E ovako ce Skolarija da bacaju kad osvoje...
Argentina (ARG)
Belgija (BEL)
Kostarika (CRC)
Brazil (BRA)
Čile (CHI)
Francuska (FRA)
Gana (GHA)
Holandija (NED)
Grčka (GRE)
Italija (ITA)
Kolumbija (COL)
Meksiko (MEX)
Njemačka (GER)
Nigerija (NGA)
Alžir (ALG)
Amerika (USA)
Španija (ESP)
Švajcarska (SUI)
Urugvaj (URU)
Ostali (CRO, BIH, CIV, ENG, KOR, IRN, HON, ECU, JPN, RUS, AUS, POR, CMR)
Eto ja se nadam Argentini..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Valjalo bi Francuzi da dignu ovo![]()
Valjda uz Vijesti u srijedu dolazi album za WC Brazil. Hurey.![]()
Dolazi nekakva Brazuka, vidjeh danas reklamu. Kao da je potpuno nelicenciran, imena ne vidjeh, umjesto slika su karikature, uospte mi se ne svidje. Panini je zakon, on se ceka![]()
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Evooo ga album !!http://mondo.rs/a673378/Sport/Fudbal...a-menjazu.html
Od utorka u prodaji album sa samolepljivim sličicama posvećen Svetskom prvenstvu u Brazilu.
Vjerovatno će kod nas kasnit' koji dan, ali to je to![]()
stigao je danas uz zurnal
siromasniji nego inace. nista o prethodnim mundijalima, opet nema selektora...a vidim da od proslog ep ne stavljaju mjesto rodjenja igraca, protpostavljam zbog sve veceg broja emigranata...izgleda da ovaj put nema tzv zvijezda u zlatnom srebrnom ili sljastecem formatu...eto bar nesto da valja 8)
Samo me intersuje ima li opet 1000 slicica da se lijepi. Za Evropsko je bilo prilicno sramno, 10 slika gradova uz duple slike stadiona (koje podrzavam) i onda nekakvih 16 slogana prvenstva na 16 jezika zemalja ucesnica, plus za istoriju prventava svako je dobilo po 2-3, pa su reprezentacije imale duple igrace, kao neke zvijezde, nije bilo 300 fudbalera a 550 slicica..
-Za ovo nam može pomoć' samo jedan čovjek.
-A to je Supermen.
-Ne, to je Savo Bačić.
Znaci uz Zurnal ,ja uzeh da ga kupim veli ona nema sifre za artikal a tele ne zna da se daje uz novinu.
Đe ću trgovat' Žurnal ?
EVO GAAA HUEAHUEHA.
![]()
Last edited by Markouskas; 19-03-14 at 18:55.
Imaju li igdje slicice paninijeve da se kupe?
ko prenosi meceve? samo rtcg?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Neki selektori zabranjuju, pojedini dozvoljavaju seks svojim igračima u slobodnim danima tokom „mundijala“. Šta Vi na to kažete?
- Seksa u Brazilu neće biti! Neka se snalaze kako znaju. Ima „desanka“. Tako napiši ako smiješ! Ne zanima me kako će odlučiti drugi selektori. Ne idemo u Brazil na ekskurziju već da odigramo što bolje, da donesemo radosti navijačima Bosne i Hercegovine- izjavio je na kraju za Avazov Sport Safet Sušić.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Sastav Brazila:
Po meni kiks što nema: Miranda (Atl.Madrid), Felipe Luiz (Atl.Madrid), Ronaldinho(Atl.Mineiro)
Bas cudan sastav, to jeste odabir igraca... Prosto nevjerovatno da je pozvao Paulinja koji cak ni u Totenhemu nije standardan..... Za Felipea je moralo biti mjesta....
Maxwell prije Felipa Luisa. Auuuuuu
Jo. Pored ovakvih sezona Firmina, Rafaela...
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Baš ne može niko prije Felipe Luiza da igra lijevog beka. Marcelo je dobar, ali Felipe trenutno najjači na toj poziciji. Neshvatljivo, možda jedino neke povrede koje vuče, jer znam da je lomio nogu ili mu je članak otiša' jednom. Jo iz Mineira, a iz Šahtijora ima makar 2 špica, ubice.
I Ronaldinjo.... Bernard iz Šahtiora lagano ispred legende. E valaa, pa sve da će na klupu śeđet cijeli turnir.
Last edited by Markouskas; 07-05-14 at 16:28.
Čekaj, đe je Kutinjo? :-o
I znam da danas je danas
Očekivano sve, osim Felipe Luisa, zaisto.
Za Ronaldinja je razumljivo. Igrač u poznim godinama, vjerovatno ne bi ni igrao. Veća je korist za reprezentaciju to što mlađi (oni na koje se može računati za makar još jedan ciklus) stiču iskustvo igranja na SP, nego što bi bila da je "polovni" Ronaldinjo tu. Budimo realni.
Pa i Lucas Moura je pokazao na Kupu Konfederacija konkretne stvari kad je god dobio priliku.
I znam da danas je danas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks