Par stvari u vezi sa Bojanom Sankovićem.
Prešao u Újpest zahvaljujući odličnim igrama u kvalifikacijama za Europa League (poslije prvog meča sa Sevillom). Ne treba ni trošiti riječi koliko su ispaštali ostali igrači Mladosti zbog tih kvalifikacija, a on je imao tu nesreću da se povrijedi nakon drugog odigranog meča što ga je odvojilo preko mjesec dana van terena. Nakon toga se borio za minutažu i uglavnom ulazi s klupe, a u prvenstvu je odigrao samo jedan meč 90 minuta. U prvom kolu proljećnog dijela je pauzirao zbog kartona, a u drugom je odigrao drugo poluvrijeme. Naravno da ga treba pratiti, ali teško trenutno da za njega ima mjesto i u mladoj reprezentaciji. U prošlim generacijama bi svakako imao, ali kako je sredina U21 selekcije zaista prejaka, onda je to problem. Dobra stvar za Újpest je ta što ga trenira Vignjević.
Evo nešto što sam našao na youtubeu dok je igrao za Mladost.
Treba ga pratiti (to svakako) ali u mađarskoj ligi mora biti standardan i igrati 90 minuta da bi se uzeo u obzir. Prvi dio sezone mi je razumljiv (strošenost, nedostatak priprema, povreda), ali sada nema više izgovora. Iako ni on ni Andrija Kaluđerović trenutno nemaju mjesta u mladoj reprezentaciji, ja se ne bih iznenadio da bi oni za godinu dvije mogli imati mjesta i u A reprezentaciji.

Reply With Quote

Bookmarks