Co'ek udje u finale turnira, a nekom ni to ne valja. Ovi Novakovi fanovi ocekuju da on ne dodiruje zemlju. Kad i pored lose igre zavrsi u finalu, sta ce biti kad bude u formi.
Kako lose stoji Novak bas izgorim kad igra.Ovo bi valjalo da dobije da se malo podigne jer je losa rabota.
Co'ek udje u finale turnira, a nekom ni to ne valja. Ovi Novakovi fanovi ocekuju da on ne dodiruje zemlju. Kad i pored lose igre zavrsi u finalu, sta ce biti kad bude u formi.
Izgleda da se prate ovi izbori u komsiluk pa nema nikoga odje:P
Pratimo kolega![]()
Kako svaki put Federer izdusi u finalu... Izludjeh odje.
Rat dva velika majstora nema price!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Secer cu dobit. Oce li ovaj Federer ikad vise pobjedit Novaka Djokovica na nekom velikom turniru? Necu vise da gledam ovaj tenis. Pocinuo sam bio godinu dana.
Evo dva gema ne mrda Novak no ceka svoj servis da potvrdi volio bi sad da mu uzme gem Rodzer.
Ko bude imao vise srece ce dobit...
Eto tako ,a kalkulacije ostavi za Srbija open.Ispizdje me.
pa' je namrtvo..
Ma miči ga tamo..čitavi turnir mučenje a Roger prvi set izgubio noćas
eeee pa šta radi čovjek što je ovo
I da izgubi nebi mi žao bilo mrve pa neka mijenja nešto,slusam ovog voditelja prije da novak 10godina unazad svake godine je u ovom dijelu sezone imao bar jedan osvojen turnir
Gasi !
Xaxaxaaa....jedva...
kakav zagrljaj Vajde i Noleta.Vajda će biti tu i u majamiju.Beker ODLAZI !
A laga bi da recem da mi nije milo ali izmuci se cojek.Uzas jedan sto radi a za onu setnju na Federerov servis bi mu noge slomio.
Last edited by PrijekiLijek; 16-03-14 at 23:30.
Al se iskidah brate kao da sam ja igrao. Uh koji mec, tek u trecem setu Nole je "proigrao".
Bravo za dvojicu majstora.
Ovaj mec isti kao mec Ivana Strugara i onoga Rusa hahahaha
Hvala Nole!
Mene je najjača ova Mirka kako vatreno navija za muža..![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks