Originally Posted by
nosuno
i ja bih da izbacim t com iz kuce, ali do sada ni jedna ponuda ostalih operatera nije bila povoljna kao ona za optiku koju nudi t com.
uporedjujem nesto cijene, optika20 me mjesecno kosta nesto ispod 25e, bbm dodatnih 11e. combo paket kosta 28e sa pdv, sto je velika usteda, posebno kad se sve sabere na kraju godine. prije nego li se odlucim, cisto da znam kakav je kvalitet usluge, je li vrijedno prebacivanja.
btw, hvala na odgovorima:02.47-tranquillity:
Po meni, vrijedno je prebacivanja, koristim njihove usluge od jula i potpuno sam zadovoljan.
Kanali su digitalni preko risivera koji svakako dobijaš (pričam za Podgoricu), mogućnost povezivanja HDMI kablom.
Ja po nekoj akciji od jula prošireni digitalni paket i net 2mbs plaćam oko 12 eura, a ubrzo ću da pređem na ovaj paket od 16mbs, jer mi ubrzo ističe taj promo period.
Kvalitet slike BBM se ne može mjeriti sa ovim (preko risivera), izbor kanala odličan.
Postoji povremeno neko kidanje sa slikom 2-3 sekunde, ali ako se ponavlja, samo isključiš risiver iz struje na par sekundi i sve ok.
Mislim da je 28 eura za ovaj kombo sa 16mbs + digitalna TV sasvim korektna cijena.
To je to :smug:
P.S. Mislim da sa cam modulom ljudi imaju problema sa memorisanjem kanala, da znaju da se pogube, sa risiverom ne, tako da je opcija risiver.
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
Bookmarks