Originally Posted by
Taxman
Nemas pojma o cemu govoris, nikad Iran i Izrael nece zaratiti. A tek SAD...
Tamo se vec zna ko je musko - odmah cu ti odgovoriti; to je Izreal, Iran tu dodje kao sponzorusa - marioneta.
Mislis da bi Asad i rezim Sirije opstao da nema podrsku Irana?
Prvo pogledaj malo razlike izmedju sunita i shijita mozda shvatis neke stvari...
Da ne idemo u off, ne mogu da shvatim ovo ponasanje Rusije sa njegovim vojnim manevrima.... ne lici ovo na dobro
Truć... :lolblue:
Američka i cionistička propaganda! Izrael je na prst u guzu sa islamistima. Zajedničko im je to što preko leđa Jevreja i jedni i drugi i treći pokušavaju da ostvare svoje interese. No, svejedno, nema veće smijurije nego nepoznavati tesne veze Tel Aviva i Vašingtona sa Islamistima! Nikad islamisti nisu Izrael napali. Izrael je uvek i jedino ratovao protiv socijalističkih država u okruženju. Sa Saudijskom Arabijom s kojom graniči i koja je majka islamizma Izrael nikada nije imao ni jedan jedini incident. Štraviše, koliko ja znam od yom kipurskog rata 1973 godine Izrael kao država nije ratovao.
Hamas je gospodar šverca! To je priča o njegovim tunelima! E onda neko pomisli da može da trguje lukama, odnosno brodovima, i Izrael upadne na brod i pobije to! I tuneli dalje u rukama Hamasa, odnosno svaka veza Gaze sa svijetom je pod monopolom Hamasa! Umjesto da se brodove presretne pre luke, pregleda i ocarini pa da Tel Aviv uništi Hamas tako što tunele učini bespotrebnim i što mu prekine monopol nad trgovinom i dotok novca, a sebi kasu napuni....Tel Aviv brani golom silom Hamasov monopol nad snabdijevanjem Gaze! (((
))) e moje naivčine
"Želim vam samo jedno, a to su dvije stvari: red, rad i disciplinu"
Bookmarks