Baci me djenova 1x za 80e
sent from cp
Sa 10 eura Napoli 2 i H-tel-aviv 3+![]()
Bet at home, ja mislim
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Kao sto vec rekoh!
Za danas dosta!
@gigsy nasa si dobru foru, i stalno drze ovako jake kvote i ti pojacavas ulog?
Russia!
A ono mora doc ali ako se zavrsi 00 pukao si 1+2+4+8+16+32 (63) a i to se nekad desi....tako da bi ti muda opala da se povrnes. Sto se tice tenisa tu vec moze da se pokusa
sent from cp
Po meni je ovo i previse muke i previse rizika , a veoma mali dobitak, sa mogucnoscu da se zijani kao sto rece kaemSe 63e ako se krene sa 1e
A ovo je spdnja zivota mi
Odigram Atlantu 2 pol i oni ga lagano izgube, a sad vode 17 razlike 5 minuta pred kraj
Ovo smisla vise nema
Ti izaberes utakmicu gdje je kvota preko 2 i duplas ulog. Na Romu sinoc nije bila ispod 2.5 dok recimo na Barsu posle 60 min bude ispod 2. Ako utakmica zavrsi 0:0 ides na drugu.
Igras tako da uvijek ulog izvlacis i kod tenisa je to mnogo bolje i sigurnije. Naravno za sve postoji rizik.
Last edited by gigsy; 18-03-14 at 06:45.
Kako mala kvota na Celzi smijesno,ka da su u nekoj vrh formi,a uopste nece lako dobit.
e da ce mi neko objasnit opciju BONUS RACUN na kladionici meridian onlinemasu para sam tu izgubio i jos odavno imam nalog,a nisu mi dali euro bonusa . no sam ja ***** sto tu igram
![]()
Russia!
Ni meni eo pola godine, ako ne i vise
Meni su dali bonus nakon sto sam uplatio nekih 50 eura. Cim sam jednom podigao neki dobitak, ne jebu da se otvore za bonus, a od tada sam sigurno 100 uplatio za nedjelju dana.
Tačan rezultat:
Čelzi 2-0
Real 3-1
Valja se probat'. Kvota oko 62.
odigrah iz zaj*bancije prelaz na Galatu 1-2 i 3+ real
Wigan 0-0 smrdljiv..dako dobije ovo..glibovi
Sve su dobili u zadnje vrijeme..eo ih povedose.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks