Page 45 of 425 FirstFirst ... 354142434445464748495595145 ... LastLast
Results 1,101 to 1,125 of 10619

Thread: Telemach CG (TV)

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    432
    Thanked in
    211 Posts

Combo je dobra varijanta i ne znam kad al su uveli wifi rutere.. ne znam ko je lud da daje 40e za tv i int telekomu prslom

Sent from my Samsung Galaxy Duos

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i ja bih da izbacim t com iz kuce, ali do sada ni jedna ponuda ostalih operatera nije bila povoljna kao ona za optiku koju nudi t com.

uporedjujem nesto cijene, optika20 me mjesecno kosta nesto ispod 25e, bbm dodatnih 11e. combo paket kosta 28e sa pdv, sto je velika usteda, posebno kad se sve sabere na kraju godine. prije nego li se odlucim, cisto da znam kakav je kvalitet usluge, je li vrijedno prebacivanja.

btw, hvala na odgovorima:02.47-tranquillity:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    571
    Thanked in
    411 Posts

Quote Originally Posted by radza-madza View Post
    ja imam osnovni paket interneta i tv od samog starta u bloku 5...5 puta je u vr glave nešto zaštekalo zbog lošeg vremena, u zadnje vrijeme baš bez greške....tv nemam hd al ovi programi što imam su ok...znaju često da ubače novi, neki da maknu...mislim da nemaju TLC i neki "popularni" program a ostalo sve kao i kod drugih...

imaju tlc, i sve popularne samo to je u prosirenom paketu

Thanks Thanks Given 
    5,138
    Thanks Thanks Received 
    9,265
    Thanked in
    4,487 Posts

nema bez zone reality i E! televizija :mrgreen:

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I u nas ulaz su juce ostavljali flajere. Takodje imam namjeru da predjem na ovaj kombo paket gdje je internet 8Mbit/s. Juce mi komsija potpisao kaze isto za taj paket, i to u MoM-u (Gintas), kaze imali tamo neku prezentaciju. Uzeo bih to zbog interneta, jer realno od tih 20 kanala sto su u prosirenoj ponudi mislim da je vrijedno pomena samo par kanala tipa tlc, icq life, diznijevi kanali,... Mene zanima, ako ko zna da mi odgovori iz iskustva, hoce li mi prebacivanje kanala biti sporije uz cam modul nego sto je sad bez icega, i hoce li se desavati da zaglave kanali pa da moram vaditi i ponovo stavljati karticu, to me jedino brine?
    Vjerovatno ste primijetili da evo vec nekih mjesec dana nema BN, BN music a bez ikakvog zvanicnog obavjestenja, dok na sajtu i dalje pise da su u osnovni paket. Ista stvar i sa Fashion tv, koga su zamijenili sa nekim drugim modnim kanalom, al za koga vjerovatno ne placaju naknadu ili je placaju u znatno manjem iznosu.

Thanks Thanks Given 
    5,138
    Thanks Thanks Received 
    9,265
    Thanked in
    4,487 Posts

što se mene tiče, ja mogu bez 98% kanala ionako ih samo vrtim, niđe ništa. na tv nakačim hard disk sa filmovima i serijama i pičim.
    ako hoćeš, sačekaj par dana da ti javim kako će meni biti. reče cura da će doći danas oko 5 pa da vidimo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sacekacu ako ces i ti na karticu, nije problem :-)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nosuno View Post
    i ja bih da izbacim t com iz kuce, ali do sada ni jedna ponuda ostalih operatera nije bila povoljna kao ona za optiku koju nudi t com.

uporedjujem nesto cijene, optika20 me mjesecno kosta nesto ispod 25e, bbm dodatnih 11e. combo paket kosta 28e sa pdv, sto je velika usteda, posebno kad se sve sabere na kraju godine. prije nego li se odlucim, cisto da znam kakav je kvalitet usluge, je li vrijedno prebacivanja.

btw, hvala na odgovorima:02.47-tranquillity:
    Po meni, vrijedno je prebacivanja, koristim njihove usluge od jula i potpuno sam zadovoljan.
    Kanali su digitalni preko risivera koji svakako dobijaš (pričam za Podgoricu), mogućnost povezivanja HDMI kablom.
    Ja po nekoj akciji od jula prošireni digitalni paket i net 2mbs plaćam oko 12 eura, a ubrzo ću da pređem na ovaj paket od 16mbs, jer mi ubrzo ističe taj promo period.
    Kvalitet slike BBM se ne može mjeriti sa ovim (preko risivera), izbor kanala odličan.
    Postoji povremeno neko kidanje sa slikom 2-3 sekunde, ali ako se ponavlja, samo isključiš risiver iz struje na par sekundi i sve ok.
    Mislim da je 28 eura za ovaj kombo sa 16mbs + digitalna TV sasvim korektna cijena.
    To je to :smug:

P.S. Mislim da sa cam modulom ljudi imaju problema sa memorisanjem kanala, da znaju da se pogube, sa risiverom ne, tako da je opcija risiver.
    "Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kod mene je sasvim ok signal na kanalima a koristim risiver. To je na tv-u u dnevnoj sobi, a jos u dvije sobe imam nakacena dva tv-a s analognim kanalima, istina to su oba CRT televizora, tako da mi je kvalitet slike na njima sasvim pristojan, iako generalno ne gledam tv previse.

Ono sto mene vise zanima je internet. Prije godinu i po' sam uveo njihov internet, i opsti utisak je da sam vrlo zadovoljan, ocjena 9/10. Ovo sam im oduzeo jer sam prije par mjeseci 10ak dana imao konstantno pucanje veze svaki dan po 5 minuta, mada posto vidim da su se bas aktivirali na pridobijanju novih korisnika, moguce je da su tad radili na unapredjenju mreze i njihovih kapaciteta, uglavnom, nakon tih 10ak dana opet se sve vratilo u normalu tako da mi je internet opet stabilan plus naravno sto je i brzina kakva treba da bude.

Thanks Thanks Given 
    5,138
    Thanks Thanks Received 
    9,265
    Thanked in
    4,487 Posts

evo je konačno otišla, a jedva je došla

ja čekala 5 i 10 i 3x je zvala, jedva se javi taj treći put s pričom: evo ja sad taxijem dolazim. imam osjećaj da sam je digla iz kreveta pošto nije baš bila ljubazna.
    ugovor je potpisan, od danas pa do 15 dana će doći neko da postavi opremu. eto tako to ide.
    a fino sam pitala juče kad bi moglo to da se završi i ova reče sutra. inače, na govor mi je upisala koNbo 2 paket.
    žao mi je ljudi koji bi radili, a ne mogu od ovakvih....

eto goku, sad vidi šta ćeš

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisi mi mnogo pomogla Znači ti ideš na resiver.... Ja bih na karticu, pa su mi potrebna iskustva iz prve ruke korisnika oko brzine prebacivanja, eventualnog zaglavljivanja i ovo što je liquid pomenuo oko gubitka memorisanih kanala. Za vas koji ste na resiver pitanje, koji su sve tasteri na tom daljinskom upravljaču koji dođe uz njega, tj. da li se sa njim vrši samo prebacivanje kanala, dok se npr. pojačavanje tona vrši na ovom daljinskom od tv-a.... Ako neko može da slika taj daljinski i sami resiver i okači ovdje sliku, valjalo bi mi.... taman da vidim da li bi mi se s bojom uklopio u okruženje pretpostavljam da je sive boje, ili je možda crne :victorious: Takođe da li u slučaju resivera dođu kanali poređani, odnosno da li se mogu poređati po želji kao i do sada?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

I risiver i daljinski su ti crni, kanale ti mozes da poredjas kako ti oces, a sto se tice pojacavanja, to isto mozes da podesavas s daljinskim od risivera.. Stavis ton na daljinskom od tv-a na odredjeni nivo, kod mene stoji na 50 i onda sa daljinskim od risivera pojacavam ili smanjujem ton.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Kod mene je modul sa karticom, televizor LG. Desava se prilikom prvog ukljucivanja da pokusava da nadje OTA update za modul i prijavi da nema signala na digitalnim kanalima. Ja rjesavam prebacivanjem na analogni kanal i off-on tehnikom, a njihova podrska za sada nema trajno rjesenje.
    U ovoj varijanti, sve se radi sa daljinskim od TV-a. Stariji televizori slazu kanale 1-93, a novi citaju i LocalID pa su kanali dosta dobro slozeni: 1-11 domaci, 21- region, 100- strani, 150- dokumentarni, 200- crtani, 600- p**n, 900- HD

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel ti taj problem samo prilikom prvog ukljucivanja nakon stavljene kartice ili prilikom svakog ukljucivanja tv-a u toku dana? A brzina prebacivanja jel kao i bez kartice? I mozes li da poredjas kanale po zelji, tj. da mi stoji raspored kanala kakav mi je i sad bez kartice? Pretpostavljam da moze, cim kazu da moze i na resiver.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    571
    Thanked in
    411 Posts

Quote Originally Posted by Son Goku MNE View Post
    Jel ti taj problem samo prilikom prvog ukljucivanja nakon stavljene kartice ili prilikom svakog ukljucivanja tv-a u toku dana? A brzina prebacivanja jel kao i bez kartice? I mozes li da poredjas kanale po zelji, tj. da mi stoji raspored kanala kakav mi je i sad bez kartice? Pretpostavljam da moze, cim kazu da moze i na resiver.
    moja ti je preporuka da uzmes resiver i da te glava ne boli, prednosti resivera je brze prebacivanje kanala i to za 80 % brze, onda pojavljivanje epg-a prilikom svakog prebacivanja kanala sto na kartici nema jer moras da ulazis na epg, dalje, imas snimanje na fleskicu i to je po meni odlicna stvar tako da nemoj da se dvoumis po tom pitanju. pozdrav

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Problem se javlja jednom u tri-cetiri dana. Njihova podrska je dala sugestiju da se provjere sve opcije na tv-u ili na samom modulu ali ja nijesam uspio da nadjem. Moguce da je problem i na samom tv. Sto se tice rasporeda kanala, naravno da mozes svoj tv podesiti kako tebi odgovara, odnosno ako vec imas memorisane digitalne kanale, sve ce ostati isto, samo ce se pojaviti slika na 'prosirenom' paketu (odnosno svim kanalima u test periodu od mjesec dana).
    Provjeri da li tvoj tv podrzava dvb-c, ako ne onda moras uzeti njihov risiver. Osnovni paket (identican listi analognih kanala) je i u digitalnom paketu trenutno bez kodiranja, pa mozes probati

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by golftrojka View Post
    Kod mene je modul sa karticom, televizor LG. Desava se prilikom prvog ukljucivanja da pokusava da nadje OTA update za modul i prijavi da nema signala na digitalnim kanalima. Ja rjesavam prebacivanjem na analogni kanal i off-on tehnikom, a njihova podrska za sada nema trajno rjesenje.
    U ovoj varijanti, sve se radi sa daljinskim od TV-a. Stariji televizori slazu kanale 1-93, a novi citaju i LocalID pa su kanali dosta dobro slozeni: 1-11 domaci, 21- region, 100- strani, 150- dokumentarni, 200- crtani, 600- p**n, 900- HD
    Ja imam isti problem sa Panasonic televizorom, isto je modul u pitanju. Počelo je prije jedno nedelju dana, i odjednom počne da mi javlja no video signal. Off/on je pomagalo tek iz desetog puta. U jednom je momentu iskočilo nešto na blic vezano za modul, nisam uspio da pročitam. Sve što mi je padalo na pamet je da je kvalitet signala opao zbog povećanja brzine neta, i još sam imao jedan crt posebno vezan na spliter, pa sam spliter totalno uklonio da provjerim. Sad ima kanala, ali se dešava da iskoči no video signal nakon nekoliko prebacivanja. Off/on radi bez problema, ali je težina tako stalno raditi. Da napomenem da ovog problema nije bilo od uvođenja u septembru, tek od skorijih dana, i da mi prikazuje da je kvalitet signala 100% za sve kanale.
    Last edited by nedjon; 13-03-14 at 13:18.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovaj M-KABL definitivno pravi ozbiljnu konkurenciju T-COM, svaka cast samo neka nastave!!! moze li mi neko reci ko ima resiver kakav je kvalitet slike u HD rezoluciji, i recimo mozete li preko resivera snimati dvije emisije odjednom?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi oce li bit novih kanala....
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    571
    Thanked in
    411 Posts

m kabl omugucio da snimite sadrzaj sa tv-a i gledate posle na laptopu

Thanks Thanks Given 
    207
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    26 Posts

Da oce ubacit fajt kanal
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Umjesto Fishing and hunting, kanal Lov i ribolov

Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    571
    Thanked in
    411 Posts

samo preveli

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    86 Posts

koristi li ko od vas CS preko M-kabl interneta ?ima li kakvih problema seckanja itd ?za par mjeseci mi ističe dvogodišnji ugovor sa t-com pa eto čisto da pitam ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

moze li kod njih samo kablovska?

Page 45 of 425 FirstFirst ... 354142434445464748495595145 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)