan, kreće dugi oporavak. Veliki gubitak za nas.
Koliko gluposti u jednom clanku. Cisto da dokaze epitet budale grada.
I don't get lucky. I make my own luck.
Uvijek se oduševim kad vidim koliko ovaj tip voli jednu grupu ljudi koja igra fudbal. On je spreman toliko duboko da zađe, u privatne živote, ljubavne afere, telefonske razgovore, poslovne ručkove - samo da bi uspio sebi da objasni zašto jedan polupismeni majmun koji, pritom, zarađuje grdilo para, ne igra kako bi trebalo.
Fanatik čovjek, do bola neobjektivan, ali to je razumljivo. Milan je njegova strast koju jednostavno ne može da iskontroliše.
Mrtva je trka. Mrtva.
Slazem se.
Vidic je toliko izdusio ove sezone da svaki stoper koji trenutno igra u Interu je bolji od njega. Eto neka vam te pare od marketinga donese slobodno. Takav pokusaj ne znam ni ja cega. Biznismen kupuje klub radi cistog profita, ne cak ni radi zanimacije, daje izjave da nece spica od 26 godina jer ne gradi klub za jednu sezonu nego za cijelu buducnost i dovodi dva izdusena vetarana fudbala. No dobro, nema neke zarade u Meksiku od prodaje dresova pa da ga razumije covjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
vidic je izdusio ove sezone, jer ga boli ona stvar.
mancester se raspada, potpisao je novi ugovor i samo odradjuje posao.
tesko da je kroz jednu sezonu zaboravio da igra.
sto se poslovanja tohira tice i uopste njegovih planova vezano za inter, u potpunosti sam miran.
covjek ce da ulaze sigurno, al prvo mora da oporavi klub i finansijski ga konsoliduje. naslijedio je lijepih 170 miliona duga, para koje ne moze da da iz svog dzepa jer bi nas platini i ekipa izbacili iz evrope do daljnjeg zbog famoznog FFP...
to nije ni malo lako izvesti, zato se i ide u lov na igrace koji ce dolaziti za dz kao sto je vidic i (moguce) evra.
tesko da se danas na trzistu mogu naci dva bolja igraca koji ce doci za 0 eura na njihovim pozicijama, tako da sam potpuno zadovoljan sa te strane.
nickname objasnjava iz posta u post.
Odlican je Djordjevic, kad mu dodje na lijevu u sesnaesterac ne promasuje!
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Prvi gol glavom i treći sa ivice šesnaesterca u suprotni ugao u malu mrežu prelijepi. Kod drugog je imao sreće.
Pretpostavljam da ste gledali utakmicu Torino - Livorno. Sreća što je subota veče, pa se može iskočit na vazduh...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks