Pa imas nazad diskusiju..
Generalno ima. Ako nista drugo mozes da primas pare, placas i cak dizes pare karticom kroz PG.
Ima li skrill prednosti u odnosnu na entropay?
Pa imas nazad diskusiju..
Generalno ima. Ako nista drugo mozes da primas pare, placas i cak dizes pare karticom kroz PG.
Order details
You completed checkout on Mar-12-14 Ship to: Payment details: Total: ------ .--------------------- PayPal GBP 10.48 -------- --------------------
Cetinje, default 81250 ME
evo prva porudzbina na EBAY uspjesno prosla.
Znaci Skrill > Skrill Mastercard > Paypal.
Hvala jos jednom Optimusu koji je podijelio informacije.
Iscitah zadnjih 10ak stranica i dodjoh do zakljucka da bih pri registraciji i verifikaciji PayPal naloga trebao da vezem Skrill mastercard jer mi tako paypal nalog nece biti blokiran?
Molio bih da neko potvrdi ili opovrgne gore zakljuceno..
Vidocg, mozes i CG kartica→Entropay→Paypal, meni to funkcionise.
Na Paypal mi je zemlja Hrvatska, a na Ebay prava adresa, i obavezno posaljem prodavcu full CG adresu.
Funkcionisalo par puta... (svaki put kad sam kupovao)
Sent from my GT-I9300
Ja imam na Entropay karticu i 50e na nju vec 3 mjeseca, ali ne mogu da je vezem na PayPal... Ne dozvoljava PayPal...
Originally Posted by Nk-001
upload novca je povoljniji na skrill 1.9%
E to mi kaži :-)
Na EP je 4.95 znači na skril je 1.9?
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Tako je. I to sam napisao isto bio, al mora da ti je promaklo![]()
Kako to koristite skrill karticu po Crnoj Gori ? Zar to nije virtuelna kartica ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Znači u principu kao kartica Atlas banke.
Plaža se provizija pri uplati i to je sve ? Dali se plaća kakva provizija pri isplati ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
za sva online placanja, kao i prodavnice, butike, restorane i slicno je provizija 0%... za dizanje sa bankomata nisam jos probao
Na Entropay je provizija na uplatu novca 4,95% i to je jedini trošak za korišćenje sa PayPal-om. Takođe se može naručiti plastična kartica i to se posebno plaća.
Na Skrill-u je provizija na uplatu 1,90% + godišnja članarina 10 EUR.
Provizija za podizanje novca sa bankomata sa Skrill-a kao i ostale cijene su na ovom linku:
https://www.skrill.com/en/personal/fees/
Last edited by Dasho; 14-03-14 at 17:52.
znaci 1.80e je provizija za dizanje novca na bankomatima, a dnevni limit za dizanje je 250 eur... dok je za placanje limit 1000 eur, znaci mozete preko paypala kupiti stvar do 1000e odjednom....
Stvarno nijesam probao, ali piše da funkcioniše ovako:
https://www.entropay.com/content/how...tic-mastercard
Sent from my HTC One using Tapatalk
Ne brini ja jesam, otprilike jednom mjesečno ih pitam, imam do sada 7-8 negativnih odgovora :-)
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Rakun grijesis, ja svakih nedelju dana dizem pare, uvijek 1.8€ skine na svim bankomatima.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks