Malo vise od 15%, baterije se inicijalno pune brze, pa poslije sve sporije, zadnjih 5-10% ide bas sporo. Pogledaj grafikon bilo koje aplikacije za pracenje baterije...
sent from your HTC One
Malo vise od 15%, baterije se inicijalno pune brze, pa poslije sve sporije, zadnjih 5-10% ide bas sporo. Pogledaj grafikon bilo koje aplikacije za pracenje baterije...
sent from your HTC One
(nečitko)
Pa eto ko ga ima kaze da nije neka kamera, a meni je bitna. Onda muka neka sa memorijom itd itd
Sent from my Z1
Izgore nam stefke topic od kad je presao na android![]()
Hahhaha, jedva cekam i6 da vidim na sta ce da lici.. Ako me on razocara, moracu uzeti z2i patiti se sa androidom
)
Sent from my Z1
Ja se iskreno nadam da te i6 neće razočarat,a do tad ko preživi pričaće:P
koja je najbolja aplikacija za konvertovanje youtube videa u mp3 (ali u baš kvalitetan mp3)?
mene interesuje ima li aplikacija koja ce npr da radi slecece
ugaseno mi zvono na telefonu , ali da podesim da na neke brojeve iz imenika telefon zvoni. Znaci za sve ostale ugaseno a za par br. iz imenika da ima zvucni signal
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Profile sheduler.
Kreiraš black i White listu.
Recimo black lista su unknown number, i na njih ne zvoni.
Ili White lista mi je službeni broj.
Mnogo kombinacija, i finog podešavanja, a podseća na stare Nokia profile.
Ne zaobilazni aplikacija na svakom mojem dual simu
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Meni ovaj converter radi super..
https://play.google.com/store/apps/d...mediaconverter
I ja taj koristim, ali rakun je par puta vec predlozio ovu app, ali ne radi
Tu es mon héro!
probaću kasnije pa javljam radi li
Upravo ja probao i meni radi.
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Na htc one do skora je mogao da otvori chat room na adresama ....bloger.hr sada vise ne. Znali neko o cemu se radi...probao sa vise browsera...
Sent from my HTC One using Tapatalk
a sad me zanima sledeće - ima li kakva aplikacija da te obavještava ako je nešto dodato na određeni sajt tj. da se desila neka promjena (dodat novi tekst) - konkretno za sajt fakulteta - ako objave kad su mi predavanja recimo pa da me ta (ako je ima) aplikacija obavještava da je došlo do promjene na sajtu?
Najlaksa ti je da udjes i vidis
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks