Barem si bio u pokretu, za razliku od drugih vozaca 407ica.
Hahah e vidje li ono Fabia, jos coek popizdio sto mu svi umiru od smijehaPS: ufatio si i mene, u ovu 407-cu
![]()
Barem si bio u pokretu, za razliku od drugih vozaca 407ica.
Mene oduševljavaju ovi što su ubijedjeni da imaju pravo prvenstva kad ja treba da idem pravo a oni iz suprotnog smjera lijevo...konkretno pričam za semafor kod TC Kamelija u KO-u.
Ti izgleda dugo nisi išao kroz Hercegovačku pa ne znaš da može svako da uđe ođe![]()
Helikopterom xaxaxa
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Ili ovo:
![]()
Golfem ...
But if you never try, you'll never know..
![]()
![]()
![]()
umno_poremecena osoba koja se parkirala na izlaz-ulaz parkinga I ulice iza Pejtona da sam morao da unemiravam komsije zvoneci na interfon I moleci da pomjeraju svoja pravilno parkirana vozila zbog nekog irvasa sto je kupio ili zakacio auto na pg table ćevap jedan masni pihhhh
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Jel degenski parkirat u kružni tok? Ne znadoh đe da smjestim ovo pa evo odje:
P.S. Praštajte na kvalitetu slike (slikano u vožnji) sad prije 15 minuta tako da znate đe imate patrolu![]()
Još ćete kaznit što slikaš dok voziš. :-p
Prije po ure spuštam se u BD iz pravca CT, i na onoj zadnjoj lakat krivini na sred puta bačena kesa puna smeća...ne imah kad da reagujem :/ dvoje iza mene u dupe mi ušli, kad se ono razlećelo na sve strane, ono dvoje iza počeše da krivudaju, sreća pa niko nije išao iz suprotnog smjera.
Krvi bi se napila ovima što bacaju smeće po putu!!! Aaaaaaa
Na onom sajtu budiodgovoran.me kad se prijave sluzbena auta koriscena van radnog vremena, niko ne reaguje. Vala sramota.
Naravno da reaguju - u svakom izvjestaju napisu da nije bilo zloupotrebeCudo jedno kako im masta radi i kakve sve razloge znaju da ismisle da bi opravdali slucaj...
Sent from my 9790
Samo su jednom napisali da je bilo zloupotrebe, to je bilo u pocetku, a onda je ovaj sto je napisao to dobio po guzi.
Last edited by Fabia_Elegance!; 19-03-14 at 00:00.
Imam snimak degena koji pretice citavu kolonu od kruznog toka do semafora ispod onog nadvoznjaka pored rode. Jedva cekam da dodjem kuci i uploadujem snimak. Nadam se da ce to i neki portal objaviti kako bi isti dobio kaznu i ostao bez vozacke duzi period jer je ovo kriminal sta se radi po ulici
Послато са LT22i уз помоћ Тапатока
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
U mom naselju praktikuju parkiranje uz ulicu,iako uvijek ima slobodnog mjesta za parking. Moze li neko objasniti sta im to znaci? Tako prave problem nama koji se parkiramo na parking mjesto jer kad izlazimo moramo paziti da ih ne zakacimo.
Primijetio sam da to rade vecinom ljudi sa boljim autima.Objasnite mi zasto se tako parkiraju?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks