Ja ga nemam na playstore
Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
Ja ga nemam na playstore
Udji u my application, pa imaas installed i all, udjes u all i nadjes fb, odradis update..
Sent from my Z1
Evo tako i radim. Samo imam 3 mil instaliranih app![]()
Meni nista od ovih opcija nema...
Tj nema opcije za sliku u komentaru, nema opcije da brisem album.. Raspadaju se!
Sent from my Z1
To su valjda apps koje si install so sad![]()
Tu es mon héro!
Dajte program za radio, da se spremim za ponoc![]()
Tu es mon héro!
Na alkatel nece da mi odradi uodate a pise dolje datum 13.03.2014. I nema update. A na s4 ne mogu da ga nadjem jer sam sa aptoide skinuo. I skidoh tunnelbear i kad ga pokrenem nece da mi ocita olay store uopste. kakvo njesra.
Edit.
Na s2+ je juce odradjen updare i verzija je 6.0.... neka tamo. A meni sad,na aptoide odradi uodate. Pade sa 8.... na 7 i neku. Ali imam da ubacim sliku u komentar
Edit 2
Sad udjoh na fb opet i sad mi nema slike u komentar. Hahahhaha oa sta je ovo majko sveta
Last edited by AmFi; 14-03-14 at 22:37.
Upali tunnebear pa onda izbriši podatke prvo iz aplikacije play,onda probaj da udješ u play trebalo bi da bude OK
Odradih tako i uopste nece da udje na store. Sa 2 telefona probao
Evo sad verzija. I sad nemam da postavim sliku.
Pozdrav
Sent from my Z1
Najjaci i najljepsi tel ikad.
Meni je baš nešto ružan![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
Čega ružan bolan? Podmornica!
Sent from my Z1
Nikako nije ruzan. Kad sam prvi put uzeo to cudomudoviste u ruke uh. Imas osjecaj da drzis telefon, kao kod HTC One. A kad uzmes iphone ili s4 nemas takav osjecaj. Ali z1 je prizor.
Meni kada sam koristio z ili z1 imao sam osjećaj da držim pločicu za kuhinju.
Osjećaj da imaš telefon imaš na Note1 i Note3,vjerovatno zbog "leđa" pošto su od naprijed isti..
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Ne znam... Meni je i4-i4s top osjecaj
Sent from my Z1
Drug najnormalnije krene da prebaci iP4s u drugi džep da se ne grebe s ključevima, isklizne mu i PLJAS! - rascvjeta se pozadina, šteta veća nego što košta moja Xperia. To je meni presmiješno.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
ima li ko iskustva sa ovim extended baterijama?
Nasao sam na aliexpress za moj desire 2x3500mah+poseban poklopac+zidni punjac...Vidim tamo rejting 4.8/5
Ti mora da od skoro koristiš mobilni. Koliko ja znam od 98 (od kada imam broj) su postojali plastični mobilni,
Siemens c25/s35 itd
Nokia 5110/3210/3310/8210
Ericsson t10/t20/28/29/39
Ne znam bi sam koliko plastike je bilo u modelima do prije par godina, čak su druga i treća generacija iPhone bile plastične..
Tako da mi je jedino logično da od skoro koristiš..
Te kineske drže oko godinu, tako da će ti par lagano izdržati dvije godine. Za cijenu manje od 10e sasvim ok.
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks